August 4, 2021

Pirates vetää Louisvillen sieppaaja Henry Davisin vedonlyönnillä nro 1; Jack Leiter menee Texas Rangersiin toiseksi

Pittsburgh Pirates valitsi Louisvillen sieppaaja Henry Davisin, jota pidettiin parhaana yliopistohyökkääjänä, ensimmäisellä valinnalla amatööri baseball-luonnoksessa.

Luonnoksessa, jolla ei ollut selkeää huippuluokan potentiaalia, ei ollut selvää, kenelle merirosvot menevät, ennen kuin valinta ilmoitettiin.

Toiseksi Texas Rangers valitsi Vanderbiltin oikeakätisen Jack Leiterin, entisen Major League Baseball-pelaajan Al Leiterin pojan.

MLB: n komissaari Rob Manfred ilmoitti ensimmäisen sunnuntain Bellver-teatterissa Denverissä. Major League Baseball siirsi luonnoksen vanhasta kesäkuun työstään heinäkuun All-Star-viikonloppuun pyrkien esittelemään paremmin tulevia tähtiään.

Davisilla on suuri voima ja vieläkin isompi käsivarsi, joka eliminoi 46% potentiaalisista varastajaista, jotta hänestä tulisi Buster Posey -palkinnon finalisti parhaana puolustava vastaanottajana yliopiston baseballissa.

Hän osui .370: een ja johti Cardinalsia 15 kotikäynnillä, ja hänen .482-prosenttiosuus oli paras Atlantin rannikon konferenssissa.

Kun liiga on leikannut luonnoksen 40 kierroksesta viiteen viime vuonna vastauksena koronaviruspandemiaan, tämän vuoden tapahtuma kestää 20 kierrosta kolmen päivän aikana.

Luonnos avattiin sunnuntai-iltana ensimmäisten 36 valinnan kanssa. Fanit saivat nähdä tapahtuman henkilökohtaisesti ensimmäistä kertaa, ja jotkut katsojat huusivat äänekkäästi, kun Manfred astui lavalle. Aikaisemmat luonnokset pidettiin MLB Network -studiossa Secaucuksessa, NJ, jossa oli tilaa vain tiedotusvälineille ja pienille ystävien ja perheen ryhmille.

Pirates valitsi ensimmäisen sijan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän otti Gerrit Colen vuonna 2011, mikä on ylivoimaisesti menestyksekkäin heidän edellisestä neljästä parhaimmasta valinnastaan. Hänen muita suosituimpia valintansa olivat infielder Jeff King (1986) ja oikeakätiset syöttäjät Kris Benson (1996) ja Bryan Bullington (2002).

Luonnoksen kärkipaikan lähtöarvo on 8 415 300 dollaria.

Pittsburghin rahasto on 14 394 000 dollaria, mikä on korkein luonnoksessa. Houston Astrosilla, jotka menettivät ensimmäisen ja toisen kierroksen valintansa rangaistuksina vuosien 2017 ja 2018 signaalivarkausskandaalille, on pienin ryhmä 2 940 600 dollaria.

.

valitse sivusto