July 28, 2021

Se on Android Jelly Beanin loppu! Google lopettaa tämän version tuen

Yksi suurimmista Android-käyttäjien valituksista on älypuhelinten päivitysten puute. Jos tuotemerkit ja Google ovat usein syyllisiä, totuus on, että nämä älypuhelimet eivät yksinkertaisesti lakkaa toimimasta. Nykyisiä versioita ylläpidetään ja tuetaan.

Tämä skenaario toimii Play Storen kaltaisten elementtien ansiosta, joita ylläpidetään ja jotka mahdollistavat pääsyn joihinkin uutisiin ja jopa uusiin toimivina pidettyihin sovelluksiin. Nyt ja monien vuosien jälkeen Android-klassikko päättyy. On Android Jelly Beanin vuoro loppua, ainakin Play Kaupassa.

Android Jelly Beania käytetään edelleen

Jopa käyttöjärjestelmään perustuvassa Androidissa on joitain elementtejä, jotka pidetään erillään ja jotka varmistavat sen ylläpidon ja jopa päivityksen. Nämä elementit, kuten Play Kauppa, varmistavat, että vaikka tuki olisi päättynyt, kaikki toimii edelleen.

Täällä Play Kauppa tulee yhtä paljon kuin Android-sovellusten myymälä. Tämä varmistaa, että monet ominaisuudet pysyvät aktiivisina ja jopa, että joitain uusia ominaisuuksia vastaanotetaan näissä vanhemmissa versioissa, kuten Android Jelly Bean.

Play Kaupan tuen loppu

Tämä vanhempi Android-versio, jonka Google on julkaissut noin 9 vuotta sitten, on nyt päättymässä, vaikka kaikki sen tuet ovat päättyneet. Tässä versiossa oleva Play Kaupan versio menettää Google-tuen kokonaan.

Tämä tarkoittaa, että kaikki tämän Play Kaupan version tuki on nyt päättynyt. Tämän pitäisi lopettaa uusien sovellusten tai Googlen tässä käyttöjärjestelmässä jo olevien päivityksen tuki älypuhelimille tai tableteille.

Android Jelly Bean Google Play -kauppasovellukset

Google päivittää edelleen tämän version

Play Services -palvelun versioiden 4.1, 4.2 ja 4.3 lopussa (sovellusliittymäversiot 16-18) Google suosittelee kehittäjille luopua näistä versioista. Tämä tarkoittaa, että heidän on lisättävä sovellustensa käytettävissä olevan version vähimmäisversiota.

Android Jelly Beanin loppu tuo myös käyttäjille viimeisen päivityksen. Sen pitäisi saapua elokuussa, lähellä tämän version loppuun asetettua päivämäärää. Alle prosentin käyttäjistä Google ymmärtää, että nykyisiä pyrkimyksiä sen ylläpitämiseksi sovelletaan paremmin muilla alueilla ja uudemmissa versioissa.

artikkelin lähde