August 2, 2021

Kuinka minusta tuli supersankari Netflixissä: näimme ensimmäisen ranskalaisen supersankarielokuvan! – Cinema News

Teattereiden aikataulu, Netflixin lopulta ostama, Kuinka minusta tuli supersankari, paljastetaan tänään lopulta. Minkä arvoinen tämä ensimmäinen ranskalainen supersankarielokuva on? Entä Benoît Poelvoorde supervoimien kanssa? Vastaukset.

Mitä se koskee ?

Pariisi 2020. Yhteiskunnassa, jossa supermiehet on trivialisoitu ja integroitu täydellisesti, salaperäinen aine levittää supervoimia niille, joilla niitä ei ole. Kasvavien tapausten edessä luutnantit Moreau ja Schaltzmann vastaavat tutkimuksesta. Kahden entisen valppaanan Monte Carlon ja Callistan avulla he tekevät kaikkensa liikenteen purkamiseksi. Mutta Moreaun menneisyys nousee uudelleen esiin ja tutkinta mutkistuu …

Kuinka minusta tuli supersankari, ohjaaja Douglas Attal; kirjoittaneet Douglas Attal, Mélisa Godet ja Charlotte Sanson; mukana Pio Marmaï, Vimala Pons, Leïla Bekhti, Benoît Poelvoorde, Swann Arlaud … Netflixissä

Kenen kanssa se on?

Näyttää siltä, ​​että kirjailija on valettu, ja se on todellakin menestys, että he yhdistyvät. Pio Marmaï on luutnantti Moreau, joka on vastuussa kaiken supermiehiin liittyvän tutkinnasta.

Hierarkiansa ansiosta hänet on pakko liittyä uuteen rekrytointiin, joka tulee finanssiprikaatista. se on Schaltzmann, soitti Vimala Pons.

Yksinäinen Moreau kutsuu vanhoja tuttavia, järkyttävän duo, joka aiheuttaa kipinöitä: Callista (Leïla Bekhti) ja Monté Carlo (Benoît Poelvoorde), supersankareita, jotka olivat kerran valppaana ja ripustivat maskin.

Tämän pimeän asian takana on Naja, supervannain, jota Swann Arlaud pelasi tehtävässä, joka sopii hänelle kuin hansikas.

Kannattaa katsoa?

Emme välttämättä kuvittaneet häntä elokuvassa, kuten Kuinka minusta tuli supersankari. Ja vielä. Pio Marmaï sulautuu täydellisesti rooliinsa vähän nirsoina poliiseina, hieman misantrooppisina, mutta pidämme siitä kaikesta huolimatta. Sen kesyttäminen vie aikaa, fiksu tapa houkutella katsojaa ja tehdä heistä osa tarinaa.

Yhteys on selvempi Callistan ja Monté Carlon kanssa. Leïla Bekhti ja Benoît Poelvoorde muodostavat koomisen duo, joka ansaitsee esiintymisen useissa elokuvissa. Jos heillä on voimia – hän voi nähdä tulevaisuuden, hän voi teleportoitua – se ei ole heidän ominaisia.

Voimastaan ​​huolimatta he näyttävät tavallisista sankareista: Callista, joka on muunnettu nuorten sosiaalityöntekijäksi, ja Monté Carlo, jäävät eläkkeelle pakkovakuutuksen vuoksi Parkinsonin taudin puhkeamisen vuoksi, mutta joka toimii kuin poliisi 80-luvulla pienine tiedostoineen. tietoa paikallisista supervillainista.

Mitä tulee Swann Arlaudiin, hän ilmentää nuorekkaalla ilmallaan täydellisesti Najaa, tätä roistoa, joka ei parane lapsuuden traumasta ja joka tavallaan ei osannut kasvaa. Tiedämme, ettei ole hyvää elokuvaa ilman hyvää konna … Tämä pelko hylätään.

On pitkään uskottu väärin, että supersankarimaailma ei löydä paikkansa Ranskassa. Ei vanhassa maailmassa, jossa historia ja klassinen kulttuuri ovat juurtuneet niin syvälle.

Ohjaaja Douglas Attal onnistuu sijoittamaan supersankarinsa nykyajan Pariisiin, jossa mikään ei ole muuttunut. Supers ovat vain osa jokapäiväistä elämää. Ja lopuksi, ei ole eroa nähdä ihmiset muuttumassa liekinheittäjiksi pariisilaisessa ympäristössä.

Netflix

Ranskalainen menestystarina

“Blockbuster”. Tämä anglismi, jota joissakin piireissä pidetään melkein huonona sanana, pätee kuitenkin tähän täysin. Tämä menestys ei näy niin paljon sen talousarviossa – 12 miljoonaa euroa, se on melko vaatimaton tämän luokan elokuvalle – kuin sen kunnianhimo.

Se, että minusta tuli supersankari, ottaa trillerin klassisemman muodon liioittelematta sitä. Älykäs valinta. Tutkimuksen jatkaminen mahdollistaa paremman tahdin pitämisen muutamalla purskeella täällä ja siellä. Elokuva välttää siten rakkuloiden rakkuloita, jotka synnyttävät tyhjän kuoren.

Voimme syyttää Kommenttia Minusta on tullut (lyhennetty versio läheisille ystäville) hänen klassinen ja jo nähty juoni. Pakollinen kohta on esitellä tämä maailmankaikkeus koristeissamme. Tuo jotain tuttua ja ehkä hieman sovittua ei ole häpeällistä. Douglas Attal saavuttaa pääasia: todistaa meille, että se on mahdollista.

voit tarkistaa täältä