August 1, 2021

Aung San Suu Kyille kohdistuvat uudet korruptiosyytteet

Tällä hetkellä oikeudenkäynnissä useista syistä ja yli kymmenen vuoden vankeudessa Juntan kaataman Burman siviilihallituksen päällikkö Aung San Suu Kyille kohdistuu vielä neljä korruptiosyöttöä, kertoi toimittajille tiistaina 13. heinäkuuta. lakimies. Burman hallitseva sotilasjunta on käynnistänyt uudet oikeudenkäynnit johtajaa vastaan.

Kotiarestissa 76-vuotiasta Aung San Suu Kyitä syytetään jo levottomuudesta, siirtomaa-aikaisen valtion salaisuuksia koskevan lain rikkomisesta ja lahjonnasta, ja häntä syytetään yli puolen miljoonan dollarin ja kymmenen kilon kullan lahjojen keräämisestä.

Lue myös Aung San Suu Kyi syytettiin korruptiosta Burmassa

Hänen asianajajaryhmänsä ei ole vielä opiskellut “Ensimmäiset tiedotusraportit ja muut asiakirjat”sanoi hänen asianajajansa Khin Maung Zaw ja lisäsi, että syytteet käsiteltäisiin erikseen maan keskustassa sijaitsevassa Mandalayn tuomioistuimessa 22. heinäkuuta.

Väkivallan elpyminen

Tällä hetkellä pääkaupungissa Naypyidawissa pidettävässä oikeudenkäynnissä Aung San Suu Kyin syytökset Covid-19: een liittyvien terveystoimien rikkomisesta on keskiviikkona keskeytetty, koska syyttäjätodistajat eivät ole puhuneet. esitelty, sanoi Khin Maung Zaw. Maanantaina syyttäjän todistaja ei voinut todistaa koronaviruksen tartunnan jälkeen. Burmassa on tällä hetkellä ennennäkemätön epidemian huippu, ja maanantaina on rekisteröity yli 5000 uutta tapausta, kun kesäkuun alussa keskimäärin sataa päivässä.

Maa on ollut myllerryksessä vuoden 1 vallankaappauksen jälkeenOn Helmikuu mielenosoitusten, massiivisten lakkojen kanssa, jotka lamauttavat osan taloudesta, ja armeijan ja useiden kapinallisten etnisten ryhmittymien välisen väkivallan lisääntymisen. Turvallisuusjoukot ovat tappaneet viime kuukausina yli 890 siviiliä, poliittisten vankien avustamisen liiton mukaan.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Burmassa junta kohtaa aseellista vastarintaa

Maailma AFP: n kanssa

katso lisätietoja