July 28, 2021

Nonnemacheria vastaan ​​esitetyt väitteet – keskiviikkokomitean erityiskokous – Berliinin BZ

Brandenburgin vihreän terveyden ministeri Ursula Nonnemacher (63) esitteli ylpeänä uutta E-Audiaan maaliskuussa. Mutta BZ oppi: Hän ajoi salaa valtiosihteerinsä bensiinimoottoria – pelon ulkopuolella! BZ: n raportin mukaan Nonnemacherin tulisi nyt kommentoida väitteitä Brandenburgin osavaltion parlamentin terveystoimikunnan erityiskokouksessa.

Vasemmiston ja BVB / Voters -edustajaryhmät vaativat erityiskokousta tällä viikolla. “Huoneessa on vakavia poliittisia syytöksiä”, painotti eduskuntaryhmän vasemmiston vasemmiston Sebastian Walter sunnuntaina antamassaan lausunnossa.

Erityisistunnon on määrä tapahtua ensi keskiviikkona. Ministerien ja parlamentin jäsenten on keskeytettävä lomansa tästä!

Brandenburgin vihreällä terveysministerillä Ursula Nonnemacherilla (63) on nyt yritysautoskandaali (Kuva: ZB)

BZ: n raportti on ratkaiseva ylimääräisen kokouksen koolle kutsumiseksi sen jälkeen, kun ministeri oli 18. huhtikuuta poissa varapuheenjohtajansa Michael Ranftin (62, riippumaton) VW Passat “Business” – bensiinimoottorin kanssa oman Audi e-troninsa sijasta. .

Yritysautot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä tule vaihtaa halun mukaan valtiovarainministeriön mukaan.

Yritysajoneuvojen ohjeiden rikkominen ei ole triviaali rikkomus, Walter sanoi. Ministerillä on mahdollisuus poistaa väitteet maailmasta. On selvitettävä, mistä syistä ja kuinka usein hän on tietoisesti rikkonut yritysajoneuvodirektiiviä.


myös lukea

► Vihreä ministeri vaihtaa salaa sähköautot bensiiniin

► Rokotuskandaali Brandenburgissa – yli 100 000 väärää koronavapaata kirjettä!


Ministeriössä on kolme henkilökohtaista yrityksen ajoneuvoa, joita käytetään liikematkoihin, sanoi ministeriön varapuheenjohtaja Dominik Lenz pyynnöstä sunnuntaina.

Ainoa poikkeus oli ministerin matka 18. huhtikuuta Ravensbrückin (Oberhavelin alue) muistotapahtumaan ja sitten uuden Corona-sopimuksen allekirjoittamiseen Potsdamissa. Koska sähköautosta ei ollut kokemusta pidemmillä matkoilla, toinen auto otettiin. “Auto on nyt erittäin luotettava myös pidemmillä matkoilla”, Lenz painotti.

.

navigoi tässä