August 2, 2021

Abrantes | GNR purkaa huumekaupan verkoston kahden vuoden tutkinnan jälkeen (PÄIVITETTY)

Santarémin alueellinen komento pidätti Abrantesin rikostutkintakeskuksen (NIC) välityksellä 6. heinäkuuta viisi miestä ja kahta 33–45-vuotiasta naista huumekaupasta Abrantesin kunnissa (seurakunnissa Rossion etelästä (Tagus, Mouriscas ja Pego) ja Ponte de Sor.

Kahden vuoden ajan huumausainekaupan rikokseen liittyvän tutkimuksen yhteydessä oli mahdollista varmistaa, että huumekauppaverkosto toimi Keskuksen alueella, lähinnä Abrantesin ja Ponte de Sorin kunnissa.

Kapteeni João Ferrão Abrantesin GNR-postista vahvisti, että operaatio tapahtui viime tiistaina 6. heinäkuuta iltapäivän lopussa, mikä “huipentui viiden 33 – 45-vuotiaan miehen ja kahden naisen pidätykseen. kuuluu huumausainekaupparyhmään, joka toimi pääasiassa Abrantesin ja Ponte de Sorin kunnissa ”.

Abrantesissa kapteeni vahvisti, että operaatio tapahtui paitsi Arrifanassa, operaation keskeisellä paikalla, myös Mouriscasissa ja Pegossa.

Tutkinnan aikana noudatettiin kuutta pidätysmääräystä ja 26 etsintälupaa (yhdeksän kodeissa, 16 ajoneuvoissa ja yksi varastossa), mikä huipentui verkon purkamiseen ja seuraavan materiaalin takavarikointiin:

 • 19 ajoneuvoa;
 • Mopo;
 • 54 annosta kokaiinia;
 • 45 annosta kannabista;
 • Seitsemän annosta heroiinia;
 • 14 matkapuhelinta;
 • Tietokone;
 • Kaksi televisiota;
 • 19 kappaletta kultaa;
 • Lähitaisteluase;
 • Kolme paineilmapistoolia;
 • Hirviö;
 • Erilaisia ​​aineita, jotka liittyvät huumekaupan käytäntöön;
 • Erilaisia ​​hienostuneita huonekaluja.

Kapteeni João Ferrão sanoo, että verkolla oli “suuri paino” takavarikoidun “erittäin arvokkaan” materiaalin, nimittäin 19 auton ja mopon, takia. ”Tutkinta oli jatkunut noin kaksi vuotta. Meillä oli näitä merkkejä, ja tutkimuksen puitteissa täytimme kuusi pidätysmääräystä ja 26 etsintälupaa “, hän sanoi ymmärtämättä, että myös 16 474,00 euroa oli takavarikoitu.

Kapteeni paljasti “laajamittaisen” operaation, jossa otetaan huomioon alueen historia, “joka sai tukea Portalegren alueellisesta komentosta ja interventioyksikömme toiminnasta, yhteensä 104 toiminnassa”.

João Ferrãon mukaan takavarikoidut huonekalut, “mitä voimme nähdä, ovat ulkoinen merkki vauraudesta, joka ei olisi kohtuuhintainen kohdennettujen tulojen kanssa, ja siksi heidät takavarikoitiin todisteina”.

Mitä tulee huumausaineiden määrään, kapteeni julistaa sen “odotetuksi”, mutta selittää, että “tutkinnan aikana tehtiin muita toimia ja todisteita on enemmän”.

VIDEO | JOÃO FERRÃO, Kapteeni GNR DE ABRANTES

Yksi pidätetyistä esitettiin tuomarille 7. heinäkuuta Santarémin oikeuslaitoksessa, ja loput vangit menivät samaan tuomioistuimeen eilen 8. heinäkuuta soveltamaan pakkokeinoja – toimenpiteitä, joita välittäjä tekee. net etsii edelleen vahvistusta.

Toimintaa tukivat tiedotus- ja rikostutkintayksikkö (SIIC) ja interventioryhmä, sekä Santarémin alueellisesta komentosta että vahvistamalla Portalegren alueellista komentoa ja interventioyksikköä.

Hänellä on oikeudellinen tausta, mutta onneksi journalismi putosi hänen syliinsä yli 20 vuotta sitten eikä ole koskaan jättänyt häntä. Vastustaminen on normaalia, ehkä siksi sinulla on myös toinen polku: aloittaminen kansallisessa, kuka osaa lopettaa alueellisen. Se alkoi TSF-radiosta, muutti sitten Diário de Notíciasiin, vuosikymmen myöhemmin myöhemmin panosti Macaon talouteen siltana Portugalista Kiinaan. Elämänsä jälkeen pääkaupungissa vuonna 2015 hän palasi Abrantesiin. Hän haluaa asua maaseudulla, haluaa tyttärensä maaseudun elämänlaadun ja omistautuu mahdollisuuksien mukaan tarinoiden kertomiseen.

.

siirry tähän sivustoon