July 28, 2021

Ruben Vinagre palaa kotiin – Fuzzy Skunk

Puolustus saapuu lainalla osto-optiolla

Rúben Vinagre liittyy Sporting Clube de Portugaliin. 22-vuotias vasen puolustaja, joka suoritti osan koulutusprosessista Akatemiassa, Alcochetessa, saapuu Alvalade-klubille lainalla ostomahdollisuudella Englannin Wolverhampton WFC: ltä.

”Palaan kotiin, jossa olin hyvin onnellinen ja toivon olevani onnellinen jälleen. Ajat, jotka vietin täällä harjoittelussa, olivat erittäin hyviä. Muistan ilon hyvin, olin aina erittäin motivoitunut pääsemään ensimmäiseen joukkueeseen. täällä, kun olen lähtenyt vielä nuorena, se tekee minusta erittäin ylpeän ”, hän aloitti kertomalla Vihreät ja valkoiset -klubin tiedotusvälineille.

Loistettuaan FC Famalicãon väreissä viime kauden toisella puoliskolla puolustaja työskentelee nyt valmentajan Rúben Amorimin johdolla ja jakaa jälleen pukeutumishuoneen useiden entisten kollegoidensa kanssa, kuten Daniel Bragança, Luís Maximiano ja myös Pedro Gonçalves.

“On hienoa tavata heidät uudelleen, he ovat ihmisiä, joiden kanssa olen aina ollut hyvin mukana ja olen iloinen voidessani työskennellä heidän kanssaan uudelleen. Soitin Daniel Bragançan ja Luís Maximianon kanssa harjoitustunneilla. Tunnen myös Poten kauan. , Englannista, ja olemme ystäviä. On hyvä elää kokemuksia heidän kanssaan uudelleen. Ensimmäinen päivä on erinomainen, voit nähdä, että ryhmä on hyvin yhtenäinen, he ovat kaikki erittäin onnellisia. Minun on helppo sopeutua ”, hän painotti.

Viimeisin lisäys pääjoukkueeseen teki myös positiivisen tasapainon Englannissa elämistä vuodenaikoista, mutta palaa Portugaliin palaa nyt optimistisesti. ”Englannissa pelaaminen oli positiivista, kasvoin pelaajana. Se on erilainen pelityyli ja liiga on erittäin intensiivinen ja fyysinen, mutta Portugalin mestaruuskilpailuilla on myös paljon laatua ja se kouluttaa monia nuoria. Se on askel eteenpäin, saavuin Clube de dreamiin. Annan kaiken tälle puserolle ”, hän vakuutti.

Vedonlyönti “oppimiseen ja kehittymiseen entistä enemmän”, Rúben Vinagre paljasti myös, että Sporting CP oli “kovin vastustaja voittamaan viime kauden” ja korosti joukkueen henkeä.

”Oli nähtävissä, että ryhmä oli hyvin yhtenäinen ja että pelaajat olivat aina yhteydessä peliin. Estádio José Alvaladessa pelaaminen ei ollut helppoa, se oli yhteenotto, jossa tunsin eniten vaikeuksia viime kaudella ”, hän korosti ennen tavoitteiden asettamista vuodelle 2021/2022. “Haluan olla positiivinen kausi, kun Sporting CP saavuttaa kaikki asettamansa tavoitteet”, hän sanoi.

Lopuksi, kansallisten nuorisojoukkueiden kansalaiset antoivat kiitosta myös “kaikkialla maailmassa tunnetulle” Sporting CP: n harjoittelukapasiteetille. ”Sporting CP on kouluttanut upeita pelaajia ja tekee niin edelleen. Kaikki tietävät akatemian laadun, joka vuosi urheilijat lähtevät täältä paljon laatua ja se tulee olemaan sellainen jatkossakin ”, hän sanoi.

Rúben Vinagre edusti Sporting CP: n muodostumista vuosien 2009/2010 ja 2014/2015 välisenä aikana, ja hän siirtyi keskiosan läpi CF “Os Belenenses” -yritykselle ja lähti sitten AS Monacoon. Kahden kauden jälkeen palveluksessa Monegasques, hän meni lainaan Wolverhampton WFC, joka on palkattu pysyvästi brittien vuonna 2018/2019. Viime kaudella hän pelasi lainassa Olympiacos FC: llä Kreikassa ja FC Famalicãossa, nyt saapuessaan Alvaladeen.

Katso tästä