August 2, 2021

Julian Alaphilippe kolmen parhaan joukkoon

TOUR DE FRANCE 2021. 18. vaihe alkoi erittäin voimakkaasti Paulta kolmen miehen ensimmäisellä hyökkäyksellä: Matej Mohoric, Christopher Juul Jensen ja Sean Bennett. Julian Alaphilippe tavoittelee tätä kolmen parhaan joukkoa ja näyttää olevan lähestymässä kolmen parhaan joukkoa.

Olennaiset

  • Tour de Francen 18. ja viimeinen vuoristovaihe alkaa erittäin voimakkaasti kolmen miehen ensimmäisellä hyökkäyksellä: Matej Mohoric, Christopher Juul Jensen ja Sean Bennett. Julian Alaphilippe on yksin Pierre-Luc Périchonin kanssa kolmen parhaan joukossa.
  • Bahrain Victoriousin muodostuminen hyökkäsi hotellissa viime yönä Paussa OCLAESP-santarmipalvelun toimesta. Jos syitä ei ole vielä annettu, etsinnät tehtiin ja asiakirjat takavarikoitiin. Wout Poelsin joukkuetovereiden tulisi aloittaa kiertueen 18. vaihe.
  • Eilen iltapäivällä Tour de Francen 17. vaihe antoi hyvän selityksen suosikkien välillä. Ensinnäkin kiihdyttääkseen Tadej Pogacar eristyi itsestään Vingegaardin ja Carapazin kanssa Portet-passissa ennen kuin he voittivat heidät huipulla ja vakauttivat siten keltaisen jerseynsä.
  • Tämän Tour de France 2021 -tapahtuman yleisluokituksessa Tadej Pogacarilla on silti mukava yli 5 minuutin etumatka ensimmäiseen takaa-ajajaansa Jonas Vingegaardia vastaan. Ennätysvaje, joka jättää vähän jännitystä sunnuntain viimeiselle saapumiselle Champs-Elyséesille, lukuun ottamatta siihen aikaan suurta katastrofia.

Ja heti

Kolme johtajaa, Bennett, Juul-Jensen ja Mohoric, ovat 23 sekuntia edellä jahtaava duo Alaphilippe ja Périchon ja 1 ”10 pelotonista. Useat ratsastajat yrittävät päästä pois pelotonista.

14:16 – Pierre-Luc Périchon liittyy Alaphilippeen

Kun maailmanmestari oli heikentynyt, hänestä on juuri tullut ratsastaja Cofidis Pierre-Luc Périchon. Apuväline, jonka avulla hän voi käynnistää koneen uudelleen.

14:12 – 49 km keskimäärin ensimmäiset 20 kilometriä

18. vaihe alkoi täydellä nopeudella. Kilpailua johtavat M. Mohoric, C. Jul Jensen ja S. Bennett. Julian Alaphilippe jahtaa heitä 30 sekunnissa. Peloton ei ole kaukana 42 sekunnissa.

14:07 – Julian Alaphilippe edelleen metsästyksessä

Deceuninck-Quick Step -tiimin ratsastaja lisää ponnistelujaan liittyäkseen johtavaan trioon. 23 sekuntia erottaa ne nyt.

14:05 – Ensimmäinen pudotus kahden juoksijan välillä

Törmäyksen jälkeen Sergio Henao ja Quentin Pacher putosivat. Kahden juoksijan tuskallinen alku vaiheelle.

Lähdetään päivän ensimmäiselle nousulle Notre-Dame de Piétatin kukkulalla: 2,6 km 5,6%: lla sivuluokan 4 luokalle. Julian Alaphilippe yrittää saada kiinni johtavasta triosta.

14:00 – Julian Alaphilippe on jo valokeilassa

Ranskalainen ratsastaja lähti yksin saadakseen kiinni 3 johtavasta miehestä. 30 sekunnin välein erottaa heidät, mutta ranskalaiset näyttävät sulkevan aukon. Erittäin nopea vauhti kilpailun alussa.

13:54 – Ensimmäinen aukko pelotonin kanssa

Peloton 1 minuutin takana johtavasta triosta. Cyril Barthe lähti etsimään kolmea miestä.

Se alkoi erittäin voimakkaasti tälle viimeiselle vuoristovaiheelle jo Mohoricin, Jensenin ja S. Bennettin ensimmäisellä hyökkäyksellä.

13:42 – Kilpailu polka dot -paidasta!

Tämä viimeinen Pyreneiden vuoristovaihe vuoden 2021 Tour de Francelle lupaa olla ratkaiseva kiipeilijöille ja painopaidalle. Hollantilainen Wout Poels on tällä hetkellä johtoasemassa 78 pisteellä Tadej Pocagaria 67 pisteellä, Nairo Quintanaa ja Michael Woodsia 66 pisteellä.

13:39 – Pogacar voi päättyä huipulle!

Nykyinen keltainen paita, Tadej Pogacar voi varmistaa lopullisen voittonsa iltapäivällä. Hän on tällä hetkellä johtoasemassa Jonas Vingegaardin edessä 05’39 “ja Richard Carapazin edessä 05’43”.

13:34 – Fiktiivinen alku käynnistetään

Peloton ajaa tällä hetkellä saattueella Paussa kohti todellista lähtöpistettä, joka sijaitsee 6,2 kilometrin päässä lähtöviivasta. Todellinen lähtö aikataulun mukaan 13.50

13:26 – Arvostettu voitto Luz-Ardidenissa!

Tämä on yhdeksäs kerta, kun Tour de France -vaihe päättyy Luz-Ardidenissa. Viimeinen kilpailu juontaa juurensa vuoteen 2011, jolloin espanjalainen Samuel Sanchez voitti 211 km ponnistelun jälkeen.

13:12 – Tadej Pogacar, Pyreneiden kuningas?

Se on täällä 55. kerta että Tour de Francen vaihe alkaa Pausta. Se on yksi kiertueen suurimmista kaupungeista, koska se johtaa Pyreneiden kauneimpien vuorten huipuille. Viime vuosi on nykyinen keltainen trikoo Tadej Pogacar joka voitti Larunsissa (alkaen Pau) 153 km ponnistelun jälkeen. Jo voittajana eilen Col du Portetissa slovenialainen ratsastaja saattoi yrittää saada uuden voiton Pyreneillä.

Tämän Tour de France 2021 -mallin 18. vaihe on viimeinen vuoristovaihe. Ratsastajat lähtevät Pausta lyhyen vaiheen 129,7 km suurella nousulla vuonna Col du Tourmalet 17,1 km 7,3%: n keskiarvolla (ei-luokka). Melko tasaisen reitin alkamisen jälkeen ensimmäiset nousut tapahtuvat Notre-Dame de Piétat -kukkulalla (luokka 4) ja Loucrupin puolella (luokka 4). . Välikilpailu, joka sijoitettiin heti 60 km: n jälkeen, voi myös osoittautua tärkeäksi vihreän pelipaidan voittamiseen tähtäävässä taistelussa. Viimeinen kiivetä Valo Ardiden Lupaaa myös olla jännittävä (luokassa) kiipeilijöille. Painotettu, vihreä ja keltainen pelipaidat pelataan todennäköisesti tänään tälle 18. vaiheelle.

LUE LISÄÄ

Lue lisää

Tänä torstaina 15. heinäkuuta Tour de Francen 18. vaihe yhdistää Paun yli 129,7 km pitkään Luz Ardideniin. Peloton alkaa suhteellisen tasaisella ensimmäisellä osalla, ennen kuin kiipeää Côte de Notre-Dame de Piétat -luokkaan 4 ja Côte de Loucrupiin, luokkaan 4. Välikilpailu, joka on sijoitettu heti 60 km: n jälkeen, voi myös olla tärkeä. taistelussa vihreän pelipaidan voittamiseksi. Sitten juoksijat kohtaavat toisen erittäin vaikean osan nousemalla legendaariselle Col du Tourmaletille (luokassa) ja viimeisen nousun Luz Ardideniin, joka on myös luokiteltu luokkaan. Tässä on tämän päivän vaiheen profiili.

Tämän päivän näyttämöprofiili

Slovenialainen Tadej Pogacar (Yhdistyneet arabiemiirikunnat) on edelleen ykkönen Tour de Francen yleisarvostelussa, ja tämän keskiviikon 17. vaiheen jälkeen hänellä oli yli 5 minuutin etumatka, tuntematon vuoden 2000 painoksen jälkeen, sitten varma Lance Armstrong.hänen