August 1, 2021

“Kukaan ei rankaise ketään”, väittää Unkarin oikeusministeri

Judit Varga on oikeusministeri Viktor Orbanin hallituksessa Unkarissa.

Viktor Orban allekirjoitti kirjeen perjantaina 2. heinäkuuta Marine Le Penin kanssa. Sen muodostuminen, Fidesz, onko se nyt äärioikeiston puolue?

Tämä kirje on erittäin tärkeä, koska täällä Keski-Euroopassa meillä on hyvin selkeä näkemys Euroopan tulevaisuudesta. Tämä visio on ehkä edelleen vähemmistössä eikä vastaa nykyistä valtavirtaa, mutta meidän on palattava vahvoihin jäsenvaltioihin vahvan Euroopan puolesta. Jokainen voi vapaasti liittyä meihin tai olla tässä asemassa, aihe ei ole yksi tulevaisuuden suhteet Fideszin kanssa Euroopan politiikan kanssa.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Eurooppalainen äärioikeisto allekirjoittaa yhteisen julistuksen Orbanin, Salvinin ja Le Penin ympärillä, mutta ei yhdisty parlamentissa

Joten et vielä usko uuteen poliittiseen ryhmään Euroopan parlamentissa Marine Le Penin kanssa

Tämä ei ole kysymys tällä hetkellä. Toistaiseksi kyse on todella konservatiivisen poliittisen edustuksen tarjoamisesta Euroopan kansalaisille.

Tässä julistuksessa mainitset uuden elimen perustamisen, joka muodostuu kansallisista perustuslakituomareista. Aikooko se korvata Euroopan unionin tuomioistuimen?

Perussopimuksissa sanotaan, mikä kuuluu EU: n ja valtioiden toimivaltaan. Perustuslakituomioistuimet ovat viime kädessä kansallisen identiteetin vartija, joka on myös Euroopan unionista tehdyn sopimuksen 4 artiklan mukaan eurooppalainen arvo. Joten kansallinen identiteetti ei ole ristiriidassa perussopimusten kanssa, vaan se on osa eurooppalaista yhteistyötä. Mutta Brysselin hallinto on jo jonkin aikaa ollut taipumus olla hyväksymättä sitä, mikä kuuluu kansallisten tuomioistuinten toimivaltaan, ja tämä elin voi tarjota asiantuntemusta ratkaistakseen konfliktin. Kysymys kuuluu: kenellä on toimivalta päättää kenellä on toimivalta?

Lue myös Sylvie Kauffmannin sarake: “Populistiset voimat ovat vakiinnuttaneet asemansa Euroopan poliittisella maisemalla onnistumatta kuitenkaan hallitsemaan sitä”

Kun liittyimme EU: hun, sopimuksissa oli hyvin selkeät säännöt, mutta viimeisten 20 vuoden aikana EU ei enää toimi tiukasti sopimusten mukaisesti, etenkään sosiaalisissa tai maahanmuuttoasioissa. Näillä aloilla valtioiden toimivaltaa on kunnioitettava.

Toimittajat ilman rajoja on nimennyt Viktor Orbanin lehdistönvapauden viholliseksi. Miksi jatkat lehdistönvapauden rajoittamista Unkarissa?

Kieltäydyn tästä kysymyksestä: kukaan ei sortaa ketään. Unkarissa meillä on tasapainoinen mediaympäristö, jossa on 40% konservatiivisia näkemyksiä ja edelleen enemmistö liberaaleista näkemyksistä. Länsi-Euroopassa liberaali ja edistyksellinen lehdistö hallitsee noin 80 prosenttia, mutta se ei ole tasapainossa! Täällä, kiitos Jumalalle, meillä on todellinen mielipiteenvapaus ja moniarvoisuus. Tässä julkinen media sisältää tosiasioita ja välittää tietoa hallituksen toimista aivan kuten muissakin maissa. luen Maailma, Vapauta, Ilta, huoltaja, ne ovat äärimmäisen vasemmistolaisia ​​tiedotusvälineitä.

Sinulla on 35,81% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Näin