August 2, 2021

Franz Beckenbauer: 44 vuoden jälkeen hänellä on jälleen “sininen unelmansa” – jalkapallo

Yli neljän vuosikymmenen jälkeen hän on palannut vanhaan unelma-autoonsa.

Sininen Mercedes 450 SEL 6.9! Franz Beckenbauer (75) osti tämän auton vuonna 1976. Hän kertoi BILD: lle: “Silloin Mercedeksen pomo soitti minulle ja sanoi:” Hemmottele itseäsi oikealla autolla! ” Sitten se oli Mercedes. Sininen unelma. “Ei ihme. Siihen asti Beckenbauer oli ollut melko vaatimaton. Hän: “Sain kovakuoriaisen bonuksen voittaessani vuoden 1974 maailmancupin. Se oli kaupunkiautoni. “

MUTTA: Vuotta myöhemmin jalkapallokeisari myi Mercedes jälleen. Hän muutti FC Bayern Münchenistä Atlantin yli New York Cosmosiin.

Mutta nyt Beckenbauerilla on Mercedes takaisin! Onnettomuus! Hän: ”Ystäväni Daniel Bauchingerille (Salzburgin yrittäjä) tarjottiin Mercedes. Hän todella halusi ostaa sen. Hän soitti minulle ja sanoi, että minulla on etuoikeus. Tietysti sanoin heti kyllä. Koska tällä tavalla elämänpiiri sulkeutuu minulle. “


Vuosina 1975–1980 valmistettua Mercedes 450 SEL 6.9: ää pidettiin autojen alfatasona. Se rakennettiin 7 380 kertaa.Kuva: Tekijänoikeus: Mike Vogl – VOGL PERS

Varustus: beige velour-istuimet, automaattinen, kattoikkuna – ja autopuhelin! Tuolloin hitti! Laitteelle ei kuitenkaan ole enää verkkoa.

Beckenbauer (sitten 32) vuonna 1977 Mercedes-autollaan. Pian sen jälkeen hän myi autonKuva: SZ Photo

Vuonna 1976 Beckenbauerin auto varastettiin muuten. Lomalla Italiassa Gardajärvellä! Mutta poliisi pystyi turvaamaan Mercedesin tuolloin. Nyt ei enää ole erillisyyttä. Beckenbauer: “Minä vaalitsen ja hoidan sitä.”

Kuinka ajokokemus on? Beckenbauer: “Olin täysin unohtanut, että se oli raskas kuin tankki eikä siinä ollut ohjaustehostinta. Mutta odotan innolla maapelejä. “

.

virallinen lausunto