August 1, 2021

Fake Health Pass tai rokotustodistus: mitkä riskit ja seuraamukset petoksista?

Kirjoittanut Rizhlaine F. Lähetetty 15. heinäkuuta 2021 klo 19.51 Päivitetty 15. heinäkuuta 2021 klo 20.01.

Vaikka terveyskortti laajennetaan moniin julkisiin paikkoihin ja covid-seulontatesti tulee pian maksettavaksi, jotkut etsivät vääriä rokotustodistuksia tai negatiivisia PCR-testejä saadakseen vilpillisen terveysluvan. Mitkä ovat petosten uhkat ja seuraamukset?

Ranskassa,koronavirusepidemia jatkuu, kun muunnos Delta, 60% tarttuvampi kuin Alpha-variantti, joka itse oli tuottanut kolmannen aallon. Joten nyt Eurooppa valmistautuu kohtaamaan neljännen epidemian aallon odotettua lähempänä.

Meteorinen nousu muunnos Delta tuo se Ranskan hallitus toteuttaa voimakkaampia toimenpiteitä kannustamaan väestöä rokottamaan. Niinpä maanantaina 12. heinäkuuta 2021, kaksi päivää ennen Kansallinen vapaapäivä, Presidentti Emmanuel Macron osoitti ranskalaisille. Hän ilmoittaa näinterveyskortin asteittainen jatkaminen muissa julkisissa paikoissa pakollinen rokotus tiettyjen ammattien osalta ilmaisten PCR-testien loppu.

Terveyslippu: missä paikoissa se on pakollinen 9. kesäkuuta alkaen?  Terveyslippu: missä paikoissa se on pakollinen 9. kesäkuuta alkaen?  Terveysluvan jatkaminen: hallituksen ilmoittama aikataulu
Emmanuel Macron ilmoitti maanantaina 12. heinäkuuta, että terveyskortin käyttö laajennettaisiin uusiin, yli 50 ihmistä vastaanottaviin paikkoihin, kuten kauppakeskuksiin, ravintoloihin, juniin … Nämä toimenpiteet on pantava täytäntöön vähitellen kesän aikana. [Lire la suite]

Pakollinen rokotus: löydä 70 kyseessä olevaa ammattiaPakollinen rokotus: löydä 70 kyseessä olevaa ammattiaPakollinen rokotus: löydä 70 kyseessä olevaa ammattiaPakollinen rokotus: löydä 70 kyseessä olevaa ammattia Pakollinen rokotus: ketkä ovat kyseiset 70 ammattia?
Emmanuel Macron ilmoitti maanantaina 12. heinäkuuta 2021, että tietyillä ammattilaisilla on velvollisuus rokottaa ennen 15. syyskuuta seuraamuksista. Tutustu luetteloon kaupoista, joihin tämä uusi sääntö vaikuttaa. [Lire la suite]

Visuel Paris - seulontakeskus - apteekkiVisuel Paris - seulontakeskus - apteekkiVisuel Paris - seulontakeskus - apteekkiVisuel Paris - seulontakeskus - apteekki Koronavirus: Ranskassa PCR-testit maksavat tulosta tänä syksynä
Vaikka Delta-variantin leviäminen herättää pelkoa neljännen aallon saapumisesta Ranskaan, hallitus on tutkinut useita tapoja torjua koronavirusepidemian uusiutuminen. Tänä maanantaina 12. heinäkuuta 2021 Emmanuel Macron ilmoittaa, että ns. Mukavuus-PCR-testien ilmainen käyttö päättyy syksyllä. [Lire la suite]

reaktio ei ollut kauan tulossa, heti kun rokotettavien nimitykset lisääntyivät: puhetta seuraavana päivänä oli yli 1,5 miljoonaa. Mutta samanaikaisesti toinen pyyntö koki piikin: etsiä vääriä rokotustodistuksia tai mistä negatiivinen PCR-testi. Petollinen menetelmä, johon liittyy riskejä.

Koronavirus: Lääketieteellinen akatemia, 12-vuotiaiden pakollisten rokotusten puolestaKoronavirus: Lääketieteellinen akatemia, 12-vuotiaiden pakollisten rokotusten puolestaKoronavirus: Lääketieteellinen akatemia, 12-vuotiaiden pakollisten rokotusten puolestaKoronavirus: Lääketieteellinen akatemia, 12-vuotiaiden pakollisten rokotusten puolesta Rokotus: 1,5 miljoonaa tapaamista tehty Emmanuel Macronin ilmoitusten jälkeen
Emmanuel Macron oli selvä puheessaan 12. heinäkuuta 2021: hän haluaa kannustaa ranskalaisia ​​rokottamaan ottamalla käyttöön useita toimenpiteitä ja rajoituksia rokottamattomille. Kannattava strategia, koska yli miljoona rokotustapaamista tehtiin alle 24 tunnissa. [Lire la suite]

Fake Health Pass: "väärennetty rokote" "väärä todistus" google-haun puomiFake Health Pass: "väärennetty rokote" "väärä todistus" google-haun puomiFake Health Pass: "väärennetty rokote" "väärä todistus" google-haun puomiFake Health Pass: "väärennetty rokote" "väärä todistus" google-haun puomi Fake Health Pass: “väärennetyt rokotteet” “väärennetyt todistukset” google-hakujen puomi
Ilmoitus Health Passin jatkamisesta on ehdottomasti aiheuttanut reaktion. Vaikka monet ranskalaiset ovat kiirehtineet rokotuspaikkoihin, toiset ovat etsineet vääriä todistuksia ohittaakseen uudet rajoitukset koronavirusepidemiaa vastaan. [Lire la suite]

Terveysriskin lisäksi, joka aiheuttaisi Health Pass -petos, rikoksentekijöille määrätään ankarat rangaistukset väärentämisestä ja väärentämisestä. Tuomio voi nousta 45 000 euron sakkoon ja kolmeen vuoteen vankeuteen.

Niin kuin