July 28, 2021

Portugali rekisteröi 1782 tapausta ja kahdeksan kovan kuoleman. Lähes 100 muuta sairaalahoitoa kahdessa päivässä – koronavirus

Yli 1782 covid-19 -tapausta rekisteröitiin Portugalissa koko sunnuntain koko päivän, terveysministeriön tänään julkaistun päivittäisen raportin mukaan. Saman raportin mukaan tautiin kuoli 8 ihmistä.

Mitä tulee matriisiin, joka hallitsee synnytystä maassa, Portugalissa on havaittavissa, että siirrettävyysindeksi on laskenut, mikä on nyt 1,16 suurimmalle osalle kansallista aluetta ja koko mantereelle. Perjantaina indikaattoriksi asetettiin 1,18 maalle ja 1,19 ilman saaria. Rt on laskenut keskiviikkona.

Esiintyvyydeksi on nyt vahvistettu 315,6 tapausta 100 000 asukasta kohti viimeisten 14 päivän aikana. Yksinomaan mantereella ilmaantuvuus on 325,2 tapausta 100 000 asukasta kohti. Talletusten vakuusjärjestelmän perjantaina esittämien lukujen perusteella voidaan todeta indikaattorin heikkeneminen tilanteessa, joka on päinvastainen kuin Rt: n kanssa: Portugalissa esiintyi 272 covid-19 -tapahtumaa kansallisella tasolla ja 280,5 tapausta kansallisella tasolla. maanosa jokaista 100 000 asukasta kohden.

Huolestuttavin tekijä on kenties huononeva sairaalatilanne, kun osastoon otetaan 57 uutta potilasta, yhteensä 729. Näistä 10 potilasta on tehohoitoyksiköissä, joissa on nyt 163 varattua vuodetta potilaille, joilla on paheneva sairaus.

Pelkästään viikonloppuna oli varattu vielä 97 vuodepaikkaa.

Positiivisesti voidaan todeta, että 1028 potilasta toipui taudista samana päivänä yhteensä 846544 koko maassa, koska pandemia saavutti Portugalin.

Valvonnassa talletusten vakuusjärjestelmä ylläpitää nyt 74899 korkean riskin yhteyttä, 1137 enemmän kuin edellisessä raportissa mainittiin.

Kolme kuolemaa Lissabonissa ja Tagus-laaksossa

Alue, joka kattaa pääkaupungin sunnuntaina, esitti yli 864 tapausta ja 3 taudin aiheuttamaa kuolemaa. Loput maassa tunnistetut kuolemat johtuivat Pohjoisesta (2), Keskuksesta (2) ja Algarvesta (1).

Pohjoinen alue on toinen, ja tapauksia on havaittu enemmän koko sunnuntai-päivän aikana. Raportoitujen 536 uuden infektion määrä on Algarven alueella havaittujen uusien tapausten määrän pahenemisen suuntainen.

87 uutta tapausta havaittiin myös keskuksessa ja 38 Alentejossa, kun taas Madeira ilmoitti 15 uudesta tapauksesta ja Azorit 40 uudesta tapauksesta.

.

hänen