August 2, 2021

He löysivät kuolleena naisen, jonka entinen ja poikansa sieppasivat turvallisesti

  • Viranomaiset löysivät naisen, jonka entinen kumppaninsa sieppasi.
  • Mies oli siepannut myös heidän poikansa, joka todettiin turvalliseksi.
  • Epäilty on jo ritilöiden takana.

Surullinen loppu. Viranomaiset löysivät Tennesseeestä kuolleen naisen, jonka hänen entinen kumppaninsa sieppasi lapsineen New Jerseyssä, joka pidätettiin jo tänä viikonloppuna.

New York Post kertoi aikaisin sunnuntaina, että Tyler Ríos, 27, New Jerseystä, pidätettiin Tennessee’ssä väitetysti sieppanneesta 2-vuotiaan poikansa, syyttäjät sanoivat lauantaina, kun taas lapsen äiti löydettiin kuolleena.

Lopullinen liikenne: entisen sieppasi nainen löydettiin kuolleena

Kuva: New Jerseyn osavaltion poliisi

Tyler Riosia syytetään nyt sekä pienen Sebastián Ríoksen että pojan äidin sieppauksesta, joka tunnetaan Yasemin Uyarina, 24, asuva Rahwaylla, New Jerseyn piirikunnassa, New Jersey, Unionin läänin syyttäjänvirasto ilmoitti lauantaina. Postin lainaamassa lausunnossa.

Viranomaiset olivat antaneet Amber-hälytyksen perjantai-iltapäivällä sen jälkeen, kun vauva ei näyttänyt päivähoidossa ja hänen äitinsä ei myöskään ilmestynyt suunnitellulle työvuorolle.

Nainen löydettiin kuolleena, mutta hänen lapsensa todettiin turvalliseksi

Kuva: New Jerseyn osavaltion poliisi

Syyttäjien mukaan he löysivät pojan lauantaina Tennesseen osavaltion Montereysta, jossa pidättivät hänen isänsä Tyler Ríoksen useista rikoksista, New York Post kertoi sunnuntai-raportissaan.

Yasemin Uyarin (pojan isoäiti) äiti vahvisti CBS New Yorkille lauantai-iltana, että hänen tyttärensä ruumis löydettiin Tennesseen metsäalueelta, missä hänen entinen kätki sen.

Epäillyllä olisi ollut perheväkivaltaa

he löysivät naisen kuolleena
Kuva: New Jerseyn osavaltion poliisi

Kuolemaan johtaneen uhrin Yasemin Uyarin ystävät kertoivat edellä mainituille paikallisille tiedotusvälineille, että hän oli pyytänyt lähestymismääräystä entistä kumppaniaan Tyler Ríosia vastaan, jolla väitetysti on ollut väärinkäytöksiä häntä vastaan.

”Tyypillinen perheväkivaltakirja. Se pahensi asteittain ja tässä se loppuu ”, Robyn Morris kommentoi edellä mainittua asemaa, jonka New York Post lainasi. Viranomaiset eivät heti vahvistaneet löytäneensä kuolleen naisen, vaikka hänen äitinsä sanoi niin. Epäilty Rios oli pidätettynä Tennessee’ssä ja odotti luovuttamista New Jerseylle.

He ovat kiitollisia löytäessään lapsen elossa

he löysivät naisen kuolleena
Kuva otettu Facebookista Daily Mailin kautta

Daily Mail kertoi, että syyttäjä Lyndsay Ruotolo oli sanonut lehdistötiedotteessa, että hänen toimistonsa oli “helpottunut” pojan löytämisestä ja hänen isänsä pidätyksestä.

Tyler Rios pysyy vangittuna Tennessee-alueella, kunnes hänet luovutetaan New Jerseylle, Daily Mailin mainitsemat viranomaiset ilmoittivat. Syytteiden odotetaan nostettavan Union County Superior Courtissa.

He toivovat löytävänsä pojan äidin elossa

He toivovat löytävänsä pojan äidin elossa
Talo, jossa nainen ja hänen poikansa asuivat. Kuva: ABC 7 NY

Surullisena Yasemin Uyarin äiti, tunnistettu Kareniksi, sanoi olevansa “kiitollinen” pojanpoikansa palauttamisesta Daily Mailin julkaiseman raportin mukaan ennen tyttärensä kuoleman vahvistamista.

“Olen erittäin kiitollinen siitä, että tiedän, että hän on kunnossa, mutta rukoilen vain joka sekunti, että löydämme Yaseminin, kutsumme häntä Yazziksi, että löydämme Yaseminin”, Karen Uyar kertoi WABC-medialle. Yaseminin sisar Marissa kertoi puolestaan ​​WABC: lle, että hän ja Ríos eivät ole yhdessä ja että hänestä on hiljattain tullut kodittomia.

Epäillyn väkivaltainen menneisyys: nainen löydettiin kuolleena Tennesseeestä

Epäillyn Tyler Riosin väkivaltainen menneisyys

DailyMail.comin tarkastelemien oikeustietojen mukaan nykyinen epäilty Tyler Ríos syytettiin perheväkivallan uhrin pahoinpitelystä ja kuristamisesta vuonna 2018 sekä ryöstöstä.

Tyler Ríos hyväksyi helmikuussa 2020 allekirjoitetun kanneperusteen, jossa hänet tuomittiin perheväkivallan pahoinpitelystä, mutta ryöstö- ja kuristumissyytteet hylättiin. Asiakirja osoittaa, että tuomioistuin oli havainnut “raskauttavia seikkoja”, joiden mukaan Tyler Ríos oli vaarassa tehdä “toisen rikoksen”. Hänet tuomittiin 180 päivään vankilaan ja kolmen vuoden koeajaan ja määrättiin osallistumaan vihanhallinnan neuvontaan, Daily Mail selitti.

Nainen pidätettiin miljoonan dollarin korujen varastamisesta päivätyiltä miehiltä

Nainen pidätettiin
Nainen pidätettiin yli miljoonan dollarin korujen varastamisesta. Kuva: Atlantan poliisi

Erikseen Atlantan poliisi syytti naista varastamasta yli miljoonan dollarin arvoista koruja päivällisistään. Tutkimukset osoittavat, että nuori nainen vietti uhrinsa yhden yön hotellihuoneissa varastamaan heidän arvokkaimmat esineet.

Viranomaiset uskovat, että Shirley Paul Reyes Azambuya, joka kääntyi viranomaisten puoleen, olisi voinut tehdä aiemmin useita vastaavia tapahtumia, ja he toivovat osoittavan tuomioistuimessa, että hänen toimintatavallaan on malli.

Hän varasti yli 1 miljoonan dollarin koruja “treffeillään”

Kuva: Shutterstock

Perjantaina Fultonin piirikunnan tuomari tarkasteli Reyes Azambuyan melko pidätyshistoriaa. Poliisin mukaan suurin osa hänen uhreistaan ​​oli noin 23-vuotiaita nuoria miehiä, Fox 5 Atlanta kertoi.

Nuori nainen joutui uhraamaan miesuhrejaan pian tapaamisensa jälkeen yökohteissa johtuen heidät intohimoiseen yhden yön lepoon, josta tuli tulokas ryöstö.

Kulta- ja timanttiketjut, rannekorut ja miljonäärikello olivat saaliita

Nainen pidätettiin yli miljoonan dollarin korujen varastamisesta. Kuva: YouTube / Fox5

“Oletettu varkaus, kunnia, oli valikoima koruja, kulta- ja timanttiketjuja, rannekoruja ja riipuksia sekä kello, jonka arvo oli yli miljoona dollaria”, poliisin tutkijat kertoivat tuomarille perjantaina.

Viranomaisten mukaan Reyes Azambuya tapasi äskettäin yhden uhreistaan ​​Buckhead-laitoksessa, jossa hän söi hänen kanssaan. Nainen meni sitten uhrin kanssa hotellihuoneeseen. Napsauta tätä nähdäksesi videon.

Hotellin valvontakamerat vangitsivat tapaamisen

Nainen pidätettiin
Nainen pidätettiin yli miljoonan dollarin korujen varastamisesta. Kuva: YouTube / Fox5

Hotellin turvallisuuskuvassa otettiin hänet ja hänen päivämääränsä, jolla oli useita silmiinpistäviä koruja, kävelemässä hotellin läpi. Miehellä, joka käveli hänen takanaan, ei ollut aavistustakaan, mitä odottaa.

”Hän otti korunsa, laittoi sen hotellihuoneen kassakaappiin ja meni sitten nukkumaan. Herätessään hän ilmoitti, että kassakaappi oli tyhjä ja että tapaamansa nainen oli lähtenyt tapahtumapaikalta ”, kertoi Atlantan poliisi. Jarius Daugherty. Lisätietoja on tässä huomautuksessa.

kuvalähde