August 2, 2021

“En välitä … rakkaudestasi”: nämä jäiset tekstiviestit, jotka Delphine Jubillar lähetti miehelleen ennen katoamista

Delphine Jubillarin ja hänen aviomiehensä Cédricin välinen viestienvaihto paljasti parin välisen vaikean suhteen, odottamaan erottamista. La Dépêche du Midin mukaan, joka pystyi tutustumaan kirjoituksiin, Cédric Jubillar oli edelleen rakastunut vaimoonsa.

Halusiko Cedric Jubillar pelastaa avioliitonsa hinnalla millä hyvänsä? La Dépêche du Midi pystyi tutustumaan SMS – vaihtoon Cédric ja Delphine Jubillar, ennen kuin hän katosi yöllä 15. – 16. joulukuuta 2020. Marraskuussa 2020 Delphine Jubillar näyttää etäisyydeltään aviomiehestään syyttäen häntä heidän jokapäiväisestä elämästään imartelemattomissa viesteissä. “Bidochonin talo”, “Bidochon-auto”, “Bidochonin elämä”, “En voi enää ottaa tätä Bidochonin elämää”, raportoi alueellinen päivittäin.

Kun Cedric Jubillar epäilee vaimonsa olevan kokouksen, hän sijoittaa hänet paikalleen hänen tietämättään … jonka Tarnin sairaanhoitaja lopulta oppii. Mikä lisää niiden välisiä jännitteitä. “Tiedä, että rakastan sinua kovasti, teen sen, mikä on tarpeen, olen pahoillani”, tulee kirjoittamaan Cedric Jubillar marraskuussa 2020. Mies kirjoittaa kirjeen yrittäessään korjata heidän suhdettaan seuraavilla sanoilla: ”Tiedä, että se on kirjoitettu sydämellä, tiedä, että rakastan sinua. Haluan näyttää sinulle, että voit anna minulle toinen mahdollisuus.Delphine Jubillar vastaa: “Kiitos tästä koskettavasta kirjeestä, olen pahoillani.”

“Ole hyvä, rakastan sinua”

Mutta se ei riittänyt laittaa palat takaisin yhteen. Elokuussa hän tapaa sen, josta tulee hänen rakastajansa ja jonka kanssa hän päättää olla tekemisissä myöhemmin. Kaksi päivää kirjeen jakson jälkeen Delphine Jubillar työnnä takaisin Cedric Jubillar. “Olen töissä, jätä minut rauhaan, se on kuollut, ei paluuta”, onko se kirjoitettu tekstiviestillä. “Ei kiitos, rakastan sinua”, vaatii aviomiehensä. “En välitä … rakkaudestasi”, Delphine Jubillar vastasi. “En välitä seurauksista, en ole eniten menetettävää”, hän kirjoitti uudelleen.

Cédric Jubilee hänet syytettiin vaimostaan ​​tarkoituksellisesta murhasta ja hänet pidätettiin. Haute-Garonnessa Seyssesin tutkintakeskuksessa vangittu 33-vuotias mies kiistää edelleen tappaneensa vaimonsa.

Tilaa Closermag.fr-uutiskirje, niin saat uusimmat uutiset ilmaiseksi

© FACEBOOK CEDRIC JUBILLAR

12.12. –

Delphine Jubillard
Tarnin sairaanhoitajan Delphine Jubillardin katoaminen

© DR

12.3. –

Delphine ja Cédric Jubillard
Delphine Jubillar katosi yöllä 15.-16. Joulukuuta 2020.

© FACEBOOK DELPHINELOUISELYAH

12.4. –

Delphine ja Cédric Jubillard
Hän oli naimisissa Cédric Jubillarin kanssa

© FACEBOOK

12.12. –

Delphine Jubillard
Mutta pari erotettiin.

© DR

12/12 –

Delphine Jubillard
La Dépêche du Midin mukaan Cédric Jubillar näytti edelleen rakastuneelta vaihtamiensa tekstien vuoksi

© DR

7/12 –

Delphine ja Cédric Jubillard
“Tiedä, että rakastan sinua kovasti, teen sen, mikä on välttämätöntä, olen pahoillani”, kirjoitti hänelle Cédric Jubillar

© DR

12.8. –

Delphine Jubillard
Cédric Jubillar puhui “toisen mahdollisuuden” antamisesta itselleen.

© DR

12.9 –

Delphine Jubillard
Cédric Jubillar on ollut vankilassa 18. kesäkuuta lähtien.

© DR

10/12 –

Delphine Jubillard
Häntä epäillään osallistuneen Delphine Jubillarin katoamiseen

© DR

11/12 –

Delphine ja Cédric Jubillard
Delphinen ja Cédric Jubillardin häät

© DR

12/12 –

Delphine Jubillard
Delphine Jubillard hänen hääpäivänään

jatkuva