August 1, 2021

Emmanuelle Bercot tarkastelee Catherine Deneuve’n elävää paluuta Cannesin elokuvajuhlille elokuvalle “De son vivant”.

Catherine Deneuve palasi odotetulla tavalla liikkuessaan Cannesin elokuvajuhlilla lauantaina 10. heinäkuuta. 18 kuukautta hänen aivohalvauksensa ja viisikymmentäseitsemän vuotta myöhemmin Cherbourgin sateenvarjot kirjoittanut Jacques Demy, palmu d’Or vuonna 1964, näyttelijä kiipesi elokuvan portaita Hänen elinaikanaan Ohjaaja Emmanuelle Bercot esitteli syövän tuomitseman kolmenkymmenen vuoden äidin (Benoît Magimel).

Pitkällä mustalla samettimekolla pukeutunut Catherine Deneuve otettiin vastaan ​​suurilla suosionosoituksilla ja suosionosoituksilla, kun hän astui Grand Auditorium Louis Lumièreen. Hetki erittäin voimakkaasta tunteesta, jonka kuvausryhmä ja sen ohjaaja jakavat Emmanuelle Bercot.

”Tiesin, että eilinen ilta oli ennen kaikkea Katariinan ilta. Että ihmiset odottivat häntä, enemmän kuin elokuva. Hyvä oli, että hän oli siellä elokuvan parissa, hän ei ollut siellä mitään muuta, joten nämä kaksi tapahtumaa tulivat yhteen, sanoo Emmanuelle Bercot. “Vastaanotto, jonka hänellä oli, on edelleen paljon rakkautta, jota ihmiset osoittivat hänelle, ja se kosketti minua valtavasti nähdessään myös hänen liikkuvan. Oli todella vahva olla siellä. hänen vieressään sillä hetkellä ”, jatkaa johtaja.

”Hän oli tietysti varautunut kaikkeen siihen, se ei ole helppoa, paljastamme itsemme. Ja itse asiassa hän antoi itsensä täysin muuttua rakkaudesta, jonka ihmiset osoittivat hänelle. “

Emmanuelle Bercot

ranskalaiselle tiedolle

Uusi suosionosoitus seurasi Emmanuelle Bercot -elokuvan esityksen loppua, sesitettiin kilpailun ulkopuolella Cannesissa ennen sen julkaisua 24. marraskuuta. Tervetuloa, johon ohjaaja oli jälleen hyvin herkkä. “En tiedä olinko onnellinen, koska myös Cannesissa on aina jotain epärealistista, joten emme ole aivan varmoja siitä, mitä todella tapahtuu, hän luottaa ranskalaiseen infoon. Mutta joka tapauksessa olin erittäin innokas näyttämään elokuvan yleisölle – tämä on ensimmäinen kerta, kun se näytetään yleisölle – saadakseni selville, toimiiko se, mitä halusin tehdä. Ja mitä halusin tehdä, on tehdä melodia, joka saa ihmiset itkemään. Ja näin, että se toimi hyvin, joten se teki minut hyvin onnelliseksi! “, hän jatkaa humoristisesti.

Kanssa Hänen elinaikanaan, Emmanuelle Bercot allekirjoittaa elämän loppun surkean tarinan välttäen kuitenkin paatos. “Työnnän tunteen elokuvassa melko pitkälle, se on hyvin vapaaehtoista, menen paljon pidemmälle kuin minne olen voinut mennä muissa elokuvissa, ja oletan täysin, johtaja selittää. Mutta jälkeenpäin sanoisin, että paatoksen välttäminen on myös soittavien ihmisten ja näyttelijöiden eleganssia ja älykkyyttä. “Vilkaisu tähän