July 28, 2021

yksitoista U23-tyyppiä

Erittäin mielenkiintoinen, Euro 2020 on jättänyt loistavan paikan nuorille lahjakkuuksille. Monet alle 23-vuotiaat pelaajat ovat erottaneet itsensä ja maalivahdin virassa Gianluigi Donnarumma (Italia, 22 vuotias) oli loogisin valinta. Nazionale-maalivahti oli loistava, kun kilpailussa oli kolme puhdasta arkkia sekä seitsemässä ottelussa päästetyt neljä pientä maalia. Usein ratkaiseva, hän vapautti rangaistuksen Alvaro Moratalta, jonka ansiosta Transalpines pääsi kilpailun finaaliin. Finaalissa hän pääsi englantilaisten hyökkääjien päihin häiritsemällä Marcus Rashfordia ja ohjaamalla sitten laukaukset Jadon Sancholta ja Bukayo Sakalta. Puolustuksen muodostamiseksi ei ollut 23-vuotiaita tai sitä lyhyempiä puolustajia, jotka olivat poikkeuksellisia, ja hän on monipuolinen keskuspuolustaja. Eric Garcia (Espanja, 20) kuka miehittää tämän aseman. Kilpailun alkaessa uusi FC Barcelonan pelaaja pystyi ottamaan haltijan paikan Pau Torresissa kolmella loistavalla aloituksella Slovakiaa (5-0), Kroatiaa (5-3 jatkoajan jälkeen) ja Italiaa (1 – 1, 4-2 rangaistuksista). Ensimmäisessä kansainvälisessä kilpailussa hänellä oli enemmän kuin sijoitus. Toinen ennenaikaisuuden ilmiö, Ilya Zabarniy (Ukraina, 18 vuotta) tapahtuu puolustusakselilla. Hämmästyttävän kypsä, se, joka elää ensimmäisen ammattikaudensa, toimitti erinomaiset kopiot Hollantia (3-2 tappio) ja Ruotsia vastaan ​​(2-1 voitto lisäajan jälkeen). Tulevaisuus näyttää kirkkaalta Dynamo Kiev -pelaajalle.

Mitä seuraa tämän ilmoituksen jälkeen

Mukana se saranoitu vasemmalle akselille, löydämme Attila Szalai (Unkari, 23). Fenerbahçe-pelaaja on osoittanut suurta kypsyyttä veteraani Leipzig Willi Orbanin rinnalla. Vankka kaksintaisteluissa, usein hyvällä paikalla, mielenkiintoinen ennakointia ajatellen, hänelle ei ole vieras unkarilainen vakaus, joka melkein antoi madarien vapautua F-ryhmästä (Portugalin, Ranskan ja Saksan kanssa). Viimeinen puolustuksen jäsen vasemmalla puolella, Vitaliy Mykolenko (Ukraina, 22 vuotta) on tämän tyypillisen U23-joukkueen toinen ukrainalainen. Sekoittaen vasemmalla puolella, melko puhtaana interventioissaan, hän toi joskus vaaraa. Melko säännöllisesti kilpailussa hänellä oli mielenkiintoinen oppimiskokemus. Keskikentällä on nyt vaikea löytää parempaa vartijaa kuin Declan Rice (Englanti, 22) nuorten pelaajien kilpailusta. West Hamin puolella loistavalle ei ole vieras Kolmen leijonan suuri vahvuus (2 maalia päästetty 7 ottelussa ja 5 puhdasta arkkia), ja hän muodosti valtavan duo Kalvin Phillipsin kanssa englannin keskikentällä.

Pedri ja Mikkel Damsgaard johdossa

Tuli korvaavaksi Marco Verratin paluun jälkeen, Manuel Locatelli (Italia, 23 vuotias) tarjoaa edelleen korkealuokkaisen turnauksen. Loistava Turkkia vastaan ​​(3-0), kaksinkertaisen kirjoittaja Sveitsiä vastaan ​​(3-0), hän teki myös hyvät merkinnät Itävaltaa (2-1 lisäajan jälkeen) ja Espanjaa (1-1, 4-2 rangaistuksilla) vastaan. Sujuva turnaus yhdelle pelaajista, joka symboloi Italian valinnan paluuta eturintamaan. Tiiminsä nuorin jäsen, Pedri (Espanja, 18) on ehkä se, joka loisti eniten. La Rojan pelimestarista huolimatta ikästään huolimatta toimituksemme valitsi hänet ottelun mieheksi Kroatiaa ja Italiaa vastaan. Hän pelasi kuudessa ottelussa hyvin johdonmukaisesti eikä koskaan pettynyt. Hyökkäävä linja koostuu ennen kaikkea Federico Chiesa (Italia, 23 vuotta). Juventus-pelaaja aloitti villikorttina ennen lähtöpaikkaa. Hänen tavoitteensa Itävaltaa (2-1 lisäajan jälkeen) ja Espanjaa (1-1, 4-2 rangaistuksilla) vastaan ​​olivat korvaamattomia, ja hän viimeisteli kilpailun kuin tykinkuula hienolla finaalilla. Toiselta siiveltä löydämme Bukayo Saka (Arsenal, 19). Todellakin, oikealla puolella Englannin kanssa sijoittunut nuori ampuja pystyi karsimaan lähtökohdan kaikkia odotuksia vastaan ​​Phil Fodenin Covid-19: n tapaustapauksen jälkeen. Erinomainen Tšekkiä vastaan ​​(1-0), jossa häneltä ei päästetty maalia, hän sekoitti myös Saksan puolustuksen (2-0) ja aiheutti tasauksen maalin Tanskaa vastaan ​​(2-1 lisäajan jälkeen). Hänen jäänyt maali finaalissa tappiossa Italiaa vastaan ​​(1-1, 3-2 rangaistuksilla) ei muuta mitään ja se on Arsenal-laiturin ensimmäinen hyvä kilpailu.

Lopuksi, Mikkel Damsgaard (Tanska, 21 vuotias) miehittää hyökkäyksen kärjen. Erittäin liikkuva hyökkäävällä kentällä hänen valintansa mukaan Sampdorian pelaaja nautti siitä. Teknisesti virheetön, hän pystyi olemaan ratkaiseva keskeisissä hetkissä, kuten toimittamaan joukkueensa Venäjää vastaan ​​(4-1) tai avaamaan pisteet Englantia vastaan ​​(2-1 tappio jatkoajan jälkeen). Jyllingen syntyperäinen oli myös avustaja Walesia vastaan ​​(4-0), ja epäilemättä se oli euron suuri paljastus. Tämän yksitoista tyypin lisäksi useat pelaajat ovat ansainneet nimityksen kunniamaininnoiksi. Puolustavasti voimme ajatella nuorta Josko Gvardiol (Croatie, 19 years) joka osoitti kykynsä ryhmävaiheessa ennen kuin koki erittäin monimutkaisen ottelun kahdeksantoista kierroksella Espanjaa vastaan ​​(5-3 tappio jatkoajan jälkeen). Keskikenttäpelaajien suhteen emme voineet unohtaa Renato Sanches (Portugali, 23 vuotta vanha) kuka oli stratosfäärinen pelatessaan, mutta joka maksaa matalasta aloitusmäärästään (2) ja valintansa ennenaikaisesta poistumisesta. Hieman identtinen skenaario vuodelle Nikola Vlasic (Kroatia, 23 vuotta vanha). Erittäin hyvä Skotlantia vastaan ​​(3-1) ja mielenkiintoista Espanjaa vastaan ​​(5-3 tappio jatkoajan jälkeen), Moskovan CSKA: n pelaaja on yksi Vatrenin tyydytyksistä.

Itävaltalaiset Christoph Baumgartner (Itävalta, 21) ja Xaver Schlager (Itävalta, 23) näytti hienoja asioita viemällä valintansa kilpailun kahdeksantenvälierään ensimmäistä kertaa historiansa aikana. Andras Schäfer (Unkari, 22) ja Mykola Shaparenko (Ukraina, 22 vuotta) ovat myös tulossa hyvästä turnauksesta. Hyökkäävästi, Kai Havertz (Saksa, 22) voi lyödä. Kahden saavutuksen kirjoittaja, Chelsean pelaaja oli erittäin hyvä Portugalia, Unkaria ja Englantia vastaan, mutta maksoi valitsemansa heikon turnauksen, joka esti häntä loistamasta enemmän. Putosi myös puolivälierissä, Alexander Isak (Ruotsi, 21) ja Donyell Malen (Alankomaat, 22-vuotias) ansaittu mainita. Joskus epäsäännöllinen, Dani Olmo (Espanja, 23) toimittaa silti mukavan kopion 3 avustuksella kilpailussa ja mukavan panoksen La Rojan peliin. Erinomainen, kun hän pelasi Suomea (2-0) ja Italiaa (tappio 2-1) vastaan ​​Rennaisia Jérémy Doku (Belgia, 19 vuotta vanha) ei ollut tarpeeksi peliaikaa yhdentoista saavuttamiseen, mutta ansaitsi mainita. Lopuksi, Kasper Dolberg (Tanska, 23) olisi voinut olla paikkansa yksitoista, mutta epäonnistuu melkoisesti. Hän kirjoitti kolme maalia Walesia (4-0) ja Tšekkiä vastaan, mutta häntä ei ollut olemassa turnauksen alussa ja hän menetti suorituskykynsä Englantia vastaan ​​(tappio 2-1 lisäajan jälkeen).

tämä hyperlinkki