August 2, 2021

Senaattori Esther Benbassa syytetään yhteistyökumppaneiden häirinnästä

Paine, kiristys, nöyryytys… Senator Europe Ecologie-Les-Verts (EELV) Esther Benbassaa syytetään häirinnästä, jonka yhteistyökumppanit mainitsivat tutkimuksessa. Mediapart. Tapaus, joka pakotti senaatin ryhmän tapaamaan torstaina 8. heinäkuuta illalla. Valittu tuomitsee “Riippuva tutkimus” ja läsnä « [s]es tekosyitä » ihmisille, joita hänellä on “Voi satuttaa”.

Tutkimuksessaan verkkomedia kertoo kahdeksan entisen yhteistyökumppanin ja kuuden entisen opiskelijan todistuksista, jotka valittu edustaja käytti korkeakouluopetuksessa. Kaikki herättävät ilmastoa “Terrori” senaattorin esittämä painostus, kiristys työhön ja järjestelmällinen nöyryytys, usein yksittäisten tai kollektiivisten sähköpostiviestien aikana, sekä tekstiviestit, joita osittain Mediapart.

“On tunne, kunnioitan sitä, mutta tämä artikkeli on riippuvainen”, Esther Benbassa kertoi Agence France-Presse -yhtiölle.

Lue myös Radikalisoitumisen torjunnan tilanne Ranskassa

Benbassa pyytää anteeksi

Entinen yhteistyökumppani syyttää häntä erityisesti siitä, että hän on yrittänyt saada hänet lykkäämään tärkeää keuhkoihin liittyvää lääketieteellistä toimenpidettä verukalla kiireiselle poliittiselle asialistalle eläkeuudistuksen aikana vuonna 2020. Toinen syyttää häntä painostuksesta niin, että hän tulee työskennellä kabinetissa täysin suljettuna ja vaikka senaatin säännöissä täsmennettiin, että läsnäolon paikalla pitäisi olla vain poikkeuksellinen.

Tämän johdon seurauksena työntekijöiden vaihtuvuus oli erittäin korkea, koska yli kahdeksantoista parlamentin avustajaa työskenteli kahdessa kaudessa. Mediapart. ”Olisin voinut tehdä virheitä itse, toisinaan tajuamatta sitä. Minun sanotaan olevan ihminen, jopa lämmin, mutta tiedän, että olen myös suoraa. En ole immuuni mielialan vaihteluille ”tunnustaa senaattorin torstai-iltana julkaistussa lehdistötiedotteessa.

“Mutta jos olen vaativa, haluan myös arvostaa yhteistyökumppaneideni työtä ja ponnisteluja”, hän lisää esittäen häntä «Tekosyitä» klo “Ne jotka[’elle avait] voi satuttaa. Hän kiistää ”Olet tietoisesti ja tarkoituksellisesti päättänyt laittaa terveyden [s]työntekijät vaarassa ”.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Esther Benbassa: Jihadistisen radikalisoitumisen estämiseksi tarvitsemme muutakin kuin “nokkaamista”

“Ecologistes Solidarité et Territoires -ryhmä tutkii kaikki Esther Benbassaa vastaan ​​esitetyt syytökset. Ilmoitetut todistukset ovat vakavia ”, reagoi Twitterissä ympäristön senaattoriryhmään, joka selvitti, että ryhmä “Tavannut[rait jeudi] toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet ”.

Lehdistötiedotteessa “Tuki häirinnän uhreille”, CGT: n parlamentaaristen yhteistyökumppaneiden liitto korosti sitä “Ammatti, koska se on yhteydessä politiikkaan ja valtasuhteisiin, [était] liian usein tämän tyyppinen väkivalta.

Maailma AFP: n kanssa

enemmän