August 1, 2021

Valmistautumisottelu: Ranskalla ei ole ratkaisuja Espanjaa vastaan NBA

Valmistelun aloittaminen ei ole koskaan helppoa. Varsinkin kun haastat vertailuarvon Euroopassa, sen maalla ilman NBA: n parasta puolustajaa (Rudy Gobert), sen kapteenia (Nicolas Batum) ja sen nimipistevartijaa (Thomas Heurtel).

Poissa ollessaan Nando De Colo ja Evan Fournier ottavat vastuun luomisesta. Penkkinsä varrella Vincent Collet pyytää kahta tähtipelaajaa ilmoittamaan lyhyistä järjestelmistä voidakseen nopeasti hyökätä espanjalaiseen ulkotilaan. Kahden pelaajan pelin perusteella kaksi johtajaa viihtyvät ja he asettavat joukkuetoverinsa oikealle tielle.

Hyvien runkosarjapelien kirjoittaja Netsin kanssa, Timothé Luwawu-Cabarrot saapuu luottavaisin mielin. Hänen ensimmäinen syöttönsä on erittäin hyvä, ja se löydettiin kahdesti ketjun päästä hienon syöttöpelin jälkeen, ja hän tekee maalin melko helposti. Hänen ystävänsä, 95. sukupolvi, Guerschon Yabusele jäljittelee häntä ja Ranska hallitsee tätä ensimmäistä kuvaa (24-21).

Fournier / De Colo -duo levysoittimilla!

Vihaisena espanjalaiset nostavat puolustuksen intensiteettiä. Enemmän ohi kulkevilla linjoilla, he käyttävät erityisesti enemmän Marc Gasolin ohituslaatua hyökkäyksissä. Hän ei ole enää Memphisin ”suuri Marc”, mutta puolustava älykkyys antaa joukkueelleen mahdollisuuden pelata siirtymävaiheessa … Kahdessa vaiheessa, kolmessa osassa, Espanjasta tulee jälleen tämä valtava kansa, joka pystyy nopeasti kiertämään palloa ja erityisen nopeasti mennä kentälle. Rudy Fernandez lähettää kaksi 3-pommia, jäljittelemällä Alberto Almade. Myrsky iski Ranskan joukkueeseen, ja tilanteen pahentamiseksi Pau Gasol osallistui myös juhliin. Tauolla Espanja johtaa 44-38.

Puoliaika teki suurimman hyödyn Vincent Colletin miehille. Kuten ensimmäisellä jaksolla, De Colo ja Fournier ovat uunissa ja myllyssä. Kahden vastustajan otteesta huolimatta he onnistuvat aina löytämään ratkaisun. Heillä on tämä kyky pystyä aina provosoimaan puolustava “vaihto”, ja Ranska käyttää hyväkseen kykyjään pelaamaan silmästä silmään espanjalaisten kanssa.

Penkillä Sergio Scariolo ei ole tyytyväinen, hän pyytää miehiä olemaan kovempia puolustuksessa. Sivuhyökkäys vaatii enemmän tarkkuutta, ja Ricky Rubio ottaa asiat käsiinsä, erityisesti valtava 3-pisteen laukaus, joka räjähtää huoneen.

Sergio Rodriguezin show

Hänen puolellaan eräs toinen katalaani. Hän on 41-vuotias, ei ole käyttänyt valintapaitaa neljä vuotta, mutta hän on koripallolegenda! Pau Gasolilla on vielä hienoja jäämiä, ja hänen läsnäolonsa on hyvä joukkueelleen. Nousussa, se sattuu Fallille, joka kamppailee Lakersin entisen nivelen oveluuden edessä. Ranska ei voi enää tehdä yhtä koria, ja huono uutinen on, että Fournier ja De Colo näyttävät väsyneiltä (65-58).

Espanjaa vastapäätä näyttää olevan mehua, eivätkä he koskaan päästäneet irti. Kierto on rikas, ja on Sergio Rodriguezin vuoro ottaa peli käsi kädessä. Sokea syöttö, ajo tai pitkän matkan laukaus, hän sinetöi kokouksen kohtalon. Häntä vastapäätä tulokas Petr Cornelie luiskahtaa valitettavasti partavan espanjan (75-60) huojuvien lyöntien edessä. Houkuttelevaa on, että Ranska taistelee loppuun asti eikä anna irti. Uudestaan ​​ja uudestaan ​​Fournier ja De Colo käyttäytyvät johtajina, kun taas TLC ja Vincent Poirier näyttävät myös hyviä asioita.

Ensimmäinen ottelu Espanjalle, joka voitti lopulta 86-77. Kaksi joukkuetta tapaavat AccorArenassa tänä lauantaina. Ranskan on tehtävä joitain muutoksia, mutta kaiken kaikkiaan Vincent Colletin miehet ovat osoittaneet hyviä asioita tänä iltana, erityisesti kaikkien poissaolojen suhteen.

verkkosivusto täällä