August 2, 2021

‘Chucky’ Lozano jättää ottelun Trinidadia ja Tobagoa vastaan ​​paareilla ja kauluksella törmätessään maalivahtiin

Chucky Lozano kärsi voimakkaasta törmäyksestä Trinidadin ja Tobagon maalivahdin kanssa, mikä pakotti hänet lähtemään Gold Cup -debyytistä paareilla ja niskajalustoilla.

Hirving Lozano lähti pelikentältä 18. minuutilla vastaan Trinidad ja Tobago. Napolin jalkapalloilija lähti kentältä paareilla ja kauluksella, törmäyksen jälkeen maalivahtiin Marvin Phillipiin, joka jätti hänet pudotetuksi muutamaksi sekunniksi sen lisäksi, että hän kärsi leikkauksen vasemman kulmakarvan alueelle.

Näytelmä pidettiin klo 11 ‘, jolloin Rogelio Funes Mori vuotoi syötön Hirving Lozano, joka tuli Keski-Amerikan alueelle kohtaamaan maalivahtia Trinidad ja Tobago. Ennen määrittelyä Alvin Jones syytti ‘Chucky’ takaapäin, joten meksikolainen kaatui ja pää törmäsi Marvin Phillipin polviin.

Meksikolainen hyökkääjä vietiin sairaalaan arvioimaan törmäystä Karibian maalivahdin kanssa ja loukkaantumisen seurauksia.

‘Chucky’ Hän jäi makaamaan kentällä liikkumatta, ja huolimatta meksikolaisten jalkapalloilijoiden valituksista peli jatkui, kunnes Marvin Phillip lähetti pallon kulmapotkuksi Héctor Herreran laukauksen jälkeen.

Sillä hetkellä kumppanit lähestyivät tapaamaan Lozanoa ja ymmärtäneet, että hän ei liiku, pyysivät välittömästi Tri-lääkintäkeskuksen sisäänpääsyä. José Luis Serrano, maajoukkueen lääkäri, yritti elvyttää Lozanoa, joka oli kasvot alaspäin ja veri kasvoillaan. Ensinnäkin hän ei reagoinut.

Muutaman minuutin kuluttua havaittiin, että ‘Chucky’ välkkyä. He panivat kauluksen hänen päälleen ja laittivat hänet paareille, kun taas jalkapalloilija itse piti kangasta, joka peitti haavan vasemmassa kulmakarvassaan.

Hyökkääjä Meksikon joukkue Hän lähti kentältä yleisön suosionosoitusten ja joukkuetovereidensa rohkaisevien viestien lähtiessä kentältä.

Vaikka Alvin Jones työntää Hirving Lozano Oli selvää, peliä jatkettiin ilman minkäänlaisia ​​seuraamuksia, kun Efraín Álvarez tuli paikalle, joka otti “Chucky”.

.

sivusto täällä