August 2, 2021

Kryptovaluuttakaivostyöläiset myyvät jo RTX 3060 -grafiikkaa vain 270 dollaria

Kryptovaluutan kaivoskuume jatkuu. Vaikka sen nopeus on tällä hetkellä hieman hitaampi joissakin maissa sovellettavien pakotteiden vuoksi. Mutta Kiinan kaivostoiminnan ja digitaalisen valuutan maksamisen kielto oli yksi suurimmista vaikutuksista näillä markkinoilla.

Tämän seurauksena kaivostyöläiset ovat jo alkaneet myydä laitteitaan. Ja kun paljastimme, että kryptovaluutan purkimet myivät GeForce RTX 3070 -näytönohjainta 339 eurolla, on nyt tietoa, että he myyvät myös GeForce RTX 3060 -mallin vain 270 dollaria.

Monet maat ovat alkaneet asettaa erilaisia ​​rajoituksia kryptovaluutoille, etenkin Aasian mantereella. Mutta kaivostoiminnan voimaan Kiinassa vaikuttivat voimakkaasti Xi Junpingin johtaman maan asettamat toimenpiteet ja saartot. Panoraama pakotti kaivostyöläiset etsimään ratkaisuja. Ja vaikka jotkut päättivät siirtää järjestelmänsä Yhdysvaltoihin, toiset myivät näytönohjaimiaan myyntiin.

Kaivostyöläiset myyvät RTX 3060 -grafiikkaa 270 dollaria

RTX 3070: n jälkeen kryptovaluuttakaivostyöläiset myyvät nyt Nvidia GeForce RTX 3060 -grafiikkansa vain 1760 CNY: lla. Tämä summa vastaa noin 270 dollaria tai 228 euroa, riippuen muuntamisesta nykyisellä kurssilla.

The Block -sivuston mukaan markkinoilla on suuri määrä tätä laitetta myytävänä Kiinan digitaalivaluutoille asettamien rajoitusten seurauksena.

270 dollarin esimerkin lisäksi, kuten näemme yllä olevista kuvista, on myytävänä myös muita kopioita ja muita erilaisia ​​malleja. Myydään Nvidian ja AMD: n pöytäkortteja sekä kannettavia tietokoneita, joissa on GeForce RTX 3060 GPU. Jälkimmäiset puolestaan ​​ovat myynnissä 6850 CNY, lähes 1055 dollaria tai 891 euroa.

Näytönohjainten hinta on yleensä laskenut. Mutta nämä erityiset tuotteet, jotka toimivat voimakkaasti korkeissa lämpötiloissa päivittäin 24 tuntia vuorokaudessa. Sellaisina niitä myydään erittäin alhaisin hinnoin.

Tietenkin jokaisen, joka ostaa nämä tuotteet, on otettava huomioon niiden nykytila, kun otetaan huomioon olosuhteet, joihin ne ovat kohdistuneet.

Ostatko tulostimen, jota aiemmin käytettiin kryptovaluuttojen louhintaan?


Lue myös:

alkuperäinen lähde