August 3, 2021

Milwaukee reagoi auktoriteetilla jättimäisen Gianniksen ansiosta, ei pidä myydä Peuran ihoa ennen tappamista

Bucks ja Suns tapasivat viime yönä Wisconsinissa NBA-finaalin kolmannelle pelille. Phoenix oli tullut ajamaan piste kotiin, mutta Milwaukee ei ole läheskään sanonut viimeistä sanaansa tässä sarjassa.

Kaksi ensimmäistä peliä oli selvästi asettanut sävyn: Phoenix oli edellä. Tämän paluun Fiserv-foorumin puolella oli tarkoitus ennätys suoristaa ja antaa toivoa Bucks-kansalle, joka oli muuttanut huoneen tulivuoreksi, joka oli valmis pelaamaan Vesuviusta milloin tahansa. Viestit, jotka heidän proteageensa hyökkäävät hyvin vastaan, hyökkäävät ottelua vastaan ​​hyvillä aikomuksilla, aloittaen Middleton / Holiday-duoista, kriittisen keskustan kohteena viime päivinä. Giannis lähti salaperäisesti 3 minuutin kuluttua, luutnantit onnistuvat pitämään kiinni oikeasta päästä, vaikka päinvastoin, Chris Paul ja Deandre Ayton ovat kumpikin nojatuolissa, sikari suussa. Bucks ovat hyviä, mutta Phoenixilla on liian monta varmuutta todelliseen paniikkiin, ja on vain loogista, että he päättävät tämän ensimmäisen neljänneksen johtoasemassa. Milwaukee tunnistaa tilanteen kiireellisyyden ja palaa peliin enemmän puremalla. Puolustus menee tukahduttavaksi, kaikki panevat kätensä hyökkäykseen, Giannis alkaa hitaasti mutta varmasti rullata vastustajan mailaan ja ottelu muuttaa välittömästi sielun. Aytonin pitkät minuutit penkillä tekevät paljon vahinkoa Phoenixille, joka ei enää löydä ratkaisuja hyökkäyksessä. Devin Booker on pulassa, Mikal Bridges ja Jae Crowder ovat avainasemassa, eikä edes Cameron Payne näytä sytyttävän sulaketta. Kilpailujen tulos? Kauhea 30-9 Milwaukeelle, joka saapuu tauolle viidentoista pisteen etumatkalla. (60-45)

Valmentajien vähän puhetta ja olemme takaisin lattialla. Deandre Ayton aloittaa toisen puoliskon päätyttyä ensimmäisen: tekemällä virheen. Joten se on neljä jättiläiselle, jonka on annettava ystäviensä nopeasti hallita nousua. Monty Williams valitsee hyvin pienen viiden pallon yhdessä Cameron Johnsonin kanssa, jonka on suojattava maalaus Silloilla ja Crowderilla. Kuten voit odottaa, Bucks tähtää sisälle ja Giannis nauttii jokaisesta ottelusta. Vaikka Milwaukee uskoo voivansa hyödyntää Bahaman pivotin puuttumista, on Phoenix, joka käynnistää suuren juoksun saadakseen pisteet. Jae Crowder -ketjupommit pysäköintialueella, Cam Johnson loistaa kirkkaasti useilla luokkatoimilla, mukaan lukien valtava juliste PJ Tuckerilla joka katastrofia lukuun ottamatta on aamupäivän top 5/10 kärjessä. Pala palalta Suns palaa neljään pieneen pisteeseen, ja vaatii suuren Jrue Holidayin torjumaan vaaraa kahdella isolla laukauksella peräkkäin. Kaktukset eivät tienneet sitä vielä, mutta he olivat vain menettäneet parhaan mahdollisuuden palata takaisin tähän peliin, Milwaukee-kone oli valmis toiseen murhaajaan. 3 minuuttia lisää mustaa aukkoa Arizonan hyökkäykseen ja 16-0, joka varmasti hautaa vierailijoiden toiveet. Rahan aika? Ennen kaikkea se sallii Kreikkalainen Freak viimeistelee hänelle uuden historiallisen yön (41 pistettä, 13 levypalloa, 6 syöttöä, kello 14/23, mukaan lukien erittäin puhdas 13/17 linjalla) ennen kuin penkit menevät lenkkeilemään muutaman minuutin ajan. Bucksin ensimmäinen voitto näissä NBA-finaaleissa ja se on ansaittu.

Se on todellinen suuri voitto Milwaukeelle tänä iltana ja loistava reaktio kahden ensimmäisen pelin jälkeen, jotka olivat selvästi Phoenixin eduksi. Tämä räjähdys käynnistää sarjan, joka ei koskaan lakkaa yllättämästä meitä, emmekä voi odottaa, että näemme aurinkojen reaktion tämän rankan kaatumisen jälkeen. Bucks tiesi tappion tuomitsevan heidät (yksikään joukkue ei ole koskaan palannut 0-3: een liigan historiassa), he reagoivat mestareina ja antavat jälleen itselleen oikeuden unelmoida suuria. Rendezvous yhdessä yössä keskiviikosta torstaihin vihollisuuksien jatkamiseksi.tämä sivusto