August 1, 2021

uskomaton viesti Marcus Rashfordilta finaalissa tapahtuneen tappion jälkeen!

Napauttamalla Mondialia Ligue 1: 20 parasta palkkaa kaudella 2020-2021

Englannin kolmas ampuja viime yön rangaistuspotkukilpailussa Englannin ja Italian välisessä Euro 2020 -finaalissa Marcus Rashford kosketti virkaa, kun hän oli vienyt Gianluigi Donnarumman väärälle jalalle. Epäonnistuminen, joka seuraa vielä kahta Jadon Sanchoa ja Bukayo Sakaa, jotka aiheuttavat englantilaisen tappion. Rasististen loukkausten jälkeen uhri Marcus Rashford julkaisi järkyttävän viestin Instagramissa.

Rashfordin reaktio

Instagramissa Manchester United-tähti kirjoitti särkyvän viestin:

« En edes tiedä mistä aloittaa, enkä edes tiedä miten ilmaista mitä tunnen juuri nyt. Minulla on ollut kova kausi, mielestäni se on kaikille selvää, ja luultavasti kävelin tähän finaaliin itseluottamuksen puutteella. Olen aina vapaaehtoinen rangaistukseen, mutta jokin oli väärin. Pitkällä aikavälillä otin askeleen taaksepäin ja valitettavasti tulos ei ollut sitä, mitä halusin. Tunsin kuin olisin pettänyt joukkuetoverini. Minusta tuntui päästävän kaikki pettymään. Rangaistus oli kaikki mitä minua pyydettiin osallistumaan joukkueelle. Voin tehdä rangaistuksia unissani, joten miksi ei tätä? Se on pelannut päähäni yhä uudelleen siitä lähtien, kun osuin palloon, eikä luultavasti ole sanaa kuvaamaan tarkalleen miltä minusta tuntuu. Lopullinen. 55 vuotta. 1 rangaistus. Historia. Voin vain sanoa, että olen pahoillani. Toivon, että se olisi mennyt toisin. Vaikka jatkan anteeksipyyntöä, haluan kunnioittaa joukkuetovereitani. Tämä kesä on ollut yksi parhaista kokoontumisista, joita minulla on ollut, ja teillä kaikilla oli oma osuutenne siinä. Rakennettu on horjumaton veljeys. Menestyksesi on minun menestykseni. Epäonnistumiset ovat minun. Minusta on tullut urheilija, jossa odotan lukevan itsestäni kirjoitettuja asioita. Olipa ihoni väri, missä kasvoin, tai viime aikoina, kuinka päätän viettää aikaa kentällä. Minua voidaan kritisoida suorituksestani koko päivän, rangaistukseni ei ollut hyvä, sen olisi pitänyt tulla sisään, mutta en koskaan pyydä anteeksi kuka olen ja mistä tulen. En ole tuntenut ylpeämpää hetkeä kuin käyttää näitä kolmea leijonaa rinnassa ja nähdä perheeni kannustavan minua kymmenien tuhansien joukossa. Haaveilin tällaisista päivistä. Tänään saamani viestit ovat olleet positiivisesti ylivoimaisia, ja vastauksen näkeminen Withingtonille on saanut minut kyyneliin. Yhteisöt, jotka ympäröivät minua aina käsivarsillani, tukevat minua edelleen. Olen Marcus Rashford, 23, musta uros Withingtonista ja Wythenshawesta Etelä-Manchesterista. Jos minulla ei ole muuta, minulla on tämä. Kiitos kaikista näistä mukavista viesteistä. Palaan vahvemmaksi. Tulemme takaisin vahvemmiksi. MR10 ».

Myöhemmin hän paljasti kaikki tukipuheet, jotka ihmiset lähettivät hänelle.

tiivistää

Marcus Rashford on vihdoin reagoinut! Vaikka hän epäonnistui ottamalla rangaistuksen rangaistuspotkukilpailussa, hän joutui rasististen loukkausten uhriksi. Hän pyysi anteeksi menetystä lähettämällä vahvan viestin sosiaaliseen mediaan.kuvalähde