July 31, 2021

“Adam” Maanane, “League of Legends” -tapahtuma, joka pyrkii maailmanmestaruuskilpailuihin

Se oli peli, siitä tuli teollisuus. Ala täydessä vauhdissa, joka tuottaa satoja miljoonia dollareita tuloja ja joskus tukahduttaa paineen tuhansille nuorille urheilijoille, jotka yrittävät tehdä uraa e-urheilussa.

Toukokuun 2021 alussa keskellä arvostettua turnausta Adam Maanane, joka tunnetaan nimellä “Adam”, tunsi ensimmäisen kerran tämän erittäin kilpailevan maailmankaikkeuden häiritsevät vaikutukset. “En edes halunnut aloittaa peliä”, sanoo 19-vuotias tietoinen siitä “Jotkut ihmiset, jotka eivät tunne esporttia, voivat sanoa itselleen, että vain kaverit pelaavat videopelejä, etteivät he voi palaa”.

Tästä odottamattomasta väsymyksestä huolimatta hän meni kilpailun loppuun ja voitti 2. toukokuuta European Mastersin vuonna League of Legends, työntäen tiiminsä, Karmine Corp: n, uuteen aikakauteen.

Lue myös Ranskalainen Karmine Corp -joukkue voitti “League of Legends” European Masters of League

Nuori ranskalainen, joka vastaa haastatteluihin uudessa asunnossaan Berliinissä, johtaa huippu-urheilijan elämää. Hänellä on agentin palvelut, jotka auttavat häntä ylläpitämään mainettaan satojen tuhansien Twitter-tilinsä tilaajien ja Twitch-suoratoistosivuston keskuudessa. Hän rakensi mainettaan tämän menestyksen ansiosta League of Legends, e-urheilualan tärkein peli, jolla on 115 miljoonaa pelaajaa ympäri maailmaa, ja jotkut kilpailut tuovat yhteen miljoonia, jopa kymmeniä miljoonia katsojia, ja joskus synnyttävät näyttelyitä, jotka ansaitsevat suurimpia urheiluseremonioita.

Liigat, mestaruudet ja siirrot

Tähän vuonna 2009 julkaistuun strategiapeliin, joka asettaa kaksi viiden pelaajan joukkuetta toisiaan vastaan, on vaikea päästä aloittelijoille, sillä on hermostuneita yhteenottoja, kymmeniä erilaisia ​​hahmoja ja monimutkainen taktiikka. Silti se on maailma, jolla ei ole mitään kadehdittavaa perinteiselle urheilulajille, sillä sen liigat ovat useissa maissa, sen kustantaja Riotin järjestämät mestaruuskilpailut ja loputtomat siirrot. Viime aikojen menestyksensä jälkeen Mastersissa “Adam” on liittynyt Fnaticin eurooppalaiseen joukkueeseen seuraavien maailmancupien edessä.

Adam Maanane ei koskaan pelannut muuta peliä kuin League of Legends, löydetty 13-vuotiaana. Perhekodissa, Tourcoingissa, sitten Lannoyssä, pohjoisessa, ei ole olohuoneen konsoleita, ei Mario tai mistä Zelda. Nuorella pojalla ja hänen kahdella sisarellaan on vain yksi tietokone, joka on asennettu ruokasaliin. Ilmainen peli ei ole kovin korkea grafiikka ja on melko resurssitehokas ajaa useimmissa tietokoneissa. Ei tarvitse huippuluokan konetta pelaamaan mukavasti. Hyvin nopeasti nuoresta miehestä, joka tuli tunnetuksi useilla salanimillä, mukaan lukien ”Ricadam” ja “Adam 16 years TerS”, tuli niin intohimoinen League of Legends että hän käyttää suurimman osan vapaa-ajastaan ​​siihen.

Sinulla on 66,03% tästä artikkelista luettavissa. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

voit tarkistaa täältä