August 4, 2021

Miksi Black Widow ei ole käytettävissä Disney + -palvelussa Ranskassa

Ei, Black Widow -elokuva ei ole saatavilla Ranskassa Disneyn tilaamalla video-on-demand-alustalla. Voit nähdä sen teattereissa 7. heinäkuuta 2021 lähtien.

Mustaleski ansaitsi paljon rahaa Disney +: lle, mutta se ei ole Ranskan ansiota. Marvel-menestys lähetettiin tilattavaan video-on-demand (SVOD) -alustaan ​​9. heinäkuuta 2021 useissa maissa (lisähintaan 29,99 dollaria), ja näyttää keränneen yli 60 miljoonaa dollaria. dollaria, vain Disney + -palvelussa, alle kolmessa päivässä, määräajan verkkosivuston mukaan monikansallisen ukkosen lehdistötiedotteen jälkeen.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Disney on päättänyt julkaista uuden elokuvan online-suoratoistoalustallaan samaan aikaan kuin elokuvateatterissa. Viime elokuussa yritys päätti, että live-action-mukauttaminen Mulan saapuisi suoraan Disney + -palveluun käymättä läpi pimeitä huoneita.

Mutta miksi sitten ranskalaiset eivät näe elokuvaa Scarlett Johanssonin kanssa Disney + -palvelussa, kuten amerikkalaiset, italialaiset tai saksalaiset? Tämä olisi loogisesti Ranskan tiedotusvälineiden aikajärjestyslain mukainen päätös, jota Disney on päättänyt kunnioittaa alueellamme: siinä määrätään, että teattereissa julkaistua elokuvaa ei voida lähettää SVOD-alustalle kolmen vuoden ajan (lukuun ottamatta muutamia erityistapauksia, jos foorumi osallistuu ranskalaisen luomisen rahoittamiseen).

Paradoksaalisesti, kun etsimme Mustaleski Googlessa Disney + -sivulle on kuitenkin viitattu: jos napsautat linkkiä, elokuvan kuvaus ranskaksi näytetään murto-osan sekunnin ajan, ennen kuin lähetät sinut virheilmoitukseen.

Mustalla leskellä on Premium Access muissa maissa

Disney + on video-on-demand-alusta, jonka Disney käynnisti marraskuun lopussa 2019 Yhdysvalloissa ja sitten keväällä Ranskassa. Tilaus nousi 6,99 eurosta kuukaudessa 8,99 euroon kuukaudessa, kun saapui “Star” -osio, joka isännöi enemmän “aikuisille suunnattua” sisältöä. Vuoden 2020 lopusta lähtien Disney + on kehittänyt rinnakkaistarjouksen nimeltä “Premium Access”, joka pakottaa sen tilaajat maksamaan ylimääräisen summan uusien ja odotettujen yksinomaisten elokuvien, kuten Mulan. Ranskassa tämä oli sarjakuvan tapaus Raya ja viimeinen lohikäärme.

Tätä Premium-käyttöoikeutta ei kuitenkaan käytetä samalla tavalla kaikissa maissa, joissa Disney + on käytössä. Esimerkiksi, Mulan oli saatavana 29,99 dollaria Yhdysvalloissa syyskuussa, mutta Ranskassa se annettiin kaikkien Disney + -tilaajien ja tilaajien saataville vasta kolme kuukautta myöhemmin ilman lisäkustannuksia. Tapauksessa Mustaleski täällä Disney + pyysi myös amerikkalaisilta tilaajiltaan 29,99 dollaria (Euroopassa 21,99 euroa) tavallisen tilauksensa lisäksi. Marvel-elokuva asetetaan maksutta kaikkien saataville, joilla on Disney + -tilaus 6. lokakuuta 2021 alkaen.

Otimme yhteyttä Disney +: iin äskettäin ennen kuin tämä artikkeli julkaistiin selvittääkseen Mustaleski lisätään myös ranskalaiseen luetteloon lokakuussa. Loogisesti näin ei pitäisi olla, koska elokuva on julkaistu teattereissa (toisin kuin Mulan jota ei ollut näytetty), ja se sopisi siksi elokuvan ”klassiseen” kronologiseen sykliin Ranskassa. Siksi joudumme teoreettisesti odottamaan 7. heinäkuuta 2024 nähdäksesi Black Widowin Disney + Francessa. Päivitämme tämän artikkelin Disneyn tiedoilla, kun se on saatavilla.

Ranskassa, Mustaleski Siksi elokuvia näytetään vasta keskiviikkona 7. heinäkuuta 2021 lähtien. Tällä hetkellä se on ainoa tapa katsella sitä alueellamme, ja tietysti se maksaa: elokuva olisi saavuttanut ensimmäisen päivän parhaan alun Tähtien sota 9: n jälkeen 2019), 184770 merkintää, Allociné kertoi.

Mustaleski olisi kokonaisuutena ilmoittanut Disneylle kolmen päivän kuluessa lähes 218 miljoonaa dollaria: Disney +: n ansaitsemaan 60 miljoonaan lisätään 78 miljoonaa dollaria kansainvälisistä teatterijulkaisuista ja 80 miljoonaa Yhdysvalloissa.

Mikä SVOD-palvelu sopii sinulle?

Yhden valokuvahyvitys:
Wall Disney Company

Jatko video

Jatka lukemista