August 2, 2021

Neymar “aina” haaveili finaalista Argentiinaa vastaan

RÍO DE JANEIRO, (EFE) – Brasilialainen Neymar vahvisti torstaina, että tämän lauantain ottelu Argentiinaa vastaan ​​Rio de Janeirossa Copa América -tittelin määrittelemiseksi on finaali, josta hän aina unelmoi.

”Se oli finaali, josta haaveilin aina pelaamisesta. Finaali, jota kaikki jalkapalloa pitävät odottavat Copa Américalta. Brasilia-Argentiina, monien vuosien klassikko molempien joukkueiden ollessa mahtavia ”, julisti Neymar Brasilian jalkapalloliiton (CBF) julkaisemassa videossa harjoituksen jälkeen.

“Se koskee kaikkia jo voittamiaan titteleitä, kaikkia maajoukkueiden läpi jo läpäisseitä, nykyisiä. Minulle on kunnia olla osa tätä brasilialaisten pelaajien joukkuetta. On selvää, että halu voittaa on valtava ”, hän painotti.

Neymar muisteli, että viimeisen Copa Américan finaalissa, jonka Brasilia valloitti vuonna 2019 Perua vastaan ​​Maracana-stadionilla, hänen oli katsottava peliä katsomosta, koska hänet erotettiin loukkaantumisen takia ennen turnauksen aloittamista.

”Kärsin paljon, olin erittäin vahva. Vain samaan aikaan tiesin, että olisin voinut olla siellä kentällä, ja valitettavasti jätin pois loukkaantumisen takia. Se on ensimmäinen Copa América -finaali, ja aion tehdä kaiken voittaakseni tämän tittelin. “, Se ilmeni.

Hän toi esiin myös ystävyytensä argentiinalaisen tähden Lionel Messin kanssa, jonka kanssa hän jakoi pukuhuoneen Barcelonassa.

”Sanoin aina sen. Hän on paras pelaaja, jonka olen nähnyt pelaavan. Hän on hieno ystävä, vasta nyt olemme finaalissa ja olemme kilpailijoita. Haluan voittaa tämän tittelin, että hänen tapaansa hänkin on ensimmäinen. Tiedän, että hän on taistellut paljon. Argentiinan kanssa. Jos en ollut eikä ollut Brasilia, olin aina Argentiinan fani ”, Neymar sanoi.

Ennen lausuntoja ranskalaisen Pariisin Saint Germainin hyökkääjä oli julkaissut sosiaalisissa verkostoissa kritiikkiä brasilialaisia ​​vastaan, jotka tekevät voimaa Argentiinan hyväksi.

”Olen brasilialainen, jolla on paljon ylpeyttä ja paljon rakkautta. En ole koskaan pakottanut tai pakotan häntä Brasiliaa vastaan, vaikka hän pelaa urheilua, kauneuskilpailuja tai Oscaria. Jos Brasilia on siellä, olen Brasilia. Kunnioitan, mutta mitä tiedän? mene c: lle … ”, kirjoitti eteenpäin.

Puoli Danilo, koukku Everton ruohosipuli ja luova Lucas Paquetá, muun muassa, he antoivat lausuntoja myös CBF-televisiokanavalle, joissa he korostivat Canarinhan “historiallista ottelua” Argentiinaa vastaan ​​ja valtaa saada Neymar mukaan finaaliin.

“Leikkiminen Neymarin kanssa antaa minulle myös valtavan mielenrauhan”, sanoi Lucas Paquetá, joka on tähän mennessä saavuttanut tavoitteillaan ja erinomaisilla suorituksillaan Copa Américassa paikan Brasilian joukkueen päähän.

.

kotisivu