July 28, 2021

“Ihmisarvon vuoksi jotkut meistä eivät menisi Gold Cupiin”

Entinen Guatemalan jalkapalloilija ja maajoukkueen paras maalintekijä jakoi mielipiteensä sosiaalisissa verkostoissa Guatemalan mahdollisuudesta kilpailla vuoden 2021 kultakupissa

GUATEMALA – COVID-19-tartuntojen vuoksi Curaçaon valtuuskunnassa Concacaf olisi kutsunut Guatemalan maajoukkueen kilpailemaan vuoden 2021 kultakupissa, joten jalkapalloliitossa on aloitettu liikkeet vastaamaan palkanlaskentaa Meksikon Rafael Loredon vastuulla.

Tämän vuoksi entinen jalkapalloilija ja Guatemalan maajoukkue 68 merkinnällä, Carlos ‘Kala’ RuizHän ilmaisi mielipiteensä sosiaalisissa verkostoissa vahvalla viestillä Guatemalan jalkapallojohtajia vastaan.

Jos tiedot ovat totta, jotkut meistä eivät arvokkaasta syystä menisi Gold Cupiin, mutta Fedefut ei tiedä siitä. Jokainen osallistuja saa 150 000 dollaria enemmän tai vähemmän. Rahaa, joka ei koskaan tule jalkapallon kehittämiseen, on jotain ilmeistä. Kysyn, minkä johtajan näette sanovan ei tälle kakulle? Carlos Ruiz kirjoitti Twitterissä.

Koska Concacafilta ei ole saatu virallista vahvistusta, Guatemala integroisi ryhmän A yhdessä El Salvadorin, Meksikon sekä Trinidadin ja Tobagon kanssa, järjestyksellä, jolla se aikoo hoitaa sitoumuksensa Yhdysvalloissa.

Lausunnoissa El Salvador -lehti, Gerardo PaizFedefutin presidentti ilmoitti, että he toteuttavat kaikki toimenpiteet Concacafin vaatimusten täyttämiseksi. “Voin sanoa, että pyrimme täyttämään vaatimukset, jotka Concacaf pyytää olemaan Gold Cupissa Curaçaon sijaan. Kun se on tehty, Concacaf tekee siitä virallisen. “

Tällä hetkellä tiedetään, että Guatemalan luettelon tulisi koostua pelaajista, jotka oli rekisteröity alustavaan luetteloon, jonka Fedefut antoi Concacafille.

.Mene heidän !.!.! suositeltavaa lukea