August 1, 2021

Suga-hallituksen pitkäaikainen kiire

Tokion olympialaiset ovat “ennen” ja “jälkeen”, jotka alkavat pandemian vuoksi vuodeksi, alkavat 23. heinäkuuta. On vaikea ajatella, että valtiot, jotka isännöivät seuraavia olympialaisia ​​(Kiinasta alkaen) talvipeleihin vuonna 2022 ja Ranskaan kesäpeleihin vuonna 2024), ei opi ansasta, johon s Yoshihide Sugan hallitus on lukittu haluamalla ylläpitää tapahtumaa hinnalla millä hyvänsä vastoin lääketieteen asiantuntijoiden varoituksia. japanilaisten enemmistön terveysriskeistä ja vastustuksesta.

Näiden olympialaisten pitäminen hätätilanteessa, vastauksena epäpuhtauksien elpymiseen (erityisesti Delta-muunnoksen vuoksi) ja ilman katsojia käytännöllisesti katsoen kaikilla kilpailupaikoilla, poistaa tapahtumasta kaiken juhlallisen ja merkityksetön. hän on ihanteellinen yhteys urheilun kautta, jonka ilmentymä on olympialaisuudesta.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Tokion olympialaiset suljettujen ovien takana ja hätätilanteessa

Pelien vastustajien tyytymättömyyteen on nyt lisätty japanilaisten fanien tyytymättömyys, joka saatuaan korkean lipun tapahtumiin osallistumisesta joutuu puuttumaan niistä. Suga-hallitus on onnistunut saamaan aikaan japanilaisten melkein yksimielisen murinan riippumatta siitä, vastustavatko he pelejä vai kannattavatko ne pelejä.

Sokeasti

Tässä tapauksessa KOK noudatti omaa etenemissuunnitelmaansa: säilytti mallin, joka takaa sen resurssit ja maailman urheilun rahoituksen. Kolme neljäsosaa sen tuloista riippuu olympialaisten lähetyksen taloudellisesta odottamattomuudesta: 90% näistä rahoista lahjoitetaan kansallisille olympiakomiteoille ja kansainvälisille liitoille, joihin kaikkiin vaikuttaa Covid-19-pandemia.

Spokerien vetäytymisen pelossa KOK kiinnitti vain vähän huomiota japanilaisten tunteisiin. Hän näyttää olevan ainoa edunsaaja tapahtumalle, jonka valmistelu pakotti Suga-hallituksen pakenemaan eteenpäin, kuten “Pelaaja, joka häviää ja panostaa vielä enemmän toivoen toivoa”, politologi Koichi Nakanon kaavan mukaan.

Lue myös Olympiakomitealle mikään ei voi estää olympialaisten järjestämistä tänä kesänä Tokiossa

Tämä sokeus voi olla yllätys maalle, jota pidetään erittäin järjestäytyneenä ja tehokkaana. Kuva, joka ei ole väärä, mutta jonka on oltava tasapainossa, koska saaristossa ei ole liukastumisia, kuten vuosien 1960–1970 pilaantumiseen liittyviä tärkeimpiä sairauksia, joiden tunnistaminen on hidasta, tai Fukushiman tehtaan ydinonnettomuus vuonna 2011, johtuu puutteista käyttäjän hallinnassa ja valtion valvonnassa. Toinen esimerkki on rokotusten viivästyminen Japanissa byrokraattisen byrokratian vuoksi.

Sinulla on 61,7% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

navigoi tässä