July 31, 2021

Bahrain Victorious -joukkue teki hyökkäyksen Paussa

Neljä päivää ennen Tour de Francen saapumista Champs Elysées’lle suoritettiin haku keskiviikkona 14. – torstaina 15. heinäkuuta öisin Bahrain Victorious -tiimin hotellissa, Pau (Pyrénées-Atlantiques), Agence-France. Presse (AFP) ilmoitti vedoten asiaan perehtyneeseen lähteeseen. Tiedot siitä Maailma pystyi vahvistamaan. Tämän etsinnän suorittivat keskustoimiston santarmit taistelemaan ympäristöä ja kansanterveyttä vastaan ​​(Oclaesp), tämä lähde kertoi AFP: lle.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Bahrain-Merida-pyöräilyjoukkueen pomo mainitsi dopingtapauksessa

« Ei ole mitään erityistä raportoitavaa. Meillä oli vierailu poliisilta, joka pyysi ratsastajien harjoittelutietoja. Poliisi katsoi bussia, ja kaikki, yritti minimoida koulutuksen päällikön, Milan Erzenin erikoistuneella sivustolla Cyclingnews. He häiritsivät juoksijoita noin tunnin ajan ja lähtivät sitten kiittämään. He eivät ilmoittaneet meille vierailunsa syytä, mutta saamme selville asianajajilta tänään. »

“Useita ryhmän jäsenten tietokoneita tarkastettiin ja monet asiakirjat takavarikoitiin”, puolestaan ​​ilmoitti päivittäin Joukkue, joka täsmentää kuitenkin, että kaikki joukkueen ratsastajat pääsevät lähtemään 18: ne vaihe, joka pidetään Pau ja Luz Ardidenin välillä.

Tour de France 2021: n ensimmäinen joukkue

Pilkullinen jersey ja Bahrainin jäsen Wout Poels 4. heinäkuuta Tour de Francella.

Bahrain Victorious ei ole mikään joukkue tällä Tour de Francella, sillä on tällä hetkellä ensimmäinen sija joukkueluettelossa. Hänellä on myös pilkullinen paita yhdessä Wout Poelsin kanssa ja hän on voittanut kaksi vaihevoitoa Grande Boucle -pelissä. Slovenian mestari Matej Mohoric voitti seitsemäne , 2. heinäkuuta Le Creusotissa, ja hänen belgialainen joukkuetoverinsa Dylan Teuns seurasivat perässä seuraavana päivänäe vaiheessa, Grand-Bornandissa. Heidän joukkuetoverinsa, sprinterin profiilin omainen Sonny Colbrelli, havainnollistettiin 9. tapahtuman aikanae korkealla vuoristovaiheella Tignesissa, ja saavutti kolmannen sijan monien kiipeilijöiden edellä.

Toinen Bahrainin juoksija, ukraina Mark Padun, yllätti voittaessaan Dauphinén kaksi viimeistä vaihetta vuorilla kesäkuun alussa. Joukkue loisti myös Girossa, jossa italialainen Damiano Caruso otti toisen sijan toukokuun lopussa.

Maailma AFP: n kanssa

Koko artikkeli