August 2, 2021

Puu kaatui Augsburgin leikkikentälle: pieni lapsi kuoli

Lapsi kuoli leikkikentällä Augsburgin alueella Oberhausenissa, koska puu on kaatunut. Pormestari Weber lupaa perheen apua.

Kauhu sisään Augsburgs on valtava viikonloppuna. Monet ihmiset osallistuvat perheen kohtaloon piirin leikkikentällä Oberhausen Kauhea asia tapahtui. Puu oli kaatunut 28-vuotiaalle äidille ja hänen 22 kuukauden ikäiselle tytölle selittämättömästä syystä. Taapero ei selvinnyt onnettomuudesta. Se kuoli lauantaina Augsburgin yliopistollisessa sairaalassa.

Äiti loukkaantui vakavasti. Hän on sairaalassa. Hänen toinen tyttärensä, joka oli myös siellä leikkikentällä, ei loukkaantunut. Ensimmäiset vastaajat olivat hoitaneet loukkaantuneita onnettomuuden jälkeen. Suuri pelastusosasto lisättiin myöhemmin.

Tragedia Augsburgin leikkikentällä: miksi iso puu kaatui?

Leikkipaikka on tällä hetkellä Poliisi lukittu. Lisätutkimuksia on meneillään selvittääkseen, miten traaginen onnettomuus tapahtui. Puu oli leikkikentän puistossa.

Kuva: Annette Zoepf

Augsburgin kaupunginjohtaja Eva Weber sai sunnuntaina kuvan paikan päällä. Hän on hämmästynyt tapahtumasta: “Tämä on niin uskomatonta ja järkyttävää, että tuskin on oikeat sanat sille.” Hänen ajatuksensa ovat kuolleen lapsen ja loukkaantuneen äidin perheen kanssa. “Haluan ilmaista surunvalittelumme henkilökohtaisesti ja kaikkien Augsburgien puolesta. Olemme teidän rinnallanne ja olemme kanssanne kaikella avullamme, jonka me kaupunkina voimme antaa ”, sanoi Eva Weber.

Hän kiitti onnettomuuspaikalla olleita ensiapuneita, jotka aloittivat ensimmäiset pelastustoimenpiteet ilman pitkää harkintaa: “Tämä käytös osoittaa, että avuliaisuutta ja inhimillisyyttä eletään, kun sillä on merkitystä.” Augsburgin kaupunki tukee nyt poliisia onnettomuuden selvittämisessä, joten Weber.

.

upea viesti lukea