July 31, 2021

intiimi lentoonlähtö Julie Lecoustren ja Emmanuel Marren kanssa

He ovat Cannesissa heidän ensimmäisen elokuvansa, Ei mitään antaa vittu, valittu kriitikkoviikolle. Elokuva 26-vuotiaasta tytöstä, Cassandresta (Adèle Exarchopoulos), halpalentoyhtiön lentoemäntänä, jonka elämä näkyy sarjana otoksia, lentoja ja välilaskuja, jotka seuraavat toisiaan äärettömässä nykyisessä ajassa. Emmanuel Marre, 41, ja Julie Lecoustre, 33, parina elämässä puhuvat yhdellä äänellä. Kun toinen puhuu, toinen kuuntelee, sitten selventää tai pidentää asiaa. Vuoropuhelua käydään tarvitsematta käynnistää sitä uudelleen usein. Tunnit olisivat voineet kulua näin.

Sopimus sai heidät työskentelemään yhdessä ensimmäistä kertaa vuonna 2016 lyhytelokuvan kanssa, Linnasta toiseen (2018), useita palkintoja festivaaleilla. Se on yksinkertaista. Perustuu yhteiseen visioon ammatista ja käsityöläiseen tapaan harjoittaa sitä. Mutta myös erityinen kiinnostus poliittiseen, sosiaaliseen ja olemassaolon pieniin asioihin, joita he eivät lakkaa havaitsemasta. Jopa absorboi ja palauta se sitten tiheällä tavalla, tiivistettyinä lohkoina. ”Vietämme elämässämme aikaa sieppaamalla kuulemme äänenpalasia, eleitä, kappaleita, lauseita. Ja kun emme ole yhdessä, kirjoitamme heille tekstiviestejä ”, hän sanoo.

Ohjaaja Julie Lecoustre: “Vietämme elämässämme aikaa äänenpalojen, eleiden, kappaleiden, lauseiden kuuntelemiseen”

Se tekee : ”Haluan mennä katsomaan yksityiskohtia, joihin emme kiinnitä huomiota ja jotka silti muodostavat 80% elämästämme. Olen syvästi melankolinen henkilö, joten minulla on monimutkainen menneisyys. Pelkään aina, että asiat menevät pois. Näen kaikki elokuvani arkistona. Jokainen heistä edustaa minulle matkamuistokuvaa kokemuksesta, eikä jotain alussa hallittua. “

Siksi se on lentoemännän kuva, joka ylitetään Barcelonan lennolla, joka on lähtöpaikka Ei mitään antaa vittu. ”Hän istui minua vastapäätä, seurasin häntä lentoonlähdön aikana ja ilmeisesti hän oli sairas, ilmeisesti kärsinyt syvästä haavasta., muistaa Emmanuel Marre. Ja sitten oli “ding”, hän irrotti vyönsä ja siellä ilmestyi uusi kuva, hän hymyili valtavasti, alkoi ottaa juomakärryä, palvella … Dikotomia tämän itsetarkastuksen hetken ja tämän ammatillisen levottomuuden välillä oli voimakas ja toi esiin kysymyksen: mitä hän jätti maahan, tämän nuoren naisen, ennen kuin lähti pois. “

Sinulla on 58,51% tästä artikkelista luettavissa. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

oma sivusto