July 31, 2021

Neljä ihmistä pidätettiin All Star-pelin kotipaikan Coors Fieldin lähellä aseiden laittomasta hallussapidosta

Neljä ihmistä pidätettiin syytteinä aseiden laittomasta hallussapidosta Denverin hotellissa, vain kahden korttelin päässä Coors-kenttä, Coloradon kalliovuorten koti, kun MLB All-Star -peli Tämä viikonloppu.

Denverin poliisi pidätti kolme miestä ja naisen perjantai-iltana Maven-hotellissa saatuaan vihjeen. Denverin poliisilaitos ilmoitti myös lauantaina, että todisteita saatiin talteen sen jälkeen, kun etsintäluvat saatiin kahdesta hotellihuoneesta ja kaksi ajoneuvoa takavarikoitiin.

Poliisiosasto ei ole ilmoittanut yksityiskohtia todisteista, mutta paikallinen ABC: n tytäryhtiö Denver7, lainaten useita lainvalvontalähteitä, ilmoitti lauantaina, että poliisi löysi hotellihuoneesta 16 pitkää asetta, luodinkestäviä liivejä ja yli 1000 ammusta. Kahdeksannessa kerroksessa oli parveke näköalalla Denverin keskustaan.

Poliisi suoritti etsintätodistukset huoneista saatuaan tietoja hotellin työntekijältä useiden raporttien mukaan.

Richard Platt (42), Gabriel Rodríguez (48) ja Ricardo Rodríguez (44) pidätettiin kaikki tutkittaessa aseen hallussapitoa entisen rikoksentekijän toimesta. Platt ja Gabriel Rodríguez syytetään myös valvotun aineen hallussapidosta tarkoituksena levittää sitä. Kanoelehua Serikawa, 43, pidätettiin. Plattilla ja Serikawalla on myös toisen lainkäyttöalueen tuomioistuimen päätökset.

“Tutkinta ja pidätykset olivat seurausta tiedotustilaisuudesta, joka on erinomainen esimerkki yhteisön kriittisestä roolista yleisessä turvallisuudessa”, Denverin poliisilaitos sanoi osana lauantai-iltana annettua lausuntoa. “DPD kannustaa asukkaita ja vierailijoita olemaan aina tietoisia ympäristöstään ja ilmoittamaan välittömästi epäilyttävästä tai laittomasta toiminnasta poliisille.”

Denverin poliisin tiedottaja totesi aluksi perjantai-iltana, että pidätykset eivät näyttäneet liittyvän Tähtien peliviikon tapahtumiin paikallisen tytäryhtiön Fox 31: n mukaan, mutta tutkimus jatkui sunnuntaista lähtien. aamu.

Coors Fieldin on tarkoitus isännöidä Major League Baseball All-Star -peli tiistai-iltana, mutta välikauden tapahtumaan liittyvät juhlat alkoivat viime viikolla. Maven-hotelli sijaitsee Wazee Streetillä Denverin keskustassa kaupungin Ballpark-alueella, joka on isännöinyt 2. heinäkuuta alkanutta katutapahtumaa nimeltä “Stars & Stripes Streetfest”.

.

osoite