July 31, 2021

Cergyn toimitusmiehen hyökkääjä, “impulsiivinen” ja “jota ei voida hallita”, tuomittiin kahden vuoden vankeuteen

“Kävelin hänen luokseen. Siellä hän tarttui käsivartiini, joten aivan luonnollisesti lyöin häntä viisi-kuusi kertaa, tyrmäsin hänet. “ Pontoisen tuomioistuimessa presidentti Pierre Auda kohottaa kulmiaan: “Luonnollisesti, oletko varma, että haluat käyttää tätä ilmaisua?” ” Laatikossa Mourad D. ei pysy paikallaan, leimaa jalkansa, naarmuttaa itseään, keskeyttää keskustelut. Kun presidentti kysyy häneltä, mikä olisi ollut ” hyvä asenne “ adoptoida, hän vastaa ärtyneenä: “Oikea reaktio olisi ollut antaa hänen antaa minulle malttia, (…) että annoin itseni mennä, että annoin itseni murskata, yksinkertaisesti. ” Ennen kuin lopulta pyysin anteeksi hiljaa.

Sen vastuu Uber Eatsin toimittaja Dieugrot J.: n hyökkäyksestä 31. toukokuuta Cergyssä ei ole epäilystäkään: naapuri Vitalina S. kuvasi sen myös huoneessa. Nämä yleisölle suunnatut hyökkäyksen kuvat on jaettu miljoonia kertoja sosiaalisissa verkostoissa. Sekä jatko, jossa Mourad D., raivoissaan, palaa kameran kentälle käynnistääkseen rasististen loukkausten salvan nuorta naista kohtaan: « Sinä musta tyttö, likainen musta nainen, kukaan ei koske sinuun, lihava narttu, haistat kusta, kahdeksansataa vuotta sinut on myyty kuin karjaa, kuten maissia, meitä algerialaisia. “

Lue myös Uber Eats -toimitusmiehen rasistisen hyökkäyksen jälkeen Cergyssä mies, joka otettiin poliisin pidätykseen Pariisissa

Tämän sarjan lähetys oli johtanut todelliseen metsästykseen sosiaalisissa verkostoissa hyökkääjän löytämiseksi, joka lopulta pidätettiin Pariisissa tapahtumien jälkeisenä päivänä. Vuokratyöntekijä Mourad D., 22, ei ole rikoksentekijä ensimmäistä kertaa. Hänen ennätyksessään on noin kymmenen merkintää, ja mies on tällä hetkellä koeajalla viimeisen tuomionsa jälkeen.

Maksut ilman todisteita

Sinä iltana hän odotti ravintolan ulkopuolella poimimaan pizzaa. Dieugrot J., riippumaton toimittaja, odotti myös tilausta. Kuten tavallista, hän kuunteli musiikkia – ”Evankeliset laulut”, määrittelee asianajajansa Me Mehana Mouhou – kannettavalla kaiuttimellaan. Liian kovaa, Mourad D.: n makuun, joka pyytää häntä laskemaan äänen, sitten lyö hänet. Jos hän pyytää anteeksi eleestään, hän vakuuttaa, että toimittaja olisi loukannut häntä, mutta esittämättä muuta todistusta kuin todistuksen seuralaiseltaan, joka olisi kuullut loukkaukset puhelimitse.

Dieugrot J., lyöntien uhri, ei muista juuri mitään. “Näin kuoleman sinä päivänä », änkyttää tätä neljän lapsen isää hyvin liikuttuneena. “Jos olen elossa, se johtuu hänestä, hän antoi minulle elämän”, selittää toimittaja jälleen ja kääntyy Vitalina S.: n puoleen. Hälytettyään hänellä oli refleksi ottaa puhelimensa elokuvan kuvaamiseen tarkoituksella, selittää yleisölle tämä eteläafrikkalaista alkuperää oleva ja Norsunluurannikosta peräisin oleva “Pelästytä häntä”. Se laukaisee nuoren miehen suuttumuksen, joka laukaisee häntä vastaan ​​rasistisia loukkauksia.

Sinulla on jäljellä 44,87% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

sivuston www