July 31, 2021

Italia on pyhä kaikesta työstään odottavan englannin edessä

Tällaisia ​​iltoja on, kun Englanti ihmettelee, miksi he keksivät urheilun. Täydellisenä kelvottomana pojana jalkapallo on jälleen maksanut isänsä hinnan sunnuntaina 11. heinäkuuta Lontoossa. Wembleyn kuninkaallisessa galleriassa Cambridgen George huomaa 7 vuoden ikäisensä korkeudesta, että Kolmen leijonan kannattajan elämä saattaa olla tarina pettymyksistä (ja tämä vuoden 1966 maailmanmestaruudesta lähtien hänen täyden selkänsä silmissä. ). (isoäiti, kuningatar Elizabeth II), jäi tapaamisista ja usein rangaistusmenetyksistä (välilehti 1-1, 3-2). Mutta ei aina saksalaisia ​​vastaan!

Tällä kertaa teloittaja on italialainen. La Nazionale on Euroopan mestari (ensimmäistä kertaa vuodesta 1968), eikä kukaan aio itkeä varasta. Roberto Mancinin joukkueella oli heikot ajat tämän turnauksen aikana, mutta he olivat epäilemättä tämän Euro 2021: n kunnianhimoisimpia joukkueita. Ei ensimmäinen karsinta, joka tulee mieleen illan uhrin kuvaamiseksi.

“Englanti, tämä kauppiaiden kansa”, sanoi Napoleonin kipeä häviäjä halveksivasti. Mutta totuuden mukaan Gareth Southgate onnistui hyvin, kuten kaikki tämä euro, pienenä ruokakauppana. Kasvattaja käyttää tummansinistä pukua täydellisesti, mutta paljon vähemmän rohkea olkapään yli. Kun maali on annettu kuudessa ottelussa, hänen Englantia ei paljasteta kierteellä. Kylmä, kyllä, mutta tehokas. Jopa klinikka. Paikallisten ensimmäisessä hyökkäyksessä Luke Shaw jäähdyttää Italiaa (2e).

Italialainen kärsivällisyys

Kun vasen puolesi valitsee finaalin löytääksesi maalintekijän ilon valinnassa, se johtuu siitä, että tähtesi on loistava erittäin kirkkaasti. Noin kaksikymmentä minuuttia Southgaten miehet hallitsevat vastustajiaan, ei siksi, että he haluavat, vaan pikemminkin siksi, että he eivät oikein tiedä kuinka päästä tähän otteluun.

Sitten Italia asettaa jalkansa pallolle ja englantilaiset päättävät laskea heidän kanssaan Wembleyssä läsnä olevat 67 173 katsojaa (miinus 7000 tifoosia). “Aloitimme täydellisesti ja ehkä palasimme hieman liian pitkälle”, myöntää kapteeni Harry Kane BBC: n mikrofonille ottelun lopussa.

Mutta koska UEFA ei ole vielä päättänyt taiteellisesta nuotista Henri-Delaunay-palkinnon myöntämistä, englantilaiset pitävät tätä suunnitelmaa yhtä puhtaana kuin minimalistisena. Tämän kieltäytymisen vuoksi vastustajilla on melkein espanjalainen pallo (65%), mutta heillä ei ole ideoita ja jalkoja. Ainoastaan ​​Federico Chiesa onnistuu luomaan mahdollisuuksia tyhjästä (35e ja 62e). Ainakin Italialla on ansio pysyä kärsivällisenä, kiertää palloa yrittääkseen löytää rikkomus.

Sinulla on 57,14% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

katso tästä