August 2, 2021

Yleisöt: “Mestarien taistelu”, suuri johtaja komissaari Magellanin edessä, ennätys Fort Boyardille

Lauantai-iltana TF1 nousi yleisön eteen Jean-Luc Reichmannin esittelemällä “The 12 blows: The master of the master” -pelillä. Finaali, jossa vastustivat Amel Bent ja Laurent Ournac eteläisen parhaista mestareista koostuvien joukkueiden edessä, toi yhteen 3,56 miljoonaa pelaajaa. Xavier säilytti Maître de midi -tittelin 22,4 prosentin yleisön edessä televisionsa edessä kello 23.40 asti. Markkinaosuus saavutti 20,3% alle viidenkymmenen vuoden ikäisistä ostoista vastaavien naisten kaupallisessa tavoitteessa (FRDA-50).
Viime vuonna “The Masters Fight” piti 4,30 miljoonaa seuraajaa keskipäivän pelissä (24,7% 4+ / 23,2% FRDA-50) jännityksessä.

Lue myös

TV

“Fort Boyard”: Philippe Etchebestin uskomaton virhe ohjelman alussa

TV

Yleisö lauantai: Tour de France on edelleen erittäin korkea, “12 keskipäivän puhaltaa” ja…

Julian Bugier yksinäinen, Laurent Weil tervehti, François Saltiel (& quot; 28 minuuttia & quot;) vuokrattu: Edellisenä päivänä Pure Médias

TV

Julian Bugier yksinäinen, Laurent Weil tervehti, François Saltiel (“28 minuuttia”) kiitti:…

France 3 sijoittuu toiseksi toisella komissaari Magellan-jakson uusinnalla vuodelta 2018. Jacques Spiesserin ja Selma Kouchyn tekemä kysely kiehtoi keskimäärin 2,78 miljoonaa katsojaa Médiamétrien mukaan katseluyleisössä. Neljä vuotta täyttäneiden (yli 4-vuotiaiden) yleisöosuus on 15,4%.
Viime viikolla, joka oli suunniteltu Euro 2020 -finaaliturnaukseen, komission jäsen Magellan oli kerännyt vain 2,76 miljoonaa uskovaa (16,2% 4+).

Kauden ennätys “Fort Boyard”

France 2 on kolmas kesällä pelattavalla Fort Boyard -pelillä, jonka isännöi Olivier Minne ja jonka tuottaa Adventure Line Productions. Philippe Etchebestin, Elodie Gossuinin, Keen’vin, Caroline Margeridonin, Jean Tezenas du Moncelin ja Jérôme Le Bannerin muodostama joukkue pääsi isä Fourasin valmistelemien testien loppuun 2,66 miljoonan katsojan edessä. Tämä on näyttelyn ennätys tällä kaudella. Seikkailupelien yleisöosuus oli 15,6% suurelle yleisölle ja 18,7%: n markkinaosuus kaupalliselle kohteelle.
Viime viikolla “Fort Boyard” oli vastustanut jalkapalloa 2,24 miljoonan seuraajansa ansiosta (10,8% 4+ / 19,1% FRDA-50).

M6 on palkintokorokkeen juurella amerikkalaisen Hawaii 5-0 -sarjansa viimeisen kauden kanssa Scott Caanin ja Alex O’Loughlinin kanssa. Illan ainoa uusi jakso katseli 1,47 miljoonaa sarjafania eli 8,0% yleisöstä. Markkinaosuus on 10,6% kaupallisesta tavoitteesta. Lähetettävissä on vain kaksi julkaisematonta jaksoa.
Viime viikolla sarja oli alimmillaan, vain 1,18 miljoonaa ihmistä katseli illan näkymättömiä jaksoja (7,0% 4+ / 10,4% FRDA-50).

Muiden kanavien osalta France 5 hallitsee Bô Travailin tuottaman pakolehden ”Echappées belles” uusintanumeroa. Jérôme Pitorin kävi viikonloppuna La Rochellessa 1,04 miljoonan matkustajan kanssa (5,7% 4+).

lisää hyödyllisiä vihjeitä