August 2, 2021

Angelina Jolien ja Brad Pittin välillä tulee odottamaton konflikti

Angelina Jolie Y Brad Pitt He käyvät läpi viimeisen avioeroprosessin taistelun: heillä on Ranskassa oleva viinitarha, jolla he tuottavat Château Miraval Pink -samppanjaa. Tämä juoma on yksi Wine Spectator -lehden arvostetuimmista kuohuviinistä. Sen tuottajat saavat tilauksia kaikkialta maailmasta. Jolie haluaa kuitenkin myydä tämän miljonääriyrityksen mahdollisimman pian. Tämä on Marc Perrinin johdolla ja näyttää olevan kuuluisan entisen kumppanin viimeinen kiista.

Angelina aikoo myydä Miravalin linnan, joka sijaitsee paratiisilaaksossa Provencen sydämessä, Ranskan alueella. Näyttelijä ei halua myydä sitä entiselle aviomiehelleen eikä halua hänen jatkavan liiketoimintaa. Lakimies lähellä Brad Hän vakuutti, että “viisi vuotta on kulunut avioeroprosessin aloittamisesta, eivätkä he ole pystyneet saamaan sitä päätökseen.”

Voisit katsoa täältä !.!.! Lue lisää täältä