August 3, 2021

Prinssi William: Cambridgen herttua jätti varantonsa työntääkseen harvinaisen raivon

Tänä sunnuntaina pidetyn Euro 2020 -finaalin jälkeen kolme englantilaista pelaajaa on joutunut rasististen huomautusten kohteeksi verkossa. Ei-hyväksyttävä käytös, jonka prinssi William tuomitsi ankarasti.

Unelma päättyi viime yönä Englannille, joka näki itsensä lähtevän Euro 2020 -pokaalin kanssa 55 vuotta viimeisen mestaruusvoitonsa jälkeen. Valitettavasti läheisen ottelun jälkeen pelin voitti Italia, erottuen rangaistuspotkukilpailussa. Tappiosta huolimatta Englannin joukkue voi ylpeillä pelaavansa hyvää peliä, mutta se ei ole estänyt joitain nettikulkijoita kaatamasta vihaansa joukkueen kolmea pelaajaa, Marcus Rashfordia, Jadon Sanchoa ja Bukayo Sakaa vastaan. , joihin kohdistettiin rasistisia kommentteja epäonnistuttuaan rangaistuspotkukilpailussa. “Olemme kauhistuneita siitä, että joukkueemme jäsenet, jotka antoivat kaiken tänä kesänä, joutuivat syrjivään hyökkäykseen verkossa tämän illan pelin jälkeen. “, Englannin jalkapalloliitto sanoi Twitterissä. ”Tämä Englannin joukkue ansaitsee tulla kohdelluksi sankareina eikä sosiaalisen median rasististen loukkausten (uhreina). Niiden, jotka ovat vastuussa näistä kauhistuttavista väärinkäytöksistä, tulisi hävetä itseään. “, päästää samalla väliin Britannian pääministeri Boris Johnsonin. Ja kun ei ole tapana, prinssi William ilmaisi myös suuttumuksensa Twitterissä. “Minua sairastavat rasistiset loukkaukset, jotka osoitettiin englantilaisille pelaajille eilisen illan pelin jälkeen“, Sanoi prinssi”On täysin mahdotonta hyväksyä sitä, että pelaajien on kestettävä tätä kamalaa käyttäytymistä. Sen on lopetettava nyt, ja kaikkien asianosaisten on oltava vastuussa. W

Prinssi William: Meghan Marklen puolustajat vievät tehtävään verkossa

Tukiviesti, jota yleisö arvosti suuresti, mutta joka sai myös jotkut Internetin käyttäjät mainitsemaan Meghan Marklen syytökset rasismista tietyille kuninkaallisen perheen jäsenille maaliskuussa Oprah Winfreyn haastattelussa. Viimeksi mainitut ovat todellakin ehdottaneet prinssi Williamille lakaista oman ovensa edessä, ennen kuin tuomitsevat muiden kommentit.

Tilaa Closermag.fr-uutiskirje, niin saat uusimmat uutiset ilmaiseksi

21.2. –

William ja Kate
Cambridgen herttua prinssi William ja Cambridgen herttuatar Catherine (Kate) Middleton tapaavat kalastajia ja heidän perheitään Fifessä, Itä-Lothianin kreivikunnassa, Skotlannissa, Isossa-Britanniassa 26. toukokuuta 2021 kuullakseen kalastusyhteisöjen työstä Skotlannin itärannikolla.

© virasto

21/21 –

William ja Kate
Cambridgen herttua prinssi William ja Cambridgen herttuatar Catherine (Kate) Middleton tapaavat kalastajia ja heidän perheitään Fifessä, Itä-Lothianin kreivikunnassa, Skotlannissa, Isossa-Britanniassa 26. toukokuuta 2021 kuullakseen kalastusyhteisöjen työstä Skotlannin itärannikolla.

© virasto

21.4. –

William ja Kate
Cambridgen herttua prinssi William ja Cambridgen herttuatar Catherine (Kate) Middleton saapuvat Skotlannin kirkon yleiskokouksen päätösseremoniaan Assembly Halliin Edinburghissa, Skotlannissa, Iso-Britanniassa, 27. toukokuuta 2021.

© virasto

21.5. –

William ja kuningatar
Englannin kuningatar Elizabeth II ja Cambridgen herttu prinssi William osallistuvat avainkokouksiin Edinburghin Holyroodhouse-palatsin ulkopuolella, kun suvereenille luovutetaan kaupungin avaimet. Tämä tapahtuma aloittaa Holyrood-viikon, jonka kuningatar vihkii Skotlannille vuosittain. 28. kesäkuuta 2021.

© virasto

21.6. –

William, Kate et George
Prinssi William, Cambridgen herttu, Catherine (Kate) Middleton, Cambridgen herttuatar ja heidän poikansa Cambridgen prinssi George, EURO 2020 -turnauksen 16. kierrostaulukossa Englannin ja Saksan välillä Wembley-stadionilla Lontoossa, Iso-Britanniassa, 29. kesäkuuta 2021 .

© virasto

21.7. –

William, Kate et George
Prinssi William, Cambridgen herttu, Catherine (Kate) Middleton, Cambridgen herttuatar ja heidän poikansa Cambridgen prinssi George, EURO 2020 -turnauksen 16. kierrostaulukossa Englannin ja Saksan välillä Wembley-stadionilla Lontoossa, Iso-Britanniassa, 29. kesäkuuta 2021 .

© virasto

21.8. –

William, Kate et George
Prinssi William, Cambridgen herttu, Catherine (Kate) Middleton, Cambridgen herttuatar ja heidän poikansa Cambridgen prinssi George, EURO 2020 -turnauksen 16. kierrostaulukossa Englannin ja Saksan välillä Wembley-stadionilla Lontoossa, Iso-Britanniassa, 29. kesäkuuta 2021 .

© virasto

21.9 –

William ja Harry
Cambridgen herttua prinssi William ja hänen veljensä Sussexin herttu prinssi Harry tapaavat äitinsä, prinsessa Dianan patsaan avajaisissa Lontoon Kensingtonin palatsin puutarhassa 1. heinäkuuta 2021. Tämä prinsessa Diana olisi juhli 60 vuotta syntymäpäivä sinä päivänä.

© virasto

21.10. –

William ja Harry
Cambridgen herttua prinssi William ja hänen veljensä Sussexin herttu prinssi Harry tapaavat äitinsä, prinsessa Dianan patsaan avajaisissa Lontoon Kensingtonin palatsin puutarhassa 1. heinäkuuta 2021. Tämä prinsessa Diana olisi juhli 60 vuotta syntymäpäivä sinä päivänä.

© virasto

21.11. –

William ja Harry
Cambridgen herttua prinssi William ja hänen veljensä Sussexin herttu prinssi Harry tapaavat äitinsä, prinsessa Dianan patsaan avajaisissa Lontoon Kensingtonin palatsin puutarhassa 1. heinäkuuta 2021. Tämä prinsessa Diana olisi juhli 60 vuotta syntymäpäivä sinä päivänä.

© virasto

21.12. –

William ja Harry
Cambridgen herttua prinssi William ja hänen veljensä Sussexin herttu prinssi Harry tapaavat äitinsä, prinsessa Dianan patsaan avajaisissa Lontoon Kensingtonin palatsin puutarhassa 1. heinäkuuta 2021. Tämä prinsessa Diana olisi juhli 60 vuotta syntymäpäivä sinä päivänä.

© virasto

13/21 –

William ja Harry
Cambridgen herttua prinssi William ja hänen veljensä Sussexin herttu prinssi Harry tapaavat äitinsä, prinsessa Dianan patsaan avajaisissa Lontoon Kensingtonin palatsin puutarhassa 1. heinäkuuta 2021. Tämä prinsessa Diana olisi juhli 60 vuotta syntymäpäivä sinä päivänä.

© virasto

14/21 –

William ja Harry
Cambridgen herttua prinssi William ja hänen veljensä Sussexin herttu prinssi Harry tapaavat äitinsä, prinsessa Dianan patsaan avajaisissa Kensingtonin palatsissa Lontoossa, Iso-Britanniassa, 1. heinäkuuta 2021. Prinsessa Diana olisi pitänyt 60 vuotta.

© AGENTUURI

15/21 –

Boris Johnson
Cambridgen herttu prinssi William osallistuu kansallisen terveyspalvelun 73-vuotispäivään Lontoon Pyhän Paavalin katedraalissa 5. heinäkuuta 2021 ilman Cambridgen herttuatar Kate Middletonia, joka meni yksinäiseen vankilaan koronaviruksen tapauskontaktina (Covid -19). Ison-Britannian pääministeri Boris Johnson oli myös läsnä seremoniassa, jolla kunnioitettiin Ison-Britannian kansanterveysjärjestelmää.

© AGENTUURI

16/21 –

William
Cambridgen herttu prinssi William osallistuu kansallisen terveyspalvelun 73-vuotispäivään Lontoon Pyhän Paavalin katedraalissa 5. heinäkuuta 2021 ilman Cambridgen herttuatar Kate Middletonia, joka meni yksinäiseen vankilaan koronaviruksen tapauskontaktina (Covid -19). Ison-Britannian pääministeri Boris Johnson oli myös läsnä seremoniassa, jolla kunnioitettiin Ison-Britannian kansanterveysjärjestelmää.

© virasto

17/21 –

William
Cambridgen herttua prinssi William juhlii kansallisen terveyspalvelun 73-vuotispäivää Buckinghamin palatsissa Lontoossa ja vastaanottaa Ison-Britannian terveydenhuollon työntekijöitä 5. heinäkuuta 2021.

© Dana Press

18/21 –

William
Cambridgen herttua prinssi William kilpailee vuonna 2021 Out-Sourcing Inc. Royal Charity Polo Cupissa Guards Polo Clubilla Windsorissa, Iso-Britanniassa 9. heinäkuuta 2021.

© Dana Press

19/21 –

William
Cambridgen herttua prinssi William kilpailee vuonna 2021 Out-Sourcing Inc. Royal Charity Polo Cupissa Guards Polo Clubilla Windsorissa, Iso-Britanniassa 9. heinäkuuta 2021.

© Mirrorpix

20/21 –

William ja Kate
Cambridgen herttua prinssi William, Cambridgen herttuatar Catherine Kate Middleton, Martina Navratilova, Billie Jean King osallistuvat naisten finaaliin Wimbledonissa 10. heinäkuuta 2021.

© AGENTUURI

21/21 –

William ja Kate
Cambridgen herttua prinssi William ja Cambridgen herttuatar Catherine (Kate) Middleton Wimbledonin tennisturnauksen tibunesissa All England Lawn Tennis and Croquet Clubilla Lontoossa, Iso-Britanniassa, 10. heinäkuuta 2021.

etsi täältä