August 2, 2021

Expresso rostrum: suuret pelit | Servir o Benfica -liike puhuu Rui Costan “valitettavasta uhriksi joutumisprosessista” ja kysyy jälleen hallintoneuvostolta

Kolme Servir o Benfica -liikkeen jäsentä aloitti lähettämällä kirjeen klubin hallintoneuvostolle, jossa he kyseenalaistivat väitetyn yrityksen, jossa Rui Costa on osakkaana, Footlabin, Benfican kanssa sekä Filipen väitetyn roolin. Costa, Rui Costan poika, palkkasi kolme urheilijaa kotkien naisjoukkueelle, mitä he pitivät “selvänä rikkomuksena” klubin perussäännöille.

Seurauksena oli vastaus, jossa Benfican hallintoneuvosto korosti, että ristiriitaisuuksia ei ole, koska Rui Costa tuli “perussäännön 44 §: n soveltamisalaan vasta valitsemisensa jälkeen” klubin hallintoelimissä, mikä tapahtui 28. lokakuuta 2020 aikana. viimeiset Luís Filipe Vieiran vaalit.

Tarkastusvaliokunnan vastauksen lisäksi kolmelle kumppanille oli Rui Costa allekirjoittanut kirje, joka syytti Servir o Benfican kirjettä “väärästä ja vilpittömässä mielessä” ja jonka tarkoituksena oli halventaa häntä ja hänen perhettään.

Rui Costa korosti myös, että Footlab on rekisteröity 10 tapahtuman Lda. Eikä 10 Invest -nimelle, johon “Servir o Benfica” -liikkeen kolme kumppania olivat viitanneet valituksessaan, ja että hänen poikansa “ei koskaan osallistunut mihinkään neuvottelut, joihin osallistui Sport Lisboa e Benfica ”.

Postin palauttamisen jälkeen tämän maanantaina hallintoneuvostolle lähetetyssä kirjeessä, johon Express Tribune oli pääsy, Francisco Benitez, Tiago Godinho ja Gonçalo Pereira epäilivät jälleen kerran Rui Costan ja hänen poikansa Filipe Costan osallistumista Benficaan liittyvään liiketoimintaan korostaen heidän mielestään “valitettavaa prosessia allekirjoittaneesta uhriksi joutumisesta ja aikomuksista. Benfican itsensä nimittämä presidentti.

Kirjeessä liike muistuttaa, että 10 tapahtumalla on myös “osakkaana edellä mainittu hallintoelinten jäsen Rui Manuel Costa” ja että yhtiö jakaa 10 Investin kanssa “saman vero-osoitteen”.

Vastauksena kumppaneihin Rui Costa oli korostanut, että hänen poikansa oli harjoittanut urheiluyrittäjän kanssa “saamatta voittoa tai osinkoa itselleen”, mutta liike muistuttaa kirjeessään, että Filipe Costa toimii hänen itsensä antamien tietojen mukaan. sosiaaliset verkostot, yli neljän vuoden ajan Ksirius Football Managementin kanssa ja jotka ovat jopa osallistuneet urheilijoiden esittelyyn Estádio da Luzissa esittäen esimerkkinä Pohjois-Amerikan Caroline Vanslambrouckin. Kumppanit sanovat myös, että sosiaalisissa verkostoissa Filipe Costa esittelee itsensä “liikekumppanina” eikä harjoittelijana Ksirius Football Managementissa, joka edustaa 10 Benficaan tällä hetkellä yhteydessä olevaa pelaajaa.

Lue myös

Mitä tulee Footlabin, jonka Filipe Costa on toimitusjohtajana, liittämiseen Benficaan, josta Rui Costa sanoo olevansa tietoinen, kolme kumppania kirjoittavat, että inkarnaattien verkkosivuston mukaan Footlab on Benfican virallinen kumppani. ja tarjoaa jopa 5% alennuksen palveluistaan ​​inkarnaattien jäsenille.

“Uskomme, että tämä tietoisuuden puute kumppanuudesta – joko yrityksesi tai klubilla suoritettavien toimintojen kautta – on pelkkä raukeaminen eikä Sport Lisboa e Benfican varapuheenjohtajan vilpillinen mieli”, hän sanoo . luetaan hallintoneuvostolle lähetetyssä kirjeessä.

Ottaen huomioon epäilyt, joita ”Servir o Benfica” -liike ei pitänyt selvittämättömänä, kumppaniryhmä kysyi jälleen kerran hallintoneuvostolta esimerkiksi ”Sport Lisboan ja Benfican välisen liikenteen kokonaismäärästä, Footlab, 10 Invest , 10 tapahtumaa tai mikä tahansa muu presidentti Rui Manuel Costan suoraan tai epäsuorasti järjestämä yritys ”, sekä Benfican ja Ksirius Football Managementin väliset suhteet ja onko yrityksen edustamien urheilijoiden sopimuksiin tehty muutoksia tai tehtyjä muutoksia vuosina 2020 ja 2021.

Kysymyksiä siitä, miten “Sport Lisboa e Benfican ja Footlabin välistä kumppanuutta säännellään”.

“Jos nämä tiedot ja edellä mainitut todisteet vahvistetaan, mitä Sport Lisboa e Benfican hallintoneuvosto tekee ottaen huomioon niiden vakavuuden, nimittäin edellä mainittua työntekijää kohtaan määrätyn kurinpitomenettelyn, josta määrätään taiteessa. Sport Lisboa e Benfican perussäännön 44º, nro 10? ”, Liike kysyy.

käytä tätä linkkiä