August 1, 2021

“Liian vähän jälkikäteen”: kaksi hoitajaa selittää, miksi he kieltäytyvät anti-Covid-rokotteesta

“Rokote on mahdollisuus, ei rangaistus”, vaati terveysministeriä. Ranskan sairaalaliitto (FHF) kuitenkin ilmoittaa, että hoitajien rokotusaste on huipussaan 57 prosentissa hoitokodeissa ja 64 prosentissa sairaaloissa. Tulos? “Ainakin 80% hoitokodien ja terveyslaitosten ammattilaisista” kahden pistoksen on oltava saanut ennen syyskuun alkua, muuten “Rokotusvelvollisuus terveydenhuollon ammattilaisille” voidaan ottaa käyttöön, varoitti Olivier Véran.

Tämä lausunto teki useita hyppyjä. Psykiatrinen sairaanhoitaja Christophe selittää, miksi hän ei halua rokotusta: “Meidän on oltava varovaisia ​​rokotteen kanssa”, Hän todistaa TF1-uutislähetysvideossa tämän artikkelin yläosassa. “Meillä on tänään liian vähän jälkiviivaa voidaksemme vahvistaa konkreettisesti ja ilman tilastovirheitä sen tehokkuustasoa ja sivuvaikutusten riskiä keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä”. Tämä tilanne jakautuu sairaalassa, jossa hän on työskennellyt yhdeksän vuotta. “Hoitoryhmien vahvuus on olla johdonmukainen ja yhtenäinen, mutta rokotekysymys vahvistaa olemassa olevia jännitteitä.”

Aluksi olimme sankareita, nyt olemme syrjäytyneitä.– Elodie, hoitohenkilökunta Nizzassa

Harjoittelemaan ammattiaan hän oli kuitenkin suostunut rokottamaan hepatiitti B: tä vastaan “Tämä voimassa oleva kohta (taistelemaan Covidia vastaan) on hyvin huolestuttavaa”, hän sanoi. “Mielestäni se infantilisoi sekä yleisön että omaishoitajat ja samalla se vie itsenäisyyden päättää itse.” Velvoitteen sattuessa Christophe aikoo haastaa työnantajansa.

Hoitotyön avustaja Nizzan hoitokodissa Élodie vastustaa myös välitöntä rokotusta, mutta ratkaisee sen vastahakoisesti, jos hänellä ei ole enää valinnanvaraa. “Rakastan työtäni, minulla on asukkaita, minulla on perhe takanani, joten luulen, että minun on valitettavasti suostuttava rokottamiseen”, hän luottaa. Kuten hänen kollegansa, hänen epäilynsä perustuvat näkemyksen puutteeseen näiden uusien rokotteiden suhteen. Hän pahoittelee myös, että häntä kohdellaan nyt “hylkiö” sillä aikaa“Aluksi olimme sankareita.”

puolustaa tiedon kunnianhimoa
vapaa,
vahvistettu ja kaikkien saatavissa
julkisuus .

Voit auttaa meitä ylläpitämään tätä ilmaista palvelua “muuttamalla valintasi” ja hyväksymällä kaikki evästeet.

MUOKKAA JA HYVÄKSY KAIKKI

.

siirry tähän sivustoon