August 2, 2021

Virginie Efira pienessä mustassa mekossa Cannesissa: toinen esiintyminen samalla viettely punaisella matolla

Vierailtuaan Cannesin elokuvajuhlilla esittelemään elokuvaa Benedetta Virginie Efira häikäisi Croisettea yllään tyylikäs pieni musta mekko.

Se on ajaton, jota suuri enemmistö naisista ei voi tehdä ilman. Tänä lauantaina 10. heinäkuuta, Virginie efira teki siitä ikimuistoisen asun 74. painos Cannesin elokuvajuhlat. Kolmen vuoden odotuksen jälkeen näyttelijä pystyi lopulta puolustamaan elokuvaa Benedetta, jonka voitiin vihdoin toivottaa tervetulleeksi pimeisiin huoneisiin tänä perjantaina, 9. heinäkuuta. Siksi hän käveli perinteisen valopuhelun punaisella matolla elokuvan ohjaajan Paul Verhoevenin ja Daphné Patakian seurassa, joille hän antaa Vastaa.

Toisinaan Virginie efira toi hänelle kauneimman pienen mustan mekon. Hieman kultainen pääntie ja pitkät hihat korostivat hänen jalkojaan. Mekko klassinen, mutta todella tehokas jonka hän seurasi parin mustan kantaisen sandaalin kanssa vaaleat hiuksensa alas. Toinen virheetön Compagagne de Niels Schneider. Koska tänä perjantaina, 9. heinäkuuta, Croisette löysi pukeutuneen ylevän kultaiseen ja laskostettuun Dior-merkkiseen mekkoon, joka kuuluu Haute Couture -kevät-kesä 2020 -mallistoon.

Mistä Virginie Efiran uusi elokuva kertoo?

Virginie efira siksi ei epäröinyt vetää kaikki pysäkit Benedetta ja ennen kaikkea hänen tapaamisestaan ​​Paul Verhoevenin ja Daphné Patakian kanssa, joita hän ei ollut nähnyt ampumisen lopusta kolme vuotta sitten. Tässä elokuvassa hän on 1700-luvun nunna, Benedetta Carlini, joka liittyy Toscanassa sijaitsevaan Pescian luostariin. Pystyy tekemään ihmeitä, hän huutaa ympärillään olevia. Tarina innoittamana todellisuudesta, ja erityisesti historian osalta, saman niminen italialainen nunna, jota syytetään homoseksuaalisuudesta ja mystiikasta.

Elokuvan julkaisu on viivästynyt syvästi lähinnä Paul Verhoevenin terveys häiriöissä. Jälkituotannon aikana – kuten hän selitti Sunnuntai-sanomalehti – hänelle tehtiin lonkkaleikkaus ja hänellä oli komplikaatioita. Hänen paksusuolensa puhkaistiin tulehduskipulääkityksen jälkeen. Hänelle tehtiin viimeinen puuttuminen vuoden 2020 alussa … sitten terveyskriisi osallistui.

Tilaa Closermag.fr-uutiskirje, niin saat uusimmat uutiset ilmaiseksi

12.12. –

Virginie efira
Hän kilpaili glamourissa muiden Croisetten tähtien kanssa

© JACOVIDES-MOREAU

12.3. –

Virginie efira
Tänä lauantaina 10. heinäkuuta hän oli läsnä festivaalin perinteisessä valopuhelussa

© OLIVIER-PÖYTÄ

12.4. –

Virginie efira
Virginie Efira 25. toukokuuta 2019

© JACOVIDES-BORDE-MOREAU

12.12. –

Virginie efira
Muistutuksena hän häikäisi festivaalia jo perjantaina 9. heinäkuuta kultaisella Diorin allekirjoittamalla mekolla

© JACOVIDES-BORDE-MOREAU

12/12 –

Virginie efira
Virginie Efira oli tällä kertaa ohjaajan Paul Verhoevenin ja näyttelijä Daphné Patakian rinnalla

© JACOVIDES-BORDE-MOREAU

7/12 –

Virginie efira
Hänellä oli yllään pieni ylellinen musta mekko

© JACOVIDES-BORDE-MOREAU

12.8. –

Virginie efira
Ajaton vaate

© JACOVIDES-BORDE-MOREAU

12.9 –

Virginie efira
Virginie Efira tänä lauantaina 10. heinäkuuta

© JACOVIDES-BORDE-MOREAU

10/12 –

Virginie efira
Hän seurasi tätä vaatetta parilla saman sävyn kantapääsandaaleilla

© JACOVIDES-BORDE-MOREAU

11/12 –

Virginie efira
Virginie Efira kaikki glamourissa

© JACOVIDES-BORDE-MOREAU

12/12 –

Virginie efira
Toinen virheetön!

siirry tähän sivustoon