July 28, 2021

Malli Y on tulossa elokuussa: Tesla tuo sähkömaastureita Kiinasta Saksaan

/ Moritz Diethelm olen 09.07.2021

TESLATesla Model Y on tulossa Saksaan.

Tesla tuo nyt mallin Y Eurooppaan – mukaan lukien Saksa ja muutamassa viikossa. EFAHRER.com paljastaa yksityiskohdat pienikokoisen sähköisen maastoauton lanseerauksesta.

Tesla tarkisti ajoneuvokonfiguraattorin verkkosivustollaan yön yli. Tämän on tarkoitus heijastaa ”mallin Y saapumista Eurooppaan”. Suuren kiinnostuksensa vuoksi tuotteeseen ja saadakseen malli Y asiakkaille alun perin suunnitellun aikataulun mukaisesti, Tesla haluaa nyt toimittaa ensimmäisen mallin Y Saksassa jo elokuussa. Autot tulevat Gigafactory Shanghaista. Aluksi Model Y Long Range, jossa on neliveto, on saatavana, ja asiakkaita, joiden tilaus on nimetty vuodelle 2021, kutsutaan nyt suorittamaan tilauksensa.

Lisää aiheesta: Tesla ajaa 400 000 kilometriä: ylläpitokustannukset ovat naurettavia

Malli Y Long Range on keskikokoinen maastoauto, jonka WLTP-kantama on 505 kilometriä, huippunopeus 217 km / h, kiihtyvyys 0-100 km / h 5,1 sekunnissa, neliveto ja enemmän tilaa kuin Teslan kompakti sähköinen sedan-malli. Autonomisen ajon paketti “Option Enhanced Autopilot” on nyt saatavana kaikille Teslasille Euroopassa.

Malli Y on yhteensopiva myös nykyisen yli 6000 ahtimen kanssa varustetun superlatausverkostomme kanssa kaikkialla Euroopassa sekä Teslan uusien V3-ahtimien kanssa, jotka voivat ladata jopa 1600 km / h nopeudella, mikä vastaa 120 kilometriä sähköistä hyötykuormaa vain viidessä Pöytäkirja.

EFAHRER.com on jo testannut teknisesti läheisesti liittyvän Tesla Model 3: n. Näet testituloksen videossa.

Talvitesti: Tesla Model 3 Long Range voi tehdä sen miinus 14 astetta

Hyppää näiden jätkien !.!.! Saat lisätietoja