July 28, 2021

Euro ja America Cup -finaalit; Gold Cup alkaa

Tarkista kaikki urheilumaailman tapahtumat, mukaan lukien NBA-finaalit ja UFC 264

Urheilun ystäville on tarjolla a upea viikonloppu jossa jalkapallon mestaruuskilpailut Euroopassa Y Amerikka sekä voittajat Wimbledon, yksi neljästä Tennis Grand Slam. Omalta puolestaan Tri et halua menettää Meksikon joukkue on kultainen kuppi.

Sitten, ESPN Digital esittelee urheilutapahtumat, joita et voi ohittaa tänä viikonloppuna.

Lionel Messi Hän pelaa lauantaina yhden uransa tärkeimmistä otteluista, koska hänellä on mahdollisuus, ja ehkä viimeinen, voittaa ensimmäinen tittelinsä Argentiinan maajoukkueen kanssa. Barcelonan tähti yrittää valloittaa America Cup, Conmebolin pääkilpailu, hänen ystävänsä Neymarin edessä, joka on Brasilian maajoukkueen päähahmo ja joka monien suosikki nostaa Kuppi. Etelä-Amerikan mestaruuskilpailujen finaali on tarkoitus pitää Lauantaina klo 19.00 Mexico Citystä.

Meksikon joukkue pelaa ensimmäisen ottelunsa CONCACAFin parhaassa kilpailussa Lauantaina klo 21.00 Mexico Citystä. Gerardo Martinon johtama joukkue debytoi Trinidadia ja Tobagoa ja Tri Hän on suosikki voittaa pelin sekä tittelin Yhdysvaltojen joukkueen merkittävien poissaolojen vuoksi.

pelata

3:34

John kommentoi Arlingtonilta, että jos Curaçaon valintaa ei vahvisteta, sillä voi olla useita Covid-tapauksia.

Megan tapahtuma UFC 264 Lauantai: Conor McGregor vs. Dustin Poirier 3 lähestyy nopeasti. UFC 264 Se pidetään lauantaina myytävälle yleisölle T-Mobile Arenalla Las Vegasissa. Ensimmäisessä taistelussa McGregor voitti Poirierin alle kahdessa minuutissa, kun taas toinen taistelu meni Poirierille yllättävän toisen kierroksen pudotuksella.

NBA-finaalit

NBA: n vuoden 2021 finaalit He alkoivat tällä viikolla Phoenix Sunsin kukistamalla Milwaukee Bucksin sarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Giannis Antetokounmpon johtama joukkue voittaa varmasti kolmannen ottelun, joka on suunniteltu Sunnuntaina klo 19.00 Mexico Citystä.

Viimeinen ottelu UEFA valintatasolla se voi olla historiallinen Englannin maajoukkue, joka pelaa ensimmäisen finaalin a Euro. Englantilaiset fanit toivovat, että heidän kansalliset joukkueensa saisivat ensimmäisen kansainvälisen tittelin 55 vuoden kuivuuden jälkeen. Toisaalta, Italia, yksi parhaimmista valikoimista tässä Euro, etsii ensimmäisen kilpailunsa tittelin vuodesta 1968. The Final of Italia vs. Englanti Tämä soitetaan sunnuntaina Wembleyssä klo 14:00 Mexico Citystä.

WIMBLEDON

Lauantaina Wimbledonin naisten finaali kanssa Karolina Pliskova Y Ashleigh Barty kuten päähenkilöt. Australialainen Barty hän näyttää suosikilta ottamaan arvostetun English Open -tittelin.

Toisaalta, sunnuntaina Miesten finaali kanssa Matteo Berrettini tekemällä historiaa tulemalla ensimmäiseksi italialaiseksi tennispelaajaksi, joka on päässyt viimeiseen otteluun Wimbledon vastaan Novak Djokovic.

ESPYS

Palkinnot ESPYS 2021 Isännöi arvostettu näyttelijä ja tuottaja Anthony Mackie. Hänen joukossaan ovat huippu-urheilun ja viihteen julkkikset muistamaan urheiluvuotta tunnustamalla urheilun huippusuoritukset, elämällä unohtumattomia hetkiä ja tervehtimällä huippu-urheilijoita ja heidän esitystään.

.

hänen uusin bloginsa