July 28, 2021

81–83 U19-maailmancupin finaalissa, julma, mutta tulevaisuus on valoisa

Se oli yksi tämän sunnuntain suurimmista koripallo- ja urheiluharrastajien tapahtumista aivan Wimbledonin ja Euro-jalkapallon finaalien välissä. Klo 18 ranskalainen U19-joukkue hyökkäsi Yhdysvaltoja vastaan ​​maailmanmestaruuskilpailujen finaali, unelmajuliste, joka piti lupauksensa yksinkertaisesti julmasta maalista huolimatta. Bleuets putosi viime sekunneissa, mutta he voivat olla ylpeitä.

Pahoittelut ovat tietysti olemassa. Kuinka voisi olla toisin pienen korin häviämisen jälkeen Yhdysvaltoja vastaan ​​maailman koripallon finaalissa. Kuinka voisi olla toisin, kun oli todella tilaa etsiä kultaa. Kuinka voisi olla toisin, kun tiedämme, että Bleuetsilla oli viiden pisteen johto neljännen vuosineljänneksen alussa. Joten kyllä, tämä tappio sattuu Fred Crapezin nuorille miehille. Ja jos on yksi kuva, joka symboloi tämän finaalin julmaa skenaariota, se on Victor Wembanyaman raivo hänen viidennen virheen jälkeen Kolmen minuutin päästä, viides virhe, joka on synonyymi Ranskan ilmiön karkottamiselle, mikä jälleen kerran osoitti, miksi hän on nykyään kaikkein hyppyisin mahdollisuus koko koripalloplaneetalla: 22 pistettä 27 minuutissa, 8 levypalloa, 8 korttelia, niin paljon sanottavaa, että hän pahoitteli miestä ja voitti samalla kaksintaistelunsa XXL Chet Holmgrenia vastaan, paljon huomaamattomampi kokouksessa. Ongelmana on, että hän ja koko Yhdysvaltain joukkue onnistuivat Hyödynnä Victorin poissaoloa viimeisellä neljänneksellä saadaksesi ylivallan Bleuetsista. Wembanyaman neljännen virheen jälkeen, jossa oli pelattu reilut seitsemän minuuttia, kun pisteet osoittivat Ranskalle +3, osavaltiot hyökkäsivät mailaan ketjuttaakseen koreja ympyrän lähelle: Chet Holmgren, mutta myös ja erityisesti sisäpuolella oleva Kenneth Lofton Jr. on vähintään yhtä suuri lahjakkuus kuin hänen pallonsa. Ja kun lisäät rikki tricolor-hyökkäyksen, ja liikevaihdot tarjoavat siirtymävaiheita, se väistämättä sattuu. Alkaen +3, Bleuets meni -7: ään 10: n jälkeen, joka satutti erittäin, erittäin pahasti. Viimeisinä minuutteina, ensin Victorin ja sitten ilman häntä, ranskalaisemme antoivat kaiken toivoa palaavansa, erityisesti Clément Frischin, Louis Lesmondin ja Matthew Strazelin kautta. Mutta Yhdysvalloissa 81-83, se tapahtui.

WTF-toiminta, jossa kaksi epäonnistunutta laukausta USA: n puolella, rebound, joka lentää Bleuetsin sormien läpi, ja sekunnit, jotka kulkevat julmasti. Tuomarit – ei välttämättä tämän ottelun pelaajien tasolla – ryhmittyvät uudelleen summerin jälkeen, mutta se ei muuta mitään. Voitto 81-83, ranskalaiset tulivat hyvin lähelle esitystä. Mutta pettymyksestä huolimatta pojat voivat tulla ulos korkealla päällä, koska he katsoivat ricalaisia ​​silmästä silmään tänä sunnuntaina ja jopa enemmän kuin joskus. Joten kyllä, voimme sanoa sen, tulevaisuus näyttää hyvältä Ranskan koripallolle, tulevaisuus on hyvissä käsissä. Valtavan Victor Wembanyaman takana, sekä kooltaan että kyvykkyydeltään, meillä on koko sukupolvi, joka tarjoaa suuria lupauksia. Sukupolvi, jolla on sydän ja joka osaa vastata vaikeuksiin. Esimerkiksi tässä finaalissa näimme joukkueen, joka pystyi liikkumaan Matthew Strazelin nilkkavamman jälkeen, ja palasi sitten kokoukseen. Näimme joukkueen, jota ei pelotella ottelun hieman monimutkaisesta alusta huolimatta, mutta päinvastoin joukkue, joka oli valmis menemään taisteluun. Wembanyama, Strazel, Frisch, Lesmond, Jayson Tchicamboud, Rudy Demahis-Ballou … kaikki nämä nimet, kuulet ne useammin kuin kerran. Joten muista ne hyvin, koska jokin kertoo meille, että ne antavat meille suuria tunteita tulevina vuosina.

Olisimme halunneet nähdä toisen skenaarion tässä U19-maailmanmestaruuskilpailujen osavaltioita vastaan, mutta meillä on tänä iltana vain yksi asia sanottavaa: hyvin tehdyt nuoret. Iso ura, suuret tunteet, lahjakkuus kaikkialta ja erittäin valoisa tulevaisuus. Mitä muuta voit pyytää … paitsi kultamitalista?napsauttamalla tätä Ajattelin tätä