August 2, 2021

Terveyslupa, maahantulon ehdot, jäljitettävyyslomake … Kolme asiaa, jotka on ehdottomasti tarkistettava ennen Eurooppaan matkustamista

Tartu passiin, ota sarongi alukselle ja jätä unohtaa kaikki Ibizassa (Espanja), Patmosissa (Kreikka) tai Farossa (Portugali)? Miksi ei, jos sydämesi kertoo sinulle. Mutta unohtamatta ainakin matkalle tarvittavia naamioita, eikä terveyttä koskevia varotoimia, jotka ovat välttämättömiä Covid-19-epidemian jatkuessa Delta-muunnoksen paineen alaisena. Lopuksi, vaikka jotkin maat, kuten Malta, rajoittavat nyt lomailijoiden pääsyä, pidä mielessä nämä kolme asiaa, jotka on tarkistettava ennen lähtöä.

Tarkista kohdemaan saapumisvaatimukset juuri ennen lähtöä

Alustava muistutus: jokainen Euroopan maa pysyy hallitsevana rajoillaan ja voi sen vuoksi muuttaa alueelleen pääsyn ehtoja, kun se katsoo tarpeelliseksi suojella paremmin väestöään. Maltan esimerkki todistaa sen: keskiviikosta 14. heinäkuuta rokotus on pakollinen vierailla tässä maassa.

Siksi on erittäin suositeltavaa, juuri ennen lähtöä, tarkistaa ulkoministeriön verkkosivuilta maakohtaiset matkaohjeet. Tutustu tarkemmin kohdemaasi vaatimuksiin. Koska paholainen piiloutuu joskus yksityiskohdissa. Ole varovainen, Quai d’Orsay -sivusto varoittaa: “Malta katsoo, että täydellinen rokotusohjelma vaatii kaksi rokotusannosta.” Siksi ihmiset, jotka ovat saaneet Ranskassa vain yhden annoksen, koska he ovat jo saastuneet, eivät enää voi matkustaa Välimeren saaristoon keskiviikkona.

“Matkailijoita, joiden EU: n digitaalisen Covid-todistuksen mukaan heidän testinsä on positiivinen ja heillä on sitten ollut yksi rokotusannos, ei päästetä maahan.”

Ulkoministeriö Maltasta

hänen verkkosivuillaan

Samoin vaadittu rokotusohjelma vaihtelee maittain. Monet osavaltiot (erityisesti Italia, Espanja ja Portugali) väittävät, että toisesta Pfizer-BioNTech-, Moderna- tai AstraZeneca-annoksestasi on kulunut 14 päivää. Toiset ovat vähemmän vaativia. Tšekin tasavallassa “22 päivää ensimmäisen injektion jälkeen kaksinkertaisen injektion rokotteille” vaaditaan Ranskasta saapuville (14 vuorokautta yhden injektion rokotteille).

Tarkista, että terveyskortti täyttää eurooppalaiset standardit

Toinen vaihe: tarkista, että “eurooppalainen terveyskortti” (– todistaa joko negatiivisen testin tai –toipuminen Covid-19: stätai täydellinen rokotus jollakin Euroopan unionin hyväksymällä rokotteella) täyttää eurooppalaiset standardit (kuva alla).

Koska tämä “CEU: n digitaalinen Covid-sertifikaatti”(Hänen oikea nimensä) n ‘myönnettiin automaattisesti paperiasiakirjan muodossa vain potilaille, jotka saivat toisen rokoteannoksen 24. kesäkuuta jälkeen. Jos rokotit aiemmin, toisen injektion jälkeen sinulle annettu paperinen todistus ei täytä Euroopassa tunnustettu passi.

Varmista, että sinulla on oikea asiakirja, sinun on hankittava tämä seesami sivustolla todistus-vaccin.ameli.fr, lataamalla ja tulostamalla. Jos et ole vielä tehnyt niin, voit myös integroida sen puhelimellasi TousAntiCovid-sovellukseen skannaamalla sen QR-koodin. Lopuksi, jos et pysty lataamaan sitä Internetistä, voit soittaa Medicareen soittamalla numeroon 3646, joka lähettää sen sinulle. Sitten on ajateltava ennakointia: sen vastaanottaminen on odotettava muutama päivä.

Tarkista, tarvitaanko digitaalista jäljitettävyysarkkia

Toinen tiettyjen Euroopan maiden, kuten Kreikan tai Italian, asettama velvoite: Täytä “sijaintilomake” verkossa ennen lähtöä., kutsutaan edelleen ”fEurooppalainen digitaalinen jäljitettävyyslomake.

Tämä on lähestymistapa, joka on jälleen parempi ennakoida. Sinun on rekisteröidyttävä salasanalla ja täytettävä kolmisivuinen kyselylomake, jossa on tarkat tiedot (matkustajan nimi, henkilötodistuksen numero, rokotuspäivä, pysyvä osoite, lomaosoite jne.). Voit lisätä ihmiset, joiden kanssa matkustat (mikä välttää uuden lomakkeen luomisen).

Huomaa: jotkut maat vaativat tämän asiakirjan täyttämistä viimeistään päivää ennen saapumista. Tämä pätee erityisesti Kreikkaan “Tkaikki matkustajat heidän kansalaisuudestaan ​​ja alkuperästä riippumatta“, Täsmennetäänkö se näin Quai d’Orsayn sivulla. Periaatteessa QR-koodi säilytettäväksi – vielä yksi – lähetetään sinulle asiakirjan varmentamiseksi. Mutta koska kaksi varotoimea on parempi kuin yksi, säilytä myös kirjallinen vahvistus sähköpostitse, joka on saatu heti lomakkeen täyttämisen jälkeen.

uutinen