August 2, 2021

Corona-rokotus ilman ajanvarausta: lisätoimet suunnitellaan NDR.de – Nachrichten – Ala-Saksi

Tila: 07/12/2021 6:37 am

Monet Ala-Sachsenin rokotuskeskukset tarjoavat nyt spontaaneja koronarokotuksia. Usean vastaavan viikonlopun toiminnan jälkeen se jatkuu uudella viikolla.

Holzmindenin piiri suunnittelee nyt spontaaneja ensimmäisiä rokotuksia rokotuskeskuksessa. Yli 18-vuotiaat voidaan rokottaa koronaa vastaan ​​AstraZenecalla ilman ennakkoilmoitusta. Sinun tarvitsee vain tuoda rokotuskeskukseen tarvittavat asiakirjat, henkilökortti ja rokotustodistus. Toinen rokotus voidaan sitten antaa kuusi viikkoa myöhemmin.

Spontaanirokotukset myös Osnabrückissä

Myös Osnabrückissä rokotukset tehdään tänään ilman ajanvarausta. Kaupungin edustajan mukaan rokote-annokset jäävät saataville. Kiinnostuneet voivat noutaa ns. Jäljellä olevan kortin rokotuskeskuksesta klo 7.45. Tarjous on voimassa ensimmäiselle ja toiselle rokotukselle. Kaupunki haluaa varmistaa, ettei mikään rokote vanhene.

lisäinformaatio

WHO? Kun? Miten? Missä? Millä tavalla? NDR.de vastaa tärkeimpiin kysymyksiin koronavirusrokotuksista. lisää

Lisätoimet Peine ja Emden

Perjantaina Peine-rokotuskeskuksessa järjestetään myös lyhytaikaisia ​​rokotuksia Johnson & Johnsonin kanssa. Ensimmäiset tapaamiset on jo tehty ensi viikonloppuna: Emdeniin suunnitellaan rokotuskampanja ilman ajanvarausta lauantaina. Yli 18-vuotiaille tulisi olla saatavilla yhteensä 300 Johnson & Johnsonin tölkkiä.

Hannoverin rokotuskeskus toisti kampanjan

Hannoverin rokotuskeskus kutsuu sinut spontaaneihin rokotuksiin tulevana viikonloppuna. Yli 18-vuotiaat voivat saada rokotteen AstraZenecalta tai Johnson & Johnsonilta lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9-16. Hannoverin rokotuskeskus oli jo tarjonnut tämän vaihtoehdon tänä viikonloppuna. Ainakin alussa kampanja otettiin hyvin vastaan: Ala-Saksin suurimman rokotuskeskuksen edessä olevat pysäköintipaikat olivat täynnä lauantaiaamuna. Se oli vilkkaampi kuin edellisenä lauantaina, kertoivat työntekijät. Useat kunnat, mukaan lukien Vechtan ja Leerin piirit sekä kaupunki, olivat aloittaneet samanlaiset rokotuskampanjat viime päivinä.

lisäinformaatio


WHO? Kun? Miten? Missä? Millä tavalla? NDR.de vastaa tärkeimpiin kysymyksiin koronavirusrokotuksista. lisää

Ihmiset seisovat jonossa teltan edessä, jossa rokotuksia annetaan.  © dpa-Bildfunk Kuva: Friso Gentsch

Ne, jotka haluavat rokottaa, voidaan rokottaa Biontechin rokotteella torstai-iltapäivällä ilman ajanvarausta. (07/08/2021) lisää

Ruiskut ja pullo rokotetta ovat pöydällä.  © kuvaliitto / dpa / dpa-Zentralbild Kuva: Jens Büttner

Jotkut ihmiset halusivat saada toisen rokotuksen mieluummin – ja olivat väärinkäyttäjiä, kun heiltä evättiin se. (07/07/2021) lisää

Tämä aihe ohjelmassa:

NDR 1 Ala-Saksi | Nykyinen | 10.10.2021 | 10:00

NDR-logo

.

nähdä