August 2, 2021

Black Widow, amerikkalaisen lipputulon kuningatar, edellä Wonder Woman ja Fast & Furious 9

Hyviä uutisia Marvelille: Musta leski saavuttaa hyvät pisteet amerikkalaisessa lipputulossa, joka saa melkein pandemiaa edeltävät värit.

Kärsivällisyys on hyve, ja tämän todistaa lipputulotulos Mustaleski ensimmäiseksi viikonloppulähetykseksi Atlantin yli. Viime kesänä ennakoimme taistelun kahden supersankarin välillä kahdesta eri maailmankaikkeudesta: tietysti Mustasta leskestä ja DC: n Wonder Womanistä, jonka leiri on Gal Gadot. Vertailu ei todellakaan ole imarteleva: kun se julkaistiin viime joulukuussa, Wonder Woman 1984 keräsi vain 16 miljoonaa dollaria avaavan viikonlopun aikana Mustaleski on kohti ennätyksellistä 89 miljoonaa.

Tietenkin on muistettava, että Warner-elokuvaa näytettiin vain noin 2100 elokuvateatterissa (joka on melkein puolet kilpailijan koosta). Covid-19-pandemian rauhoittumisen odottaminen on siis antanut Disneylle mahdollisuuden tulla ulos arvosanoin.

“Älä unohda keppiäsi lyömään Vin Dieseliin”

Scarlett Johansson näyttää lihaksia ja jopa kaataa Nopea ja raivoissaan 9, jolla oli siihen asti ennätys “maailman parhaan pisteet mukaan” (mikä loistava titteli!) 70 miljoonaa dollaria avajaisviikonloppuna. Kuten mikä, mikään ei voita hyvää Marvelin menestystekijää maksamaan teatterinoperaattoreiden laskut.

Natasha Romanoffin ja hänen akolyyttiensa epäilemättömän voiton lisäksi tänä viikonloppuna on erityinen maku Atlantin yli: paluu normaaliksi. Tosin vain 80% pimeistä huoneista on auki Yhdysvalloissa. Tulojen kannalta lehti kuitenkin Takaraja arvioi, että viikonlopun lipputulojen pitäisi olla 125 miljoonaa dollaria (kaikki elokuvat yhteensä), tuskin kaksi miljoonaa vähemmän kuin vastaava viikonloppu vuonna 2019. Spider-Man: kaukana kotoa ja Lelutarina 4 tanssinut lipputulon kärjessä useiden muiden isojen elokuvabrändien edellä (Miehet mustana: kansainvälinen, Annabelle: Pahan talo…).

Pelkästään ennätykseksi, Florence Pugh oli silloin laskussa Juhannus, asennettu mukavasti kymmenennelle sijalle amerikkalaisessa lipputulossa.

Elokuvassa pidämme naamiota!

Onko kaikki muuttunut vaaleanpunaiseksi uudelleen Hollywoodin menestystuotteiden maailmassa? Jos haluamme nipata, voimme muistaa senKostajat: Loppupeli ja Spider-Man: kaukana kotoa, MCU: n uusimmat täysielokuvat, keräsivät ensimmäisellä viikonloppullaan 357 miljoonaa dollaria ja 92 miljoonaa dollaria. Kapteeni Marvel, viimeinen sankarikeskeinen Marvel-elokuva keräsi hänelle 153 miljoonaa dollaria, melkein kaksinkertaisen sen, mitä hänen odotetaan saavan Mustaleski. Kokeile ScarJoa!

Muistutuksena: ei-markkinointibudjetti Mustaleski arvioidaan olevan 200 miljoonaa dollaria; johon meidän on lisättävä satoja miljoonia julistekampanjoita ja mainospaikkoja.

Ranskassa elokuva on julkaistu teattereissa keskiviikosta lähtien 7. heinäkuuta 2021 (ja saavuttaa myös lähes pandemiaa edeltävät pisteet). Rendezvous torstai nähdäksesi, missä määrin Musta leski räjähtää nykyisen lipputulot kuningattaren: fantastisen Julma De Vil.

.

tämä hyperlinkki