August 1, 2021

Kaikki matkat ovat kovia: Lokakuun lopusta lähtien rokotetut ovat olleet vain hotellien talouselämässä

Rokotustodistuksesta on tulossa tärkeä matkustusasiakirja ja määräykset tiukentuvat.

► Korona-infektioiden määrän merkittävän lisääntymisen jälkeen Malta ei enää salli rokottamattomien ihmisten saapumista maahan keskiviikkona.

► Matkailuryhmä Alltours hyväksyy aikuisia vieraita Allsun-hotelleihinsa lokakuun lopusta vain, jos heillä on koronarokotussuoja tai todiste terveyden palautumisesta, sanoo: “Koska riittävästi rokotteita on nyt saatavilla, kaikki aikuiset voivat rokottaa siihen mennessä. ”Lapset ja nuoret tarvitsevat negatiivisen koronatestin.

Mitä Saksan suurin matkaryhmä TUI tekee?

BILD puhui sunnuntaina Saksan pomolle Marek Andryszakille (48).

BILD am Sonntag: Liittohallitus luokittelee sunnuntaista alkaen koko Espanjan, mukaan lukien Mallorca ja Kanariansaaret, riskialueeksi. Onko saksalaisten kesäloma-aika nyt?

Marek Andryszak: ”Uudella riskinarvioinnilla on tuskin mitään käytännön seurauksia Espanjan lomailijoille. Jos palaat Saksaan lentokoneella Mallorcasta, teet, kuten aikaisemmin, negatiivisen testin tai todistuksen täydellisestä rokotuksesta tai toipumisesta, eikä sinua sitten rajoiteta. Siksi kaikki matkatarjoukset ovat edelleen voimassa ja vieraat voivat aloittaa lomansa. Jos vieraat haluavat suunnitella matkansa uudelleen, se olisi mahdollista vakioehtojen perusteella. Varausnumerot ovat edelleen vakaat. “

Lokakuun lopusta lähtien Alltours haluaa hyväksyä aikuisia vieraita hotelliinsa vain, jos heillä on koronarokotussuoja tai todiste toipumisesta. Suunnitteleeko TUI myös sitä?

Andryszak: “Emme suunnittele yksinomaisia ​​hotelleja rokotetuille, mutta jatkamme rokotettujen, toipuneiden tai testattujen vieraiden matkustamista hotelleihimme. Tällöin noudatamme paikallisten viranomaisten vaatimuksia. “

Kuva: BILD

Mutta juuri nämä paikallisviranomaiset varoittavat infektioiden lisääntymisestä esimerkiksi Mallorcalla…

Andryszak: “Vaikka Mallorcan numerot ovat nousseet, tiedämme, että ne eivät liity pakettilomiin, mutta että ne ovat peräisin Espanjan koululomista. Tämä ongelma on nyt ratkaistu. Olemme läheisessä yhteydessä Baleaarien hallitukseen ja suhtaudumme myönteisesti myös uusimpiin toimenpiteisiin, kuten alkoholijuomien myyntikieltoon kaupoissa klo 22 jälkeen, lisäturvahenkilöstön lisäämään valvontaan ja pakolliseen PCR-testaukseen yli 20 hengen ryhmille saapuessa . “

Joten, eikö lomanviettäjät ole syyllisiä viruksen leviämiseen?

Andryszak: ”Saksasta saapuneet pakettimatkailijat eivät koskaan olleet pandemian kuljettajia. He noudattavat jopa hyvin tarkasti etäisyys- ja hygieniasääntöjä, jotka olemme matkailualana ottaneet käyttöön paikan päällä ja matkalla lomalle. “

.

Katso tämä täältä