August 2, 2021

“Ranskan lähetys”, journalismi ja Ranska unelmoivat Wes Anderson

VIRALLINEN VALINTA – KILPAILUSSA

Minulle annettiin tälle katsaukselle 6347 merkkiä, jotka oli tarkoitus asettaa ja tulostaa, mikä on hienoa, koska siinä tunnistetaan elokuva, joka juhlii journalismia musteen ja paperin aikakaudella. Huomautukseni ovat Ranskan lähetys, Wes Andersonin hieno täysielokuva, joka esitettiin yli vuoden odottamisen jälkeen (elokuvan oli tarkoitus avata Cannesin elokuvajuhlat 2020), saattoi sisältää 2500 merkkiä siitä, että en rikkonut ohjeita: Se riittää minulle alla allekirjoitus, jotta voidaan avata hyvityksiä esittävän draamataiteen hakemisto, jossa kymmenet näyttelijät hierovat hartioita Tilda Swintonista Damien Bonnardiin, Benicio Del Torosta Lyna Khoudriin, Stéphane Bakista Saoirse Ronaniin (ja tietysti, koska olemme Wes Andersonin, Bill Murrayn ja Owen Wilsonin kanssa).

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Näyttelijä Lyna Khoudri onnekas tähden alla Papichasta Ranskan lähetykseen

Nämä legioonat Atlantin molemmilta puolilta vastasivat Wes Andersonin kehotukseen, joskus vain sanoa yksi rivi, olla vain tiili, laatta, paneeli… rakennuksessa, jonka elokuvantekijä on huolellisesti rakentanut tietyn henkilön kunniaksi. ajatus journalismista ja ennen kaikkea elokuvasta. Tarkoituksena ei ole edustaa todellisuutta, vaan ottaa siitä osia epäjohdonmukaisista, outoista ja kauniista ja järjestää kaikki tarinan muodossa. Tarinoista, tapauksessa Ranskan lähetys, koska tämän elokuvan skenaario esitetään aikakauslehtiradan muodossa (seinällä näkyvien sivujen avautuminen).

Ranskan lähetys (”La Dépêche de France”) julkaistaan ​​viikoittain New Yorker, perusti Harold Ross vuonna 1925, mitä Ennui-sur-Blasén kaupunki (kaksi ranskalaista sanaa, jotka ovat löytäneet paikkansaOxfordin englanninkielinen sanakirja) on Pariisissa. Tyylitelty, ironinen ja unenomainen kuva, tunnistettavissa ja kuvitteellinen. Ranskan lähetys syntyi Arthur Howitzer Jr., Liberty (Kansas) -lehden perustajan ja omistajan pojan, tahdosta. Ilta-aurinko. Jälkeläiset vakuuttivat isänsä rahoittamaan tämän sunnuntain täydennyksen, joka on omistettu planeetan edistymiselle, ja perusti sen kirjoituksen Ennui-sur-Blaséen (ulkosuhdehallintoon pääsi Charenten prefektuuri Angoulême).

Jokaisessa toimittajassa voimme tunnistaa ”New Yorkerin”, Joseph Mitchellin, Lillian Rossin tai James Baldwinin, upeiden nimien tietyt piirteet ilman, että ”Ranskan lähetys” on avainelokuva.

Vuosien varrella Howitzer on varmistanut aikansa parhaiden kirjailijoiden, ikuisen turisti matalassa, toimittajan, joka ei pysty välttämään hänelle uskottuja aiheita, ikuisen maanpakolaisen, homojen ja afroamerikkalaisten … heistä voimme tunnistaa tietyt piirteet New Yorkilainen, Joseph Mitchell, Lillian Ross tai James Baldwin, sans que Ranskan lähetys tai avainelokuva. Näiden toimittajien lukujen on oltava jokaisen, kirjoittajan ja näyttelijän, joka on yksi viimeisen numeron yhteenvedon tarinoista. Ranskan lähetys, elokuvan alkamisesta vuonna 1975 Arthur Howitzer Jr. kuoleman jälkeen, jonka viimeiset toiveet kertovat, että hänen viikkoviikko ei voi selviytyä hänestä.

Sinulla on 53,87% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Piipahda tänne