August 1, 2021

Euro: tyypillinen Maxifoot-tiimi! – Jalkapallo

Kun euro on nyt ohi, on aika katsoa viimeinen katsaus tähän ensimmäiseen turnaukseen, joka pelattiin vanhan maanosan neljässä kulmassa. Maxifoot tarjoaa tyypillisen joukkueen tälle kilpailulle.

Jorginho oli hirvittävä euron aikana.

Se on (dj) euron loppu. Kuukauden onnen jälkeen jalkapallofaneilla on oikeus pieneen taukoon ennen kansallisten mestaruuskilpailujen alkua. Tämän todistuksen 51 ottelun aikana monet pelaajat ovat osoittaneet hyviä asioita ja ansaitsevat korostamisen hyvistä suorituksistaan. Maxifoot tarjoaa sinulle tyypillisen turnausjoukkueen.

Gianluigi Donnarumma (Italia)

Ensimmäisessä suuressa kansainvälisessä kilpailussaan italialainen maalivahti vastasi tällä hetkellä. Tuleva Paris Saint-Germain -maalivahti on tosin myöntänyt maalin kaikissa suorissa karsintakilpailuissa, mutta hänen läsnäolonsa oli vakuuttava kumppaneilleen. Vaikuttava Belgiaa (2-1) vastaan, neljänneksellä entinen milanolainen oli ratkaiseva rangaistuksissa Espanjaa vastaan ​​(1-1, 4-2 välilehti), puoliajalla ja Englantia vastaan ​​(1-1, 3-2 välilehti) , finaalissa. Esitykset ansaitsivat hänelle euron parhaan pelaajan tittelin!

Joakim Maehle (Tanska)

Atalanta-pelaaja on saavuttanut erinomaisen euron. Oikealla sivusuunnassa harjoittelemalla hän vietti suurimman osan ajastaan ​​vasemman männän roolissa menestyksekkäästi hyvin jyrkissä noustessaan. Osoituksena hänen kahdesta mahtavasta saavutuksestaan ​​ryhmävaiheessa olevaa Venäjää (4-1) ja 8. sijaa koskevaa Walesia (4-0) vastaan. Hän oli yksi niistä erityisen kiihkeistä sivusuunnista, jotka erottuivat tapahtuman aikana, koska hän on pelaaja ja Lorenzo Insigne, joka on onnistunut eniten lävistyksiä vastustajan alueella (12).

Leonardo Bonucci (Italia)

Se on yksinkertaista, Juventuksen keskuspuolustaja on melkein saavuttanut virheetöntä tässä eurossa. Vaikka häntä on usein kritisoitu kyvystä olla johtaja ilman Giorgio Chielliniä, turkkilainen oli täydellinen kapteeninsa kanssa ja ilman. Hän varmisti väliintulon vuoden lyhyen loukkaantumisen aikana ja osasi jopa ylittää hänet kahden parhaimpana Espanjaa (1-1, 4-2 -välilehti), puoliajalla ja Englantia (1 -1, 3) vastaan. -2 välilehti), tasoitusmaali ja muunnettu laukaus maaliin. Erittäin korkean luokan turnaus Bianconerolle.

Harry Maguire (Englanti)

Poissa kahdesta ensimmäisestä ottelusta nilkkavamman takia Englannin keskushyökkääjä oli hirvittävä finaaliin saakka. Ensinnäkin nostaja, hän oli poikkeuksellinen taistelussa voittamalla 90% kentällä olevista kaksintaisteluistaan ​​ja jopa 100% ilmasta otteluistaan ​​tällä eurolla! Maalintekijä Ukrainaa vastaan ​​(4-0), neljänneksellä, Manchester Unitedin puolustavan saranan päälliköllä ei ole mitään syytä moittia itseään tästä todisteesta, jonka aikana hän vahvisti olevansa yksi parhaista pelaajista maailmassa. lähettää. Todellinen rock.

Luke Shaw (Englanti)

Tämä paikka näytti lupaavalta Leonardo Spinazzolalta, mutta hirvittävä vamma hidasti hänen kaistaaan … Tänä aikana hänen englanninkielinen taitonsa vahvistui. Erittäin vahva. Osallistuessaan kahteen maaliin Saksaa vastaan ​​(2-0), 8. sijalla, Manchester Unitedin vasen puoli teki kaksi tarjousta Ukrainaa vastaan ​​(4-0). Kolmen leijonan ainoa maalintekijä Italiaa vastaan ​​(1-1, 2-3 välilehti) finaalissa hän lopetti kilpailun yhdellä saavutuksella ja kolmella ratkaisevalla syötöllä, mutta ennen kaikkea vaikutelman helposta kentän molemmin puolin. Kiehuva Shaw!

Pierre-mile Hojbjerg (Tanska)

Hänen euronsa alkoi huonosti rotua vastaan ​​rangaistuksella Suomesta (0-1). Mutta Tottenhamin keskikenttäpelaaja osoitti uskomattoman mentaliteetin näyttääkseen erittäin korkean tason Belgiaa (1-2) ja Venäjää (4-1) vastaan, vielä ensimmäisellä kierroksella. Hyvin käytettävissä oleva ja antelias Spur, tapahtuman paras palauttaja (75 palloa), tallensi myös kolme ratkaisevaa syöttöä eurossa, jossa hänen voimansa, grintinsa, tekninen tarkkuutensa ja uhrautumisensa antoivat Tanskan nousta viimeiseen neliöön asti. Pyhä soturi.

Jorginho (Italia)

Hän on Italian aivot. Kuten myös Euroopan mestari Chelsea, transalpiininen ympäristö on ollut kliinisesti oikea. Sen varjorooli on tehnyt Squadra Azzurralle paljon hyvää, ja he ovat olleet houkuttelevin joukkue. Hän on eniten maata (86,6 km) läpäissyt pelaaja, joka kärsi eniten virheitä (19) ja joka teki eniten sieppauksia (25). Hänen kahdeksan keskeytystään Espanjaa vastaan ​​(1-1, 4-2 välilehti), puoliksi, ovat myös ennätys euron historiassa. Yli uskottava ehdokas seuraavaan Ballon d’Oriin?

Pedri (Espanja)

Espanjan suhteellisen onnistuneen euron erittäin suuri tyytyväisyys. Kokemattomuudestaan ​​huolimatta FC Barcelonan keskikenttäpelaaja, joka sai voimaa turnauksen aikana, jonka jälkeen hän pääsi parhaaksi toivoksi, pelasi veteraanina tarjoamalla erittäin jännittävää jalkapalloa. Hänen pisteytyksensä Italiaa vastaan ​​(1-1, 2-4 välilehti), puoliksi, 100% onnistuneista syöttöistä, mukaan lukien kaksi kolmasosaa vastustajaleirillä, 90 minuutin kuluttua aiheutti sensaation tässä todisteessa. Kuten vaikutelma, että La Rojalla on pyhä jalokivi tulevana vuosikymmenenä!

Federico Chiesa (Italia)

Hän on Italian X-tekijä ryhmävaiheen jälkeen. Itävallan (2-1 ap) vapauttavan maalin kirjoittaja, ryhmävaiheessa, alun perin Domenico Berardin vuori oli viimeisellä suoralla linjalla varsin poikkeuksellinen. Maalintekijä Espanjaa vastaan ​​(1-1, 4-2 välilehti), puoliajalla, hän oli jatkuva myrkky Englantia vastaan ​​(1-1, 3-2 välilehti), finaalissa, käyttäen voimakkaasti Ison-Britannian puolustusta vakiomääränsä ansiosta leikin ja sen anteliaisuuden. Juventuksen laituri oli tämän rähinäisen ja päättäväisen Nazionalen symboli.

Patrik Schick (Rpublique tchque)

Bayer Leverkusenin hyökkääjä on erittäin lahjakas, mutta häntä on nähty liian vähän uransa alusta lähtien. Tässä eurossa hän osoitti voivansa olla pyhä maalintekijä! Skotlantia vastaan ​​järjestetyn tapahtuman parhaan maalin (2-0) kirjoittaja, puhtaalla iskulla 50 metrin päästä, tšekki ravisti kaikkien Englannin ulkopuolella ylitettyjen joukkueiden verkkoja (0-1). Viiden saavutuksen aikaan hän sijoittui tapahtuman toisena parhaimpana maalintekijänä Cristiano Ronaldon kanssa. Mukava matka, joka päättyi viimeisen aukion portille hänelle ja maalleen.

Raheem Sterling (Englanti)

Niin kauan kuin englantilainen laituri on jäänyt kokonaan kauden toisesta osasta Manchester Cityyn, hän oli niin valtava tällä eurolla. Tapahtuman kolmen ensimmäisen englantilaisen maalin kirjoittaja, entinen Liverpoolin pelaaja oli jatkuvasti uhka vastakkaisiin puolustuksiin ja teki suuria eroja Tanskaan (2-1 jälkeen) puoliajalla. Kansalainen on ylivoimaisesti pelaaja, jolla on eniten harhautuksia (22) ja joka uhkaa jatkuvasti. Hyvä euro, joka loppui hänelle huonosti, mutta josta hänen on hyödynnettävä tulevaisuutta.

Maxifootin mukaan tyypillinen euroryhmä

Kunniamaininnat: Jordan Pickford (Englanti), Kasper Schmeichel (Tanska), John Stones (Englanti), Simon Kjaer (Tanska), Giorgio Chiellini (Italia), Leonardo Spinazzola (Italia), Marco Verratti (Italia), Kalvin Philipps (Englanti), Declan Rice (Englanti), Dani Olmo (Espanja), Emil Forsberg (Sude), Mikkel Damsgaard (Tanska), Cristiano Ronaldo (Portugali).

Mitä mieltä olet tästä tyypillisestä joukkueesta? Älä epäröi reagoida ja keskustella alueella lisää kommentti

.

suosituin artikkeli