August 3, 2021

94 kuollutta ja yhä monimutkaisempaa uhrien tunnistamista

Yhdeksäntoista päivää rakennuksen romahtamisen jälkeen Floridassa 24. kesäkuuta kuolonuhrien määrä nousi jälleen ja nousi 94 uhriksi, ilmoitti maanantaina 12. heinäkuuta Yhdysvaltain viranomaiset.

Jäännöksistä 83 on tunnistettu, mutta tämä prosessi “On yhä vaikeampaa ajan myötä”Miami-Daden lääninjohtaja Daniella Levine Cava sanoi.

Ja jos 22 ihmistä vielä puuttuu, “Kuolleet ihmiset voivat pysyä kadonneessa luettelossa, kunnes heidät on tunnistettu”, hän selitti lehdistötilaisuudessa. Elinten tunnistaminen “On hyvin metodinen ja herkkä ja vie aikaa”lisäsi Mminä Levine Cava, joka kehottaa perheitä olemaan kärsivällisiä.

Lue myös Rakennuksen romahdus Surfside: Apu lopettaa perheiden etsimisen

Raunioiden raivaaminen

Poliisit ja läänin lääkärit suorittavat nämä operaatiot romahtaneen rakennuksen kohdalla. He vertailevat ihmisen jäännöksistä peräisin olevaa DNA: ta kadonneiden perheiden geneettiseen materiaaliin.

Champlain Towers South, kaksitoista kerroksinen rakennus, joka on rakennettu Surfside-rannalle Miamin pohjoispuolella, romahti osittain yön yli 24. kesäkuuta syystä, jota ei vielä tunneta. Tutkimuksen ensimmäiset osat paljastivat kuitenkin, että rakennuksen rakenne vaikutti paikoin huonontuneen.

Loput rakennuksesta, joka pidettiin vaarallisena epävakaana, alistettiin hallitusti 4. heinäkuuta, mikä antoi joukkueille mahdollisuuden edetä kaivausalueilla, joihin tähän mennessä ei päässyt. Raunioiden raivaaminen “Edistynyt hyvin”, vakuutti Daniella Levine Cava maanantaina, mutta pidättäytyi antamasta päivämäärää toiminnan lopettamiselle.

Lue myös Kaatunut rakennus Floridassa: mahdollisuudet löytää eloonjääneitä “lähellä nollaa”

Maailma AFP: n kanssa

hänen