August 1, 2021

Tennis Rothenbaumissa: Petkovic finaalissa | NDR.de – Urheilu

Tila: 10.10.2021 17.34

Andrea Petkovic on päässyt finaaliin tennisturnauksessa Rothenbaumissa Hampurissa. Darmstadtin nainen voitti Jule Niemeieria (Dortmund) vastaan ​​semifinaaleissa. Sunnuntain vastustaja on romanialainen Elena-Gabriela Ruse.

Petkovicilla ja Niemeierillä oli jännittävä ottelu keskuskentällä lauantai-iltapäivällä. Ensimmäinen kierros meni tie-breakiin turnauksen suurlähettiläs voitti 7: 4. Toisessa erässä 33-vuotias oli jo 2: 4 takana, taisteli takaisin 4: 4: een – ja joutui sitten myöntämään tappion 4: 6.

Kun Petkovic onnistui ottelun 5: 4: ään kolmannella kierroksella, alustava päätös näytti olevan tehty. Mutta Niemeier puolustautui onnistuneesti ja vei palvelupelin vastustajaltaan nollaan. Mutta se oli vain yksi viimeinen mellakka 21-vuotiaille. Sitten Petkovic voitti molemmat ottelut ja muutti 3:02 tunnin kuluttua kolmannen ottelupisteen 7: 6 (7: 4), 4: 6, 7: 5 voittoon. Darmstadtin kotoisin oleva kilpailee ensimmäistä finaaliaan vuodesta 2015, jolloin hän voitti Antwerpenissä.

Karsinta pudottaa turnauksen ykkönen

Rusella oli vahva muoto ennen alleviivasi 19 vuoden elvytetyn WTA-turnauksen jälkeen Rothenbaumissa. Istuttamattomalla romanialaisella oli ensimmäisellä kierroksella ongelmia vain turnauksen suosikkinsa, ukrainalaisen Dajana Jastremskan kanssa. Sitten jätti maailman ranking-154. numerolla 38 maailmassa ei enää ollut mahdollisuutta ja se voitti melkein kahden tunnin kuluttua 2: 6, 6: 1, 6: 4.

Nyt 23-vuotias bukarestilainen nainen kutsuu ensimmäistä turnausvoitonsa WTA-etapille savikenttatapahtumassa, jolla oli 250 000 dollaria.

VIDEO: Laurent Baese: Tennisammattilaisten lyömiskumppani Rothenbaumissa (3 min)

lisäinformaatio


Tennistä on pelattu Rothenbaumissa Hampurissa yli 110 vuoden ajan. Voitokkaat voitot, ikuinen maine ja suuret draamat: katsaus myrskyisiin aikoihin multimedia-dokumentissa. lisää

Tennispelaaja Andrea Petkovic turnauksessa Hampurin Rothenbaumissa © Witters Kuva: Leonie Horky

Kaksi saksalaista jokerimerkkiä aloittaneet voittivat puolivälierinsä sujuvasti ja kohtaavat nyt välierissä. lisää

Tämä aihe ohjelmassa:

Urheilukenttä | 10.10.2021 | 18:00

NDR-logo

.

katso tästä